Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

[lp]_endLeSs

cuma günü son bir sınav daha var..sonra rahatım diyemiyorum çünkü sanırım sınıfta kalıcam :S neyse bölüm değiştirince fizik,kimya ve biyolojiden aldığım 1 ler silinicekmiş (: yine şanslı sayılırım..bide istediğim bölüme (YD) geçebilseydim..

mustapha

ben okulumu arkadaşlarımı özledim yaaaaaaaaa

elif_lp

bitti yazılılar , bugün de okul şenliği vardı. okuldan bi grup çıktı , bi de kanuncu,kemancı,klaskgitarst arklar, fln fln.. güzzeldi.. bitti kurtldk yaww

..tell me what the fuck is wrong??

Sumween

yarın balo var ... ben gitmiyorum umarım eğlenirler ya bayağı özeniyodu arkadaşlarım abiye kıyafetler,saç,baş,makyaj filan ...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Roswegas

bizim de 4 ünde okul mezuniyet gecemiz var

vay be lise de bitiyo dicez bol bol

şapkaya benzeyen dalgaları havaya atcaz tutcaz atcaz tutcaz
ağlayanlar olcak
sonra elimize bi yuvarlanmış kağıt vercekler gitcez  :D

gokhan

ya mezun olunda kurtulalım artık sızden :P :D :D

beanlie

2 aydır okula gitmiorum  ;D hiç kimseyi görmdm balo olayı felan wardı ne yaptılar onuda bilmiyorum  ;D sözde öss ye çalışıyorum a.q össye çalışsam ne olur karne baştan aşağıya sıfır  ;D

Sumween

Aynı durumdayız beanlie :D ama bende azim var seneye at gibi çalışıcam inek gibi kazanıcam (inş.) ÖSSyi...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

gokhan

Quote from: Sumween on Haziran 07, 2007, 02:10:52 PM
Aynı durumdayız beanlie :D ama bende azim var seneye at gibi çalışıcam inek gibi kazanıcam (inş.) ÖSSyi...
sen bu sene sınıfta kalmıyon mu?? umarım gecersınde yanı su okul topıcınde kafamız sısmez :D :D saka tabı umarım hepınız ıcın hayırlısı olur...

bloodwrath

hayatımda en yüksek aldıım notlardan biride kimyadan 70 aldım.dierleri spor toto gibi.....(0,1,0,1...):D

€roS

okulunda bitmesine as kaldı =( bütünleme sınavlarına gircem lanet olsun ünivden nefret etmeye başladım lisede çalışmadan takdirleri götürüodum ama üniv öle deilmiş ;D matematikten visede 1 finaldede 13 almışım ganyan sanki heyy yavrum bütlerde geçerim inş ama sonuna kadar kopya çekcem sınavda yaşlı adamlar kopyanın alasını çekio ben neden çekmim ;)

beanlie

Quote from: Sumween on Haziran 07, 2007, 02:10:52 PM

bnde aynı yalanla avutuyorum kendimi ;D bndn bi halt olmaz  :P inş. olurr ama  :P

black_ece

matematiği kurtardım galiba yihuuuuueeeeee
hasalfeste beklerim fazla heyecanlı geçmicek diğer festler gibi ama olsun =)

selinkinpark

ne zamandı ki hasalfest=)

black_ece

ayın 19 u