Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

A Place For My Head

Başlatan ugur-acikgoz, Aralık 04, 2006, 07:05:57 PM

Previous topic - Next topic

maneater

bu şarkıyı dinlerken özellkle live in texas kendmden geçiorm ya..bi kere bn de pc yi tokatladm neseki bozulmadı..hele chaz grio ya allahm orda kopuorm işteeee
//her adımım daha derine ölüyorumm....!

ezqi

cok manyaq ya. chester süper koparıyo insanı. ooff

lp_mike_chester

ewt hele live in texas da manyak lar adam kendinden geçioo o kadar bağırıoo ses tonu hala aynı ya kolay kolay kimse yapamaz...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

wolf

bence linkin park'ın en iyi şarkısı

chaz_lp

süper bi şarkı hele live ın texas daki performansları süperrr

oguz_brt_lp

ya bnim favori parcam ya super bi parca gercekten lp nni onca gusel sarkısı arasın da bnim en begendigim ve en cok sevdigim sarkısı ;) :o

bnim favori sarkım

Düşlerim Başka Şeyler Ağlarım Hiç Bıkmadan Giderim cok Uzaklara Ardıma Hiç Bakmadan :'-(

rumyhonig

en sevdiğim diyemiiyorum ayırt edebilsem diğerlerini en sevdiğimi seçebilecem ama seçemiyorum yaa heps ayrı off deliyim hepsine  :-[ ;D :D ;) :) :-* :-\ :-[ :'( 8) :)
music THE GREAT COMMUNICATOR

llinkinppark

linkin parkın hepimiz hasatsıyız yane hepimizde öle oluo merak etme yane bvende bu arada yeniyim!'!!!!

Lord_sPider

Hergun sabah dinlemeden cikmam disari artik bende takinti oldu A Place For My Head.(Yoksa gunum Kotu geciyor   8))

Linkin_qark

Quote from: black_ece on Aralık 04, 2006, 08:29:18 PM
a place for my head... ben bunun önce remix ini dinledim o bile süper bu şarkı dememe yetti
chester yine chester ve yine chester bi de brad bu şarkıya ruh katanlar bence
özellikle chaz in screamleri beni mahvediyo
live in texas taki performanstan sonra bi daha a place for my head in normalini dinlemek istemedim
chaz yine yapmış yapacağını ne diyim o adamda bişeyler var elini attığı tüm şarkılar güzelleşiyo :)

...i wanna be in another place i hate when you say you don'T understand...
...i wanna be in the energy not with the enemy a place for my head...

seviyorum ben bunları ya
aynen chesterın screamleri benide delirtiyor birde her şarkının nakaratında sanki adamın kendi sesi gibi scream gibi çıkıor ayrıca bu şarkıda a pla.for my headdede go away die züper bir scream yapıor

Quote from: lp_mike_chester on Ağustos 06, 2007, 12:50:09 PM
ewt hele live in texas da manyak lar adam kendinden geçioo o kadar bağırıoo ses tonu hala aynı ya kolay kolay kimse yapamaz...
şimdiden gmleden özür dilerim edit kuralına uymadıım için ama neyse ...
konumusa gelelim o video yu bende isleidm züper ya hemde sen demissin o sesi kimse kolay kolay kullanamas die aslında chazın sesi ince ama adam diyaframı çok ii kullanıor birde çok uzun süre scream yapabilior birde bu adamın lamp of god da olduunu düşünsenize abd metalde ne manyaq bağırırdı

esin_1988

bir numaramm ya tek kelimeyle harika!!!!!!!!

lp_mike_chester

hepsi birbirinden güsel birazda bu perfonmans oalrak öne cıkıo diyebilirim.... live in texas daki perfonmans özellikle....
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

ajan scully

live in texas'ta a place for my head'in üstüne tanımıyorum. o kadar ki albümden dinlediğimde aynı zevki alamıyorum. e tabi lp'nin canlı performansı başka tabe
the x-files

mike_aysenur

coşmamak mümkün mü annem de bana çok kızıyor mu desem korkuyor mu desem ama pek normal karşılamıyor hehe  ;D
may(ş)k