Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

cs online

Başlatan makinacı, Kasım 10, 2006, 02:20:59 PM

Previous topic - Next topic

tome3.mpq

suanda cafedeyım benne cs kapısmak ısteyen gelsın :D

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

ZongiR

Quote from: -Kh- on Kasım 10, 2006, 03:37:46 PM
1.5 de Kh olarak efsaneydım dıebılırım

kh abi sen herşeyden biraz tat almışsın herseyde babayım diyorsun bu kadar iyi olmak için 24 saat oyun oynamak lazım.gerçi cs ilk çıktığında bende cafeden çıkmıyodum ama neyse...bi daha görüşme fırsatımız olursa kapışmak istiyorum özellikle cs de efsaneliğini göreyim...oynadığın klanlarıda merak ettim?nick in kh ise hiç duymadım çünkü...

bu arada cs nin 1.6 dan sonra b.oku çıktı.zaten 1.5 ten sonra kan kaybetmeye baslamıştı.şuanda iyi oynayanların yüzde 90 bırakmıştır oynamayı.
http://www.sinanoglu.net/

O sözler ki, kalbimizin üstünde
dolu bir tabanca gibi
ölüp ölesiye taşırız.
O sözler ki, bir kez çıkmıştır ağzımızdan
uğrunda asılırız.

tome3.mpq

aklına gelebılıcek her fps oyununda ıyıyım babalığa gelınce call of duty2 de babayım..(cs de suan efsane dıılım tabe 2 sene oldu oynamayalı ama hala sağlamım ;) )

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

makinacı

her hafta çarşamba günleri oynayalım server bulunda
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

tome3.mpq

orsan yalan oldun la ama ben sana ogretcem :mrgreen:

benım frag daha coktu ^^

ugur-acikgoz

tansu pis oynuyo ben şahit oldum iddaa laşmayın herifle adam türkiye milli takımında sniper cı call of duty de ama cs oynarken az vurmadım seni tansu :) :) iki hafta oynuyum hergün, duman ederim aslında ama neyse :) :)

makinacı

zaman ve ip ayarlayın ulaan

Mosso

Bnde oynarım.Serverımız vardır isteyen pw atsın ip vereyim 1.6 20+2 kisiliktir: ;D

makinacı

sen takımı ayarla 1.5 serveri de war...

Mosso

1.5 i bırakalı cok oldu artık oynamıorum ::)

makinacı

sen gel ben daa oynuorum :)

lptarik

Quote from: Atuneri_Xozger on Kasım 14, 2006, 04:50:37 PM
aklına gelebılıcek her fps oyununda ıyıyım babalığa gelınce call of duty2 de babayım..(cs de suan efsane dıılım tabe 2 sene oldu oynamayalı ama hala sağlamım ;) )
bende call of oynuyommmm çok ii olmasamda oynarımm iii ğer bi yer ayarlarsanız gelebilirmm

Mosso

ip yi private at lkapsılaım 5 e 5 ;D ;D ;D

makinacı

baboy klan yok 5 kişi ayarlyamam... :(

özgür69

bende oynıcam yaa ;D
.