Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

bu ülkede............... vardır

Başlatan ewrimcan, Kasım 13, 2006, 06:10:55 PM

Previous topic - Next topic

ölü gelin

evet haklısın şöyle ki sen eşek gibi çalışıp iyi bi lise bitirip üniversteye giriyorsun öte yandan bi adam böle gayet yatarak büyüyen cinsten bişey o da senle aynı okula giriyor eşitlik adına böyle birşey yapılabilir ama hiç adil değildir azcık dişinizi sıksanız her şey istediğniz gibi olur :D

Doqqyjuice

zaten sisteme karsı tepkinizi belli etmeniz icin sistemin belli basamaklarını asmanız lazım... sınava en basından sövmek yerine onu kazanmaya bakın... kazandıktan sonra öss ye veya ösym ye tepkinizi dile getirin... yanlıs hatırlamıyorsam gecen sene öss yi basarılı bir bicimde protesto eden biri vardı sınavda tum soruları yanlıs isaretleyip kendisi gibi dusunenleri bunu gerceklestirmeye davet etmisti... isin guzel tarafı bunu yapan kisi odtu 2. sınıf ogrencisi son derece basarılı biriydi ve eylemi gerceklestirmeden once sınavı basarıyla kazanmıstı goruldugu uzere... :) yine bir guzel tarafı daha bunu sadece kendisi gibi öss yi kazanmıs universitelilerden istedi... demek istedgim henuz lise sıralarından sırf asi gozukmek icin agzınıza geleni soylemek yerine belli bir noktadan sonra tepkinizi gosterin :) hem daha zekice bi ayar vermis olursunuz nefret ettiginiz sınava ;)
Remember remember the nineteenth of November...

lp_cemre_chaz

bu ülkede haksızlık var
iğrenç bi eğitim sistemimiz war(bunu öss ye gireceğim için yazmıyorum tamamen ciddiyim)
bilincsiz insanlarımız war
çıkarları için herseyi yapan hayvanlar war
iğrenc siyasetcilerimiz war
diplomalı işsizlerimiz war
daha ne olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :(

ezqi

bu ülkede yok yok yani. diyosun

geçerken_ugradım

bu ülkede çok akıllı var...

ebru_91

bu topic böle uzar gider olmayan şy yok ülkede ztn....
cursedprincess

delilah

bu ülkede yazar çok ama okuyan yok :/
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

NEVERlandLP

bu ülkede lüks düşkünü olup fakir olmayı başaran insanlar var...bu ülkede belki de bu yüzden büyük bir tüketim çılgınlığı var...

gokhan

bu ulkede oyle abazanlar war kı neyse agzımı fazla bozmak ıstemem...

hermione

bu ülkede kendisine mualif gazeteciyi işten attıran başbakan vardır...

ölü gelin

bu ülkede dünya atletizim şampiyonasında ikinci olup ülkesine gümüş madalya getiren atletine bir türk bayrağı bile vermekten aciz olan bir federasyon var :D

gokhan

Quote from: hermione on Ağustos 21, 2007, 11:25:00 PM
hıc sorma gercektende emın colasan ıcın uzuldum...

Mr. MeTaLkiSS

Quote from: hermione on Ağustos 21, 2007, 11:25:00 PM
Tabi olayın gerçeği Hürriyet gazetesinin iktidara yalakalık yapmak için iktidara mualif olan kişiyi işten çıkarması.. Ne korkunç demi.. Doğan medya grubu da yamulmuş şlskdfşlsdkfşlsdfkşlsdf hangi gazeteyi okuycaz bilmiyorum ki her şeyin çivisi çıkmaya başladı..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

gokhan

elımden gelse ertugrul ozkok'u oldururum pıc yalaka...

delilah

bu ülkede tekrar tarih tekerrür eder her zaman. limdi lale devrindeyiz. akp hükümeti başa geçtiğinden beri dış borcun artmasını iyice dibe batmamızı gözardı eden "bugün de karnım doyduu" diye düşünüp cebine iki kuruş daha fazla giren insanlarımız var.hayatı boyunca adam gibi bir hayat standardı oluşturamamış cebine biraz para girince kurtulduğunu sanan sonradan görmelerimiz var.akp hükümeti başa gelince cebi para görüyor ve bu onun için yeterli .. kim umursar dış borcu elden giden atatürk ilkelerini..türk aslandır kaplandır bir türk dünyaya bedel ama di mi..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!