Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

bu ülkede............... vardır

Başlatan ewrimcan, Kasım 13, 2006, 06:10:55 PM

Previous topic - Next topic

ebru_91

*bu ülkede eteği kısa diye polis tarafından dövülen liseli gençkızlar vardır
*bu ülkede berbat bir adalet sistemi vardır(en basit örnek hırsızı yatak odan dışında vurursan nefsi müdafa sayılmıyo ve hapse giriosun)
*bu ülkeyi böle yapan boktan bi eğitim sistemi vardır
*bu ülkede gençlerin beynini yıkamaya çalışan ve bundada başarılı olan insanlar vardır
*bu ülkede birbirinin aynısı özenti bir gençlik vardır
*bu ülkede bana rahat yok...
cursedprincess

tome3.mpq

Quote from: ebru_91 on Haziran 16, 2007, 09:00:22 AM

hepsi tamamda bundan sanane? sen farklımısın?

bu ulkede sızın gıbı bıreylere karısıp genclerın bu hale gelmesını saglayan parazitler vardır 10 kilo raidle bile yokolmayan..

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

ebru_91

benim kimseye karıştığım falan yok sadece fikrimi söyledim herkesin birbirine benzemesinde sıkıldım (dış görünüşten bahsetmiyorum) bu sitede herkes fikrini özgürce söyleyebilir sanıyodum bu sadece benim görüşüm seni ilgilendirmez ve bi daha asla bana hakaret etme!!bana böyle bi cevap vermeye hakkın yok senin...
cursedprincess

Sumween

Quote from: ebru_91 on Haziran 19, 2007, 08:55:33 PM
benim kimseye karıştığım falan yok sadece fikrimi söyledim herkesin birbirine benzemesinde sıkıldım (dış görünüşten bahsetmiyorum) bu sitede herkes fikrini özgürce söyleyebilir sanıyodum bu sadece benim görüşüm seni ilgilendirmez ve bi daha asla bana hakaret etme!!bana böyle bi cevap vermeye hakkın yok senin...
Bak canım.. kendimi açıklama yapma zorunluluğunda hissettm çünkü yanlış anlaşılma olmuş uyuz olurum böyle durumlara =)
Yukarıda postunu görmekte ve uyuz olmakta olduğun şahıs küfürü seven ve deyim yerindeyse lambur lambur konuşan biri kendi de bunu kabul eder muhtemelen :) Bu yüzden onun bu kişisel gibi görünen sataşmasının tek taraflı olarak havada kalmasını sağla ;) yani sen bulaşma! görüşünü bildir saygı sevgi çerçevesinde konuşan olursa sen de konuş,yok şekil A da görüldüğü gibi amaçsız sataşmalar olursa da kaile alma =)

en üzüldüğüm de şu lafın:''bu sitede herkes fikrini özgürce söyleyebilir sanıyodum''... lütfen tek kişinin lafıyla tüm LPFTyi gümbürtüye gönderme.. Burası gördüğün göreceğin en düşünceye saygı gösterilen sitelerden biridir ben garanti weririm =)Dediğim gibi burada olay senin eline kalıyor:bazı şeyleri gözardı edicen direk... ok? :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ebru_91

tamam özür dilerim kendimi ancak bu kadar tutabildim benim o lafı söylemekteki amacım ''burda herkes özgürce söyleyebilir düşncelerini sana ne oluyo?'' demekti neyse bi daha cevap vermem artık... :)
cursedprincess

tome3.mpq

neyse

bu ulkede en cok ınsanın yüzüne karsı agzını acamazken arkasından agzına gelenı soyleyenler wardır bu g.t korkusunun gozunu sevıyım be ahah :D

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

NEVERlandLP

Quote from: ebru_91 on Haziran 16, 2007, 09:00:22 AM
*bu ülkede eteği kısa diye polis tarafından dövülen liseli gençkızlar vardır
*bu ülkede berbat bir adalet sistemi vardır(en basit örnek hırsızı yatak odan dışında vurursan nefsi müdafa sayılmıyo ve hapse giriosun)
*bu ülkeyi böle yapan boktan bi eğitim sistemi vardır
*bu ülkede gençlerin beynini yıkamaya çalışan ve bundada başarılı olan insanlar vardır

bende buna katılıyorum izm.de kıbrıs şehitlerine çıkıp dolaştığımda tek tip bi sürü kız bana manyakmışım gibi bakıyo :D bu ülkede her denilene hiç düşünmeden katılan ve her denileni hiç düşünmeden alkışlayan bi zihniyet vardır...

§ïяĝαиα

bu ülkede bol bol lağım çukuru ve simitçi vardır
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

tome3.mpq

Quote from: §ïяĝαиα on Haziran 24, 2007, 05:29:59 PM
bu ülkede bol bol lağım çukuru ve simitçi vardır

naparsın cok sıcan bı mılletız olacak okadar.. sımıtcıler ıyıdır 4 taneyı 1 ytl ye satıolar ac kaldıgında tıkın

bu ulkede beledıye hertarafa çukur açar hatta bazı çukurları okadar derındırkı mütahitler buralar için ihaleler yapar

§ïяĝαиα

bu ülkedeki daha dogğusu ordudaki simitçilere isyanım var..!!..bi dene simiti 50 kuruşa satıolar artı simit üstüne çimento dökülmüş gibi..bu yüzden simitçileri yazdım

ayrıca bu ülkede;yazılıda sorduğu soruyu çözemeyen bir matematik öğretmeni vardır kendisi bizim mat.öğrtmnimizdir..
NETE KAFA İZNİ

gokhan

bu ülkede LPFT elemanları war :D

ölü gelin

bu ülkede gökan da var :D seviom seni kıro :P

§ïяĝαиα

bu ülkede gökan adlı kroyu seven bi e.e. hayranı yasmin var :P

NETE KAFA İZNİ

özgür69

bu ülkede artık ben varım bee bennnn ;D geldim artık şu ülkeye aq..
.                                      

ousan

Quote from: ebru_91 on Haziran 19, 2007, 08:55:33 PM
buda yeni mi moda oldu forumda.. herkes bu forumda düşünceni özgürce söylüyebiliyosun sanıyordum diyo...bu forumda herkes düşüncesini özgürce söylüyo evet ama sana cevap veren herifte bi o kadarda özgürce düşünesini söylüyo.. nie kasıyosun ki bana böyle cevap vermeye hakkın yok die?
iki cvbı kaldıramayıp zır zır kavga çıkarıyonuz...