Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

makina

Başlatan ugur-acikgoz, Aralık 10, 2006, 01:33:01 PM

Previous topic - Next topic

ugur-acikgoz

benim tv de seyrettiğim nadir şeylerden biridir bu program :) :)
sizin görüşlerinizide merak ediyorm çünkü ben çok severim bu programı :) :)

immortal

ya eskiden daha iyidi şimdiki konuklar bnm için bi anlam ifade etmiyo...konuklar daha özenle seçilse(görmek ve duymak istemediğimiz kişileri konuk ediyo) daha güzel olucak.yapım hoş aradaki tiplemeler felan eğlenceli...
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

ugur-acikgoz

dün ismail yk konuktu (çağdaşın adamı) adam beyzbol sopasıyla gelmiş klipte arabayı parçaladığı sopa öküz  :mrgreen: :mrgreen:
ayrıca programın başında tarakana çok iyi laflar soktu takdir ettim okanı yine   :D  :D ben bu adamı seviyorum bu yüzden
ama programı herzaman seyredemiyorum çok geç başlıyor :D :D

Sumween

dün ismaili görür görmez mesaj çektim çaadaşa :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

selinkinpark

hhaah eet dün ismail vardı ama bisi dicem proqramın ismi artık ``makina`` ve bence coğu zaman cok sıkıcı :rolleyes yani coğu zaman hic qülmüyorum ya adam qecen hafta papayı konusuyodu ya :rolleyes:

black_ece

bence zaga dan çok daha iyi olmuş makine çünkü artık daha doğru düzgün konuklar çağırıyo böyle niteliksiz olanları da fazla konuşturtmuyo 5 dk oturtup gönderiyo :)
en önemlisi
hakkı devrim var daha ne olsun :)
dün akşam 2 ye kadar dayanabildim ama tarkan hakkında söyledikleri çok komik ve aynı zamanda doğruydu yarıldum programın başında =)
ayrıca o köpekli kadın zerrin özer'di di mi ??
neyse bu program çok iyi olmuş :)

ugur-acikgoz

evet zerrin özerdi  :mrgreen: :mrgreen:

black_ece

gülüşünden tanıdım lan taa programın başında hiiii hiii diye gülüyo ya ordan =)

ugur-acikgoz

zaten o kadının gülüşü manyak ya  :mrgreen: :mrgreen: bi gülmeye başlıyo millet kopuyo  :D :D

Littleches

Karizmatik ve bi o kadar da zeki bir adam okan bayülgen fakat çok ukala bir insan bu yüzden sevmiyorum onu ama programı iyi .. Eskiden insanLarLa dalga geçerdi şimdi o huyuda yok ama adam dediğim gibi inanılmaz ukala , "takmıyorum , siz kimsiniz" havası var üzerinde .. Ama yerine göre çok güzel konuşan bir adam ..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

delilah

okan bayülgen üniversiteli gençliğe hitap ettiğini savunuyor ve hitap da ediyor :D onun ukalalığı da daha konuşmayı bilmeden bu günlere gelmiş insanlara çok da doğru
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

Sumween

tamamen katılıyorum sana ufuk onu beyazdan ayıran da bu bence Beyazda her zaman bi mütewazilik war bu ayrı bir hawada :rolleyes: ama zeki olduu da ewet şüphesiz :)

I choose hush...

black_ece

tarkan hakkında söylediklerine bittim  :)

şimdi beyaz show olsun makine olsun yurt duışında yaşayan Türklere de Türkiye ye de kendini kabul ettirmiş tarkan ın çıkıpta bu ülkede talk show yoktur demesi saçma bişey . bende ciddi ciddi dedim ki acaba çağrılmadığı için mi öyle diyo.ben tarkanı niye çağırmam çünkü burada adamla konuşamam ki adam neler söylemiş bakalım "sizi çok özledim,sizi seviyorum,kuzu kuzu,dudu dudu,muck muck" ben bu adamla burda ne konuşiyim

çok iyiydi ya :)

Sumween

ewet tarkan hakkında söledikleri harbiden hoşuma gitti Tarkan kim olursa olsun popstar mı süperstar mı türkiyenin neyiydi bu adam? her neyse sonuçta başarılı olamassam karizma sıfırlanır die eurovisiona katılmayan bi adam hakeder böle lafları ki haklı da okan :) bi kuzu bi dudu bi muck muck :)

I choose hush...

muzzy

kardeş programın adı MAKİNA oldu artık...söleyim dedim...benimde tv de baktıım nadir programlardan...ama geçen sene daha güzeldi sanki...ama yinede bakmadan edemiom...