Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Özlem Tekin

Başlatan Sumween, Kasım 18, 2006, 01:48:33 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

ya bu kadın volvox da lead di di mi niye şebo nun gölgesinde kaldı şimdi ?

ugur-acikgoz

ya aslında son 2 3  yıldır falan gerisinde kaldı ama onun öncesinde onun kadar vardı bence bu son zamanlardada hiç albüm yapmayınca millet unuttu  :D :D

Sumween

öyle ama harbi zamanında şeboyla yarışırlerdı bir nevi. kanallarda bi bunun bi onun klipleri çıkardı ama işte şebo ilerledikçe bu geriledi halbuki ayrı bi tarzı wardı sewerdim daha çok sewilebilirdi aslında =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ugur-acikgoz

Quote from: Sumween on Aralık 10, 2006, 08:32:09 PM
öyle ama harbi zamanında şeboyla yarışırlerdı bir nevi. kanallarda bi bunun bi onun klipleri çıkardı ama işte şebo ilerledikçe bu geriledi halbuki ayrı bi tarzı wardı sewerdim daha çok sewilebilirdi aslında =)

evet katılıyorum  :D :D  tarz olarak falan daha çok hoşuma giderdi hatta özlem tekin ama nedense bu son zamanlarda albüm yerine sinema- müzikalle falan uğraşıyo

black_ece

bence alınmayın kırılmayın aforoz etmeye kalkmayın ve şeboyu sevmediğimi de sanmayın ama şebo biraz da piyasa şarkılar yaptı ya
yani herkes beğensin cart curt şeklinde bazı şarkılarını dinliyorum melodi süper ses süper ama sözler vasat mesela bi beğenilme kaygısı vardı bence yeni yeni aşıyo bunu şebo yeni yeni sertleşmeye rock yapmaya başladı can kırıklarıyla beraber ben şarkımı söylerken de öyleydi gerçi ama o da yeni
özlem tekin daha asi daha kimseyi tınlamayan bi havadaydı benim şarkım bu tarzım bu kardeşim dinliceksen dinle dinlemiceksen defol git gibisnden bişeydi bu yüzden o kadar geri kaldı bence tabi şeboyu da suçlamamak lazım nitekim Türkiye'de müzik yapmak kolay iş değil hele ki asi tabir edilen rock yapmak hiç kolay değil şebo yu  şu an popçusu da rockçısı da dinliyo sebebini yukarıda anlattım
ama özlem tekin öyle değil mesela ;)

ugur-acikgoz

evet haklısın ama özlemde son 2 3 yıl bırakmasaydı böyle oda kendini kabul ettirirdi heralde şebo gibi bence

Sumween

ya öyle ece haklı yani ben ona bakarsanız bunların en moda olduu zamanlarda özlemi şebodan daha çok sewiodum o ''dağları deldim''i ezbere biliodum hep sölüodm böle tıfılcık zamanlarmda :D klibine hastaydım zaten özlem ewet daha bi asi we deliydi diyeyim direk :D keşke müziğe yine dewam etse iyi bi şekilde kendini geliştirerek=)

I choose hush...

black_ece

özlemim ya hep bir numara o ahh ahhh :) ben de tıfıldım o dağları deldiim şarkısında ya ne söylerdim :)

gokhan

bende ozlem severım yanı onun da hakını yememek lazım her ne kadar bazen ne yaptıgını bılmesede

delilah

özlem iyi fena değil.. oyunculuğunu da seviyorum performansı azımsanmayacak kadar iyi..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

shimy

ayh bu kadın bi dizide oynuyo yeni gördüm :D kırolarmı maçolarmı ne öyle bişey gül gül karnım ağrıdı ya :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

gokhan

kırolar dııl  :) macolar eee hayat paraysa ve de yasamak ıcın para kazanmak  gerekıyosa dızıde de oynar yanı  :neutral:

shimy

helede o saçı makyajı yokmu tam bi rock star olmuş filmde muhahahahaha :mrgreen: :lol:

Sumween

yeşimmm hahaha bencede :D o filmde ilk dikkatimi çeken ve uyuz olup bi daha izlemememe neden olan şey: bütüüün heriflerin sesi şey (ciddiyetsiz bi post atmak istemezdim ama kelimeyi unuttum :S ) yani kendi sesleri değil, o adamların adını unuttum :)

edit: bugünlerde edite de alıştım iyice... neyse filmin adı başta böyle amerikanvari bişeye benzediği hissini uyandırıyodu zaten Burhan Öçal'ın tipi yeter ama b.ktan çıktı... ''kırolar''mış harbiden  :ünlem:

I choose hush...

shimy

valla konusu oyuncuları kim ne bilmiyorum ama dandik bişey olduğu adından belli raconlar ayh pardon kırolar yok yok maçolardı :D :D