Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Pushing Me Away

Başlatan Littleches, Ocak 07, 2007, 12:08:44 AM

Previous topic - Next topic

Littleches

Her hali çok sağlam olan bu parça etkileyici olmasının yanı sıra linkin park'ın ilk yazdığı parçalardan ..

Remix'i , PF versiyonu ve normal hali olmak üzere 3 versiyonu var , hepsi birbirinden güzel bu parçanın tek tuhaf tarafı albüm kaydı olan versiyonunun hiç bir yerde canlı söylenilmemiş olması (:
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

black_ece

gerçekten öyle mi :D:D
onu istanbul a saklıyolar bence =)
bu arada bu şarkının remixi beni bitiriyo resmen o yüzden orijinalini dinlediğimde öhh bi parça bu kadar değişir demiştim :D
her hali güzel

shimy

HT deki versiyonu bence en güzeli :mrgreen:
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

selinkinpark

2side qüzel ama remix daha iyi... :cool:

bilbo baggins

ewt yaa pushin me away gercekten deisken bi parca ama cok can acitan bi hali war benceee...sanirim bunda chazin we mike uyumu cok etkili!!!
the road goes ever on and on
down from the door it began
now far ahead the road has gone
and i must follow if i can
pursuing it with eager feet
until it joins some larger way
where many paths and errands meet
and whither then?i cannot say...

chaz_lp

Quote from: Littleches on Ocak 07, 2007, 12:08:44 AM
Her hali çok sağlam olan bu parça etkileyici olmasının yanı sıra linkin park'ın ilk yazdığı parçalardan ..

Remix'i , PF versiyonu ve normal hali olmak üzere 3 versiyonu var , hepsi birbirinden güzel bu parçanın tek tuhaf tarafı albüm kaydı olan versiyonunun hiç bir yerde canlı söylenilmemiş olması (:
normalini RAR 2001 de söylememişlermiydi bn sanki normal söylediler diye hatırlıyorum
------------------------
her türlüsü çok güzel ama reanimation da ki remixi daha bi hoş özellikle live ın texas da süper söylemişler keşke hep öyle söyleseler ama artık sürekli piano versiyonunu söylüyolar:S  ama olsn o da güzell:)

oguz_brt_lp

gusel bi sarkı
Düşlerim Başka Şeyler Ağlarım Hiç Bıkmadan Giderim cok Uzaklara Ardıma Hiç Bakmadan :'-(

kaderLp

ewt ck gsll bnce