Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

LPU 6.0

Başlatan AndOne, Kasım 30, 2006, 08:00:57 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

zaten önce pc ye kaydetmen lasım :D msn den nie atıyosun frat party mp3 zart zurtla verirsin kararlıyız sömürücess :D:D

muzzy

sömürün sönmürün bizde yararlanalım..kolay gele :D

Requiem

Quote from: Littleches on Ocak 10, 2007, 07:25:00 PM
Orjinal bir cd'den başka bir cd'ye kopya yapmayı kimseye tavsiye etmiyorum ..
Neden?
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Littleches

Quote from: Requiem on Ocak 15, 2007, 06:30:14 PM
Quote from: Littleches on Ocak 10, 2007, 07:25:00 PM
Orjinal bir cd'den başka bir cd'ye kopya yapmayı kimseye tavsiye etmiyorum ..
Neden?

Orjinal bir cd'den kopya yaparsan orjinal cd zarar görüyor , çok başıma geldi bu yüzden uyardım :) Orjinal olan cd'nin ömrü kısalıyor ve pc dışında ki herhangi bir okyucuda çalışmayabiliyorda zamanLa..

MeseLa ; Msn'den gönderiLen bir parça da zarar görüyor.. Şarkının kalitesini düşürüyor..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Requiem

Cd yi sadece okuyor.. Ne gibi bir zararı olabilir ki? Bence o senin şanssızlığın :D

selinkinpark

benim meteora m öyle yandıydı simdi calısmıyo qibi birsey eskisi :D qidip bi de yenisini almıstım :D

Littleches

Quote from: Requiem on Ocak 16, 2007, 10:53:20 AM
Cd yi sadece okuyor.. Ne gibi bir zararı olabilir ki? Bence o senin şanssızlığın :D

Sanmıyorum :)

Orjinal bir cd'yi bir kaç kez kopyala bakaLım neler oluyor :) Cd mutlaka hasar görücektir sana göre cd'yi okuyor ama bana göre kopya ediLen cd'nin kalitesi düşüyor.. Şanssızlığım olsaydı bir kere olurdu birkaç kez oldu bu hakkaten zarar görüyor.. Hem sordum da yetkili olan insanlara gerçekten görüyor mu diye çok ciddi bir hasar almaz ama cd hasar alır diyolar (: Neyse yaşamadan öğrenemessin ..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Requiem

Valla ben de bir çok orjinal cd den kopya yaptım ama hiç başıma gelmedi.. Bir kaç bu işte yeteri kadar bilgi sahibi olan insanlara sordum senin dediğini duyunca.. Hepsi de yok öyle bir şey dedi =) Senin başına bi kaç kere geldiyse haklı olabilirsin ama ben sorunun aslında cd-rom undan da kaynaklandığını düşünüyorum.. Yoksa cd kopyalamak cd yi bozar diye bir şey yok..

Utanmadan konuyu dağıtıyorum bi de =) Devam..