Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

En iyi Grup.?

Başlatan Littleches, Kasım 19, 2006, 11:37:57 PM

Previous topic - Next topic

Bu efsaneLerden en iyisi kim.?

Dream Theater
18 (12.4%)
Iron Maiden
26 (17.9%)
Metallica
96 (66.2%)
Manowar
2 (1.4%)
Black Sabbath
3 (2.1%)

Total Members Voted: 144

beanlie

tabikide metallica :)

§ïяĝαиα

teknik olarak tabikidem ıron maiden ama metallica da sıkı grup beahh şıklar çok çelişkili arada kaldım :D
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Mike989

Kesinlikle Iron Maiden ;)

sceptical

bu gruplar arasında tabikide METALLICA derim
Ölüm Bir Gündür O Günde Bu Gündür...

LpNumB

E metallica yani :)

sceptical

METALLICA

Darkshines

Radiohead   :-X

lp_mike_chester

kesinlikle metallica tartısılmaz bile!!!
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

sceptical

eyvallah

Ra[P]uNzEL

Quote from: Atuneri_Xozger on Kasım 20, 2006, 11:17:07 AM
opeth yok :|
BENCEDE OPETH OLMALIYDI ama nese metallica nın yerı alınamazzzz

(-----DEAD İN THE LİFE AND ME DEAD-----)
hayat sonsuzlukla başladı,bitti...
!!DeWiL AnGeL!!Lq!!

tome3.mpq

efsane kestane ılgalamaz hepsınden dınledım begenmedım opeth dıorum ezer bunları dsfssdfsds

bıkere bu gurupların solıstlerınde ıs yok sesleride guzel deıl ama mıkael akerfeldtın brutalıda cleanıda cok guzel yok bole bı ses dıyebılırım
bı arkadasım metallıcayı dınle demıstı solıstın cok guzel sesı war demıstı (adını bılmıorum) dınledım kedi gibi mırıldıyo lavuk

hatta snopp dog sad but true sarkısını metallıcanın kendı solıstınden cok daha guzel bı sesle solemıstı

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

ultraoyuncu

kesinlikle metallica   
MetallicA LinKinPaRK RammStein KoRn

Mr. MeTaLkiSS

Quote from: Atuneri_Xozger on Haziran 17, 2007, 02:45:29 PM
efsane kestane ılgalamaz hepsınden dınledım begenmedım opeth dıorum ezer bunları dsfssdfsds

bıkere bu gurupların solıstlerınde ıs yok sesleride guzel deıl ama mıkael akerfeldtın brutalıda cleanıda cok guzel yok bole bı ses dıyebılırım
bı arkadasım metallıcayı dınle demıstı solıstın cok guzel sesı war demıstı (adını bılmıorum) dınledım kedi gibi mırıldıyo lavuk

hatta snopp dog sad but true sarkısını metallıcanın kendı solıstınden cok daha guzel bı sesle solemıstı

kedi gibi mırıldıyo mu?? Git müsait bi yerde intihar et... Hayatta en nefret ettiğim şey bilmeden konuşanlardır.. Eğer 10 şarkısını dinlediysen benim adım çağdaş değil. başka bişey demiyorum..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

makinacı

burada dream theatre yi işaretledim ama ben şahsen sepultura ve slipknot u buradaki tüm gruplardan daha beyenerek dinlerim...zewk meselesi...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

mthnLP

dimmu borgir dinleyen varmı? metallica kadar severim.ama bunların arasında metallica favorim