Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Album cıkma tarihi 7 mayıs

Başlatan AndOne, Kasım 25, 2006, 04:42:29 PM

Previous topic - Next topic

nane

yaa bence yine ertelenir bu albüm hiç umutlanmayın  :S

FaNtA_LiMoN

ARKADAŞLAR LP YENİ ALBÜMÜ CIKTI SUAN YENİ ŞARKILARINI DİNLİYORUM ALBÜM COK GÜZEL OLMUŞ 19 SARKIVAR ESKİ ŞARKILARA REMİX ATILMIŞ KISACASI ALBÜM SÜPER http://www.filefactory.com/file/a6b138 ALBÜME BURDAN ULAŞABİLİRSİZ

AndOne

o lp nin yni albumu deilki o sadce ole  ERECTION gibi bi album inanma bole seylere cıkınca bn sana haber weririm

Sumween

apuahhahahhahahhah acayip gülesim geldi yaa taam sorry! heyecan olmuş arkadaş neyse ya hepimiz öyleyiz aslında :S

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

hahahaha inanamıyorum
utkan direk el atmış konuya
tabi o hepimizden fazla biliyo :D:D:D

ewrimcan

benim kafam karıştı. 7 mayısta mı çıkıo bu albüm martta mı?

işine geleni basan basına basalım

black_ece

bilmiyoruz bazıları da nisan diyo takma sen ben artık inanmıyorum

ewrimcan

en iyisini yapıosn.  ben de takmicam artık. albüm için siteye girince heycanlaniom, sonra -her seferinde- sönüo.

işine geleni basan basına basalım

shimy

kısaca baharda albüm gelio (İNŞALLAH)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

muzzy

MTV TR forumdan aldım....

En son 2005 yılında Mike Shinoda “Fort Minor” adlı yan projesiyle “The Rising Tied” adlı albüme imza atarken, Linkin Park 2007 Mart’ta yeni albümünü Rick Rubin prodüktörlüğünde piyasaya sürecek.

Sumween

bana ne? ne de olsa yine yeni haber çıkar ''dıtdırıdıııtdıdıııt albüm 2007'nin fışink ayında çıkacak fanlara duyrulur...'' diye... artık albüm çıkma haberlerini de önemsemiyorum açıkçası ya çıksın bulucaz işte hangi ayın üçüymüş, hangisinin beşiymiş... şarkılar elime ulaşsın da gerisini sallarım...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

muzzy

ii nan ne kızıon değişik bi kaynak die gösterttim...zaten bizede önemli deil..güsel olsunda.. :)

black_ece

mike ın projeleriyle ilgilenmiyorum önceliği lp ye verseydi forth minor u da chaz in solosuyla aynı dönemde çıkarsaydı sıpa :D
neyse ya eski şarkılarla idare ediyorum şu an
yenisi de gelir elbet .)

muzzy

dün ilk defa fort minordan bi klip gördüm mtv de...

lp_rockgirl

arkadaşlar zaten aranızda çok fazla ümitlenipte bu habere kendini kaptıran yok ama ben yine de söylesemmi diye düşünmeden edemiyorum daha 2006 nın sonlarındayken 2007 le beraber geliyor albüm die okumuştum bi yerde ama nerdeee hem bunlar stüdyoya gireli çok olmadı mı hani şarkıları seçmişlerdi eee bi kayıt bu kadar uzun sürmezki kesin bişeyler olucakk :rolleyes:(felaket tellalığım tuttu yine)