Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Bıkmadan dinLerim.!

Başlatan Littleches, Kasım 07, 2006, 11:16:59 PM

Previous topic - Next topic

neverforgivenangel

Quote from: gokhan on Ekim 28, 2007, 03:02:03 PM
Quote from: neverforgivenangel on Ekim 27, 2007, 11:23:59 PM
içinde bulunduum psikolojiye göre şarkının adı değişir ama tekrar edebilir..yeter ki metallica'dan olsun:d
ruh halı cok onmelı tabı yetr kı o ruh halı sıze arabesk dınletırmesın...

abi tamam da arabesk dinleyebilecek bir kişilik varmıdır ki bu sitede zaten:D ağlamak için gruplar var hoplamak zıplamak dağıtıp kırmak için gruplar var... ;DNO ARABESK ALLOWED ;D

BurciSh

Quote from: neverforgivenangel on Ekim 29, 2007, 12:28:57 PM
Quote from: gokhan on Ekim 28, 2007, 03:02:03 PM
Quote from: neverforgivenangel on Ekim 27, 2007, 11:23:59 PM
içinde bulunduum psikolojiye göre şarkının adı değişir ama tekrar edebilir..yeter ki metallica'dan olsun:d
ruh halı cok onmelı tabı yetr kı o ruh halı sıze arabesk dınletırmesın...

abi tamam da arabesk dinleyebilecek bir kişilik varmıdır ki bu sitede zaten:D ağlamak için gruplar var hoplamak zıplamak dağıtıp kırmak için gruplar var... ;DNO ARABESK ALLOWED ;D
ya ben ağlamk için istiorm ve bi tek hoobastank vaarrr
başka sarkı verin banaaaa!!!!! :'(
//вυя¢υ//ѕσмєтιмєѕ ι ωση∂єя,ιѕ тнєяє α ѕρєℓℓ тнαт ι αм υη∂єя.кєєριηg мє ƒяσм ѕєєιηg тнє яєαℓ тнιηgs

neverforgivenangel

iyide o değişebilir... ben sana ağla diye şarkı söylerim sen gider gülersin.. insanın genel olarak ağladığı şarkılar kendi duyguları ile alakalı olur... nothing else matters..bazen ağla bazen ağlama hesabı...

BurciSh

Quote from: neverforgivenangel on Ekim 29, 2007, 12:44:43 PM
iyide o değişebilir... ben sana ağla diye şarkı söylerim sen gider gülersin.. insanın genel olarak ağladığı şarkılar kendi duyguları ile alakalı olur... nothing else matters..bazen ağla bazen ağlama hesabı...
ksra bakma ya anlatmadım.Şimdi bazı gruplar vardır sound vs gibi materyaller sayesnde coşarsın Lp-papercut gibi,bazı gruplar ya da sarkılar vardır ağlarsn ya da üzülrsün lp-my december gibi
demk istediim buydu
//вυя¢υ//ѕσмєтιмєѕ ι ωση∂єя,ιѕ тнєяє α ѕρєℓℓ тнαт ι αм υη∂єя.кєєριηg мє ƒяσм ѕєєιηg тнє яєαℓ тнιηgs

neverforgivenangel

o zaman sana opeth derim...

Doqqyjuice

hehoyt... ne var ben dinlerim cok enderde olsa arabesk :D ki kisinin icinde bulundugu ruh halini butun yabancı sarkılardan daha iyi anlatır bence :D baksanıza arabada arabesk dinleyenlerin kaza yapma oranı %40 artıyormus... nihoahah

bu arada the ataris-summerwind was always our song (cok uzun biliyorum:) )
dinler oldum son zamanlarda
Remember remember the nineteenth of November...

BurciSh

Quote from: neverforgivenangel on Ekim 29, 2007, 01:11:23 PM
o zaman sana opeth derim...

hoşuma gider mi sence???
aşığımdaa.... ;D ;D ;D

neverforgivenangel

aşıksan git kazım koyuncu dinle...

BurciSh

Quote from: neverforgivenangel on Ekim 29, 2007, 01:49:22 PM
aşıksan git kazım koyuncu dinle...

kızma ama o kim yaaa???

taam opeth uygundur ;)

lp167

opeth-harvest iyidir.bıkmadan dinlerim

neverforgivenangel

kazım koyuncu rahmetli olmuş baya iyi bir sanatçıydı... çernobilin etkisi hayatına mal oldu... şarkılarının çoğunu severim valla... bi ara dinlemeni tavsiye ederim

DarKSpideR

Otherside - RHCP

Selin sayesinde bulduğum şarkı. Ne zamandır arıyordum ^^ 2 gündür sadece bu şarkıyı dinliyorum.
GanTz... 4Ever...

gokhan

ya bugunlerde sıla dıye bı kızın su yenı cıkan parcası kulagıma cok hos gelmeye basladı...=)

NEVERlandLP

Quote from: gokhan on Kasım 04, 2007, 02:06:48 PM
ya bugunlerde sıla dıye bı kızın su yenı cıkan parcası kulagıma cok hos gelmeye basladı...=)
-dan sonraydı dimi?o kenan doğulunun vokalistiymiş zaten klip falanda birlikte çekmişler :) ya ben çok klliasik bi şarkıs öylicem söylemene gerek yok diyenler olucaktır belki ama smells like teen spirit  ;D bıkmadan dinlerim cidden ;D

neverforgivenangel

Dream Theater - A Change Of Seasons      bıkmadan dinlesemde 23dakikalık olunca şarkı insan garip olabiliyo bitsede gitsek edasında:D