Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Prison Break

Başlatan selinkinpark, Ekim 18, 2006, 02:27:08 PM

Previous topic - Next topic

Darkshines

Quote from: chester94 on Temmuz 16, 2007, 08:27:04 PM
6 yaşında bi çocuk olsam beni kandırabilirlerdi ama değilim,amerika da hala ellerini kollarını sallayarak gezmeleri ve yakalanmamaları saçma yani böle,ama dizi sonuçta ,,kendimi kandırıp izlerim diyosan senin problemin tıpkı benim diziyi saçma bulmam gibi.

İzleyince kendini kandırmak mı oluyo yahu iyi madem çok saçmaymış dizi aydınlattın beni ben hepsi gerçek olaydan alıntı zannediyordum 2 sezondur.6 yaşında çocuk gibi hissettim kendimi daha kendimi kandırmayım bari..

chester94

kandırma kendini tabi,bak bu iyiliği yapmam herkese

Darkshines

Memleketin tek akıllısı karşımda duruyo desene herneyse

chester94

seviye tespit sınavı değil sadece bi dizi bu ve bu da benim nacizane fikrim.

selinkinpark

senin nacisane fikirlerine de bitiyorum ya neyse devan prison break den!!!
off gecen bölümü kacırdım ve tekrarınıda izlemeyi unuttum=/

§ïяĝαиα

dün sezonun bitmesine son 2 bölüm kala özetini gösterdiler..yarınki bölüm süper olcağa benziyo yaw..
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Mrs.BENNINGTON

off bu dizi izlenmes mi yaa .. 3. sezonun biran önce internete düşmesi dileğiylen =)

re_silence

eett bencedee saçmaa bi dizziii fan clubta çok saçmaaa inanamıormmmmmmm

chester94

yav adamlar yakalanmak bilmiyor,hemde amerika gibi bi ülkede.karamurat tan bile komik buluyorum kurguyu çok saçma.

ebru_91

katılmıyorum hiçte saçma bi kurgu değil...
cursedprincess

raines

Quote from: chester94 on Ağustos 05, 2007, 03:23:17 PM
yav adamlar yakalanmak bilmiyor,hemde amerika gibi bi ülkede.karamurat tan bile komik buluyorum kurguyu çok saçma.

aslında benimde çok sevdiğim söylenemez fakat scofield denene adamın herşeyi önceden planlamış olmasıydı bilmemne bunları hesaba katarsak kurguya cok bişi sölüyemeyız cunku adam sana o mantığı verıyo bu adam biliyodu böyle olucagını önlemini aldı gibisinden anlatabıldım mı?