Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

Eveeet okul zamanı muhattap olmadığım teenage arkadaşlarımın bazılarının içinde kurt bırakmışım sonradan patlıyor kafama :D Sanırım teker teker kavga edicez hepsiyle... Ya sonra terbiyesiz,kavgacı vs. ünvanı oluyo napsak da kurtulsak yahu :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

beanlie

son denemde yaptığım süper ötesi düşün puanla babamla yine papaz oldum :D sen adam olmassın gibisi laflardan artık dahada fazla duymaya basladım :D öss yi gçtm tek umudum kpss :P

black_ece

tayfun hakketen zçıcam azına senin ya olum bi de sözelsin otur çalış bari şehir dışına bi çık bi ferahla diyoz kime diyoz ??

çalış lan !!

Sumween

Tayfun bencede olm bak ben babamdan para istedim kaynak kitap alıcam gömülücem ona össye kadar... Ha ben böyle iyiyim dersen 2 ay sonra ''gidenlerin ardındağğğğn baka kalmak hep bana...'' şeklinde şarkı söylersin. Bu gidişle ben de söylicem o yüzden derhal şarkımı değiştiriyorum (:
   Tabi sağdan soldan omuz atıp geçmekte olan eski okul arkadaşlarımı üçer beşer dövmekten fırsat bulursam :D

I choose hush...

lp_mike_chester

benim okul gibi bir derdim yok ama üni okumak isterdim =) benim hayatım futbol zaten işimde bundan para kazanıyorum=)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

lpbn

ay çok sıkıldım valla hergün dersane olsa iyi hiç olmazsa orda eğlence var okuldan acayip bunaldım artık bitse de kurtulsam  :-\
snowflake in my hand

Sumween

Niye benim istediğim her bölüm iki yıllık çıkıyo layn?   >:(

I choose hush...

Doqqyjuice

Quote from: Sumween on Mart 31, 2008, 02:58:00 PM
Tayfun bencede olm bak ben babamdan para istedim kaynak kitap alıcam gömülücem ona össye kadar... Ha ben böyle iyiyim dersen 2 ay sonra ''gidenlerin ardındağğğğn baka kalmak hep bana...'' şeklinde şarkı söylersin. Bu gidişle ben de söylicem o yüzden derhal şarkımı değiştiriyorum (:
   Tabi sağdan soldan omuz atıp geçmekte olan eski okul arkadaşlarımı üçer beşer dövmekten fırsat bulursam :D

onune gelene aduket cekiyomussun gibi bi his var icimde...  =)

bugun cok ilginc bi strateji uyguladım dersanenin verdigi edebiyat kitapcıgının ilk 3 konusunu yuksek sesle okudum bir yandan da telefona kaydettim... kafama esince acıp  dinliyorum... bakalım biseye yarıycak mı... bide kısıtlı matematik bilgimle ufak bi hesap yaptım... simdi edebiyattan ortalama 3-4 net cıkaran ben eger bunu 13-14 e cıkarırsam puanımda 15-18 (katsayıyı hatırlamıyorum) lik bi artıs olucakmıs... buda benim radyo televizyon sinema ya girme yolunda gotume atılmıs ucan tekme etkisi yaratıyo... ardından geometriden yiyecegim bi kac parmakla kampus kapısından iceri ceylan gibi sekicegimi umuyorum... yok lan ne sekicem arabayla girerim iste diye ufak bir de hayal kuruyorum...
Remember remember the nineteenth of November...

black_ece

mühühü bi hafta laylaylom dan sonra bu gün ders işlediik çok sıkıcıydıı özellikle edebiyat ve psikolojide

Valla ousan a yarıyo oturdum çeviri yaptım kendisine cık cık =))

beanlie

artık ece ders çalışıomuyum die kontrollere basladı :P annem sandm bir an ama nese :P :D