Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

erken seçim tartışmaları ve türk SOLu

Başlatan ewrimcan, Kasım 22, 2006, 09:53:29 PM

Previous topic - Next topic

tome3.mpq

halk zaten kıme ne yapacagını bılır ?

halk ataturkten sonra kor oldu cuce oldu anladınmı bılmem avrupa ozentısı oldunuz hepınız kacınızın gundemden haberı war suphelıyım kacınız gecmısı hakkında serce parmak tırnagı kadar bılgıye dusunceye goruse sahıpsınız suphelıyım bılın oyle yazın sol oyle sag bole akıldan yurutulcek kurgu kurulabılecek olaylar dııldır sıyaset
ataturk emperyalızmı attı sız halk emperyalızmı gerı getırdınız (halkın cogunlugu eger naturellıkten cıkıp emperyalıst yone kaymaya basladıysa ataturkun emrıyle kesınlıkle dusman olarak gorulur ve o cogunluk halk olmaktan cıkar turk halkı emperyalızmın karsısında olması gereken bı ulkedır sızın gıbı GENC HALK saolsun bu gorevı en ıyı sekılde ıhmal edıo )
ayrıca gene ataturkun sozlerıne dayanarak; her turk gencı devrımcıdır
ben burda dıyorumkı her turk gencı dewrımcıdır her dewrımcı mılıtandır gerek zıhınsel hareketle gerek fızıksel hareketle
yanı solcu partı deıldır partı ozentısı partı sempatızanı deıldır solcu kendı ozgurlugunun yanında baskalarının ozgurlugunu ve cıkarlarınıda dusunur

ayrıca su lafıda unutun Turkun Turkden Baska Dostu Yoktur lafını cunku turkun hıc dostu yokdur turk bıle turkun dusmanıdır tarıhten berı boyledır (bkz. osmanlı devletının devlet polıtıkası hıcbır turk aıle on plana cıkarılmayacak goze batanları yok edılecek bu sayede turkler kendı vatanlarında 2. hatta 3. sınıf ınsan muamelesı gormustur ayrıca fatıh donemındede turk sadrazam atama kaldırılmıs devsırmeler getırılmıtır yanı ozamanlardan devlet satıldı ve ozamanın sadrazamı candarlı halıl turk olan aılesının guclu olması nedenıyle ıstanbul fethedıldıkten sonra asıldı...) Türk olanın dostu yokdur şu yada bu insan benim dostumdur diyen türk değildir

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

ewrimcan

katılmamak işten diil. zaten bizi bu hale getirenler hep onlar. kim diyebilir kendi ülkemizde özgür yaşadığımızı? hep 2. , 3. sınıf insanlar olarak görüldük, görülüyoruz. 

işine geleni basan basına basalım

ZongiR

ben bu konuda tartışmak istemiyorum.benim tek sorunum sizin tabirinizle solcular denen adamların (baykal babanızın) kendi işini yani siyaset yaparak veya kendi milletini savunmak yerine rakibinin bazı tavizlerini(kişiliği ile ilgileniyor) kullanarak bişiler yapmak istemesidir.zaten somut bişiler yapsa durum bole olmaz tayyip yerine o basta olurdu.gerçi tayyip te işini yapmıyor ama .dünya hali....
http://www.sinanoglu.net/

O sözler ki, kalbimizin üstünde
dolu bir tabanca gibi
ölüp ölesiye taşırız.
O sözler ki, bir kez çıkmıştır ağzımızdan
uğrunda asılırız.

ewrimcan

SAÇMALAMA NE BAYKAL BABASI? o sağcının babası pis faşist! kendi adımla onun adını aynı cümlede kullanman anlatım bozukluu olur! zaten biz önceki sayfalarda (baktıysan) baykalı de eleştirdik.

sHiNoDa

baykaldan ne köy olur ne kasaba.. yeni yüzlere yeni fikirlere ihtiyaç var ha onun adresi de dsp'dir..

ewrimcan

dsp diince aklıma geldi: bu dsp nin mitingleri çok güzel oluyo. haber türk verio naklen. en son samsun'daydı. kalabalık ve yararlı bir mitingdi. hava sıcaklığı 0'ın altındaydı üstelik.

sHiNoDa

her miting en az 20.000 vatandaşımızın katılımıyla gerçekleşti ve gerçekleşmeye devam edecek..bandırma hatay giresun samsun manisa kilis tekirdağ adana mitingleri oldu simdiye kadar..evrim arkadasımız güzel bir tespitte bulunmus tesekkür ederim.