Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Nostalji yeri...=)

Başlatan Sumween, Aralık 10, 2006, 03:14:00 PM

Previous topic - Next topic

shimy

Quote from: ölü gelin on Haziran 22, 2007, 06:14:35 PM
ya aklıma geldi biz küçükken yeşimle(shimy) bizim karşı bahçedeki ağaçlara dalardık ben kilo sorunumdan dolayı maymunluk yapamzdım tabi ama yeşim akrobatik hareketlerle meyve çalardı bende alttan direktif verirdim
bi gün yine iş üstündeyiz yeşimle o çalıyo meyveleri bende topluyorum :D sonra nolduysa yeşimi birden havada gördüm ardından da ayağımın dibinde paspas gibi yatıyo :D kafayı bi kaldırdı burun kanıyo bi üstüne üstlük surat komple yara muahahaha o gün bu gündür yeşimin burun yamuk :D hatta geçen yıl onun yüzünden ameliyat bile olacaktı :D
hatta yamukluğu geç onun yüzünden nefes bile alamıyom :D açlığın gözü çıksın bizim gibi çingenler varken o ağaçlarda meyve yetişmez :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

selinkinpark

hahaha yamuk askım benim:D

ShapeshifteR

Quote from: ölü gelin on Haziran 22, 2007, 06:14:35 PM
ya aklıma geldi biz küçükken yeşimle(shimy) bizim karşı bahçedeki ağaçlara dalardık ben kilo sorunumdan dolayı maymunluk yapamzdım tabi ama yeşim akrobatik hareketlerle meyve çalardı bende alttan direktif verirdim
bi gün yine iş üstündeyiz yeşimle o çalıyo meyveleri bende topluyorum :D sonra nolduysa yeşimi birden havada gördüm ardından da ayağımın dibinde paspas gibi yatıyo :D kafayı bi kaldırdı burun kanıyo bi üstüne üstlük surat komple yara muahahaha o gün bu gündür yeşimin burun yamuk :D hatta geçen yıl onun yüzünden ameliyat bile olacaktı :D
o nasıl bir düşüştür öle yüzüstü ? ya bi yandan gülüom bi yandan Allah korusun diom :D nese geçmiş olsun cocuklukta olur böle şler

3 arkadaş gezios, arkadaşlardan birinden 'hadi gözümüzü kapatıp bakkalın oraya kadar yürüyelim ' fikri cıktı akıllım... neyse herkes gözünü kapadı bende sımsıkı kapadım tabi hani dürüstüm ya,dierleri açık yürüo tabe ! biraz yürüdük ve ben bi yere çarptım  dötüstü oturdum yere cocuklar bana gülüo elimi annıma bi attım kanıo hayatımda en çok korktuğum andı 3 dikiş yemiştim hala izi duruo ama kaşımın altında olduu için pek belli olmuo....
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

Mr. MeTaLkiSS

Beni de kuzenim ve arkadaşı atlı karıncaya bindirdiydi parkta ben de deveye bineyim hani havam olsun diye bindim =] bi döndürmeye başladılar çılgınlar gibi ama nebiçim dönüyorum.. Yawaş yawaş merkezkaç kuvvetinin beni dışa ittirdiğine şahit oldum elimden geleni yaptım düşmemek için ama.. Gözümü açtıımda önümdeki tüm çakıllar kıpkırmızıydı.. Kaşımın üstünde piercing yapılan yerde =] hehe dikiş atılması gerekiyodu ama zaten öküz gibi acı çektim bi de onun mu acısını çekçem diye gitmedim ewde pansuman fln halloldu =]
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

§ïяĝαиα

güzel olaylar tebrikler :D..o olayları yaşamak da bi marifet..benim de başımdan öle bi trajifelaket olay geçmişti..9 yaşındayken ark.larla bisiklet yarışı yapıoduk..malağın biri bana çarptı ben çakıllı sahada yüzüstü yere düştüm..ağzım açık düşmüşüm nası becerdiysem benim dudak patladı burun,ağız ve bilimumdier organlar hasar gördü..ben eve geldim direk banyoya tebi..ağzımı burnumu yıkiyim  derken bi baktım öndeki 3diş bay bay olmuş..:(..apar topar hastaneye gittik yaklaşık bi 2saat ağzım açık öle yattım doktor da saolsun kazık gibi geri çaktı ağzıma dişleri..şuan dişlerimin halini görmek istemezsiniz tabi de..Allah izin verirse  18 yaşımda bende şu teknolojinin diş için yaptıı nimetlerden yararlanıcam
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Mr. MeTaLkiSS

Oha len ne yarış fln yapıyonuz. Ben şimdi yaptıım bisiklet kazasını el kol kullanarak anlatmam lazım ama bi deneyeyim =]

Şimdi benim frenler tutmuyo. Klasiktir zaten bu =] herneyse bi arkadaşla baya bi hız yaptık bunun bisiklet de iyi baya geçti gitti beni yokuşun aşşağısında sağda garaj var ona gircek adam önünde durdu =] Lan benimki durmuyo laaaaaaaaaaaaannnn diye bağırarak bi girdim bunun bana göre yan duran bisikletine ortadan üstünden takla attım yere düştüm üstüme bisikletim düştü ve üstüme o ve bisikleti.. Kollarım ve sırtımın çoğu yeri yara bere içindeydi.. korkunçtu yani..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

§ïяĝαиα

offff tüylerim diken diken oldu :D..yok benim kaza frenlerden dolayı deil rakibimin malaklığı yüzündendi..sola dönemiyooom die bi gömdü bana..gerisini de bilionuz zaten :)
NETE KAFA İZNİ

wape

benimde abim yine öyle bisikletlerden birinden düşmüş direksiyonu alt çenesine takmıştı ::), 'ya ağzımı kapatıp üfleyince alttan kafa kaçıyo' diyodu ;D, dikiş falan attılar, garip bi şekilde hiç bi iz kalmadı ;D

§ïяĝαиα

ya neyse abi kazaları geçelim bi acaip oluorum her seferinde :)..eski güzel çocukluk anılarına dönelim

mesela benim ışıklı spor ayakkabılarım vardı ışıkları bitmesin die sürekli parmak ucuma basarak yürürdüm
NETE KAFA İZNİ

elif_lp

bnmde uçları dantelli çoraplarım vardı..gıcık olurdum onlara,içine kıvırırdm fln ,ama annecm saolsun(!)hep o çoraplardan alır giydirirdi..:(

..tell me what the fuck is wrong??

ölü gelin

off ben şimdiden okulumu özledim kampüs geyikleri yaaa özgür ben ve kuvvet mira koskoca cebeciyi kıreşe çeviriyoduk ooof of

özgür69

he yaw ben ordaki ağacımı özledim, zarzor 69 u kazımıştım oraya... ben ağaca çıkim kadın gelsin bana bağırsın, beni rezil etsin cebeciye sonra çalıların altında geyik çevirelim  :-[ :'(
.                                      

ölü gelin

"ağaçtan inermisin dekanlıktan şikayet gelecek kocaman adamlarsınız cık cık cık" :D

§ïяĝαиα

ben 4-5 yaşlarında falanken annemler kendilerine kıyafet aldıklarında "bana nie almadınız" deyip eve gittiğimizde alınan kıyafetleri bi şekilde ya kömürlüğe atar,ya ayağımın altında ezer ya da asker abinin kulübesine atarmışım :) geçen gün kardeşim "bana kıyafet almıosunuz" deyip ağladığında ablan senden daha beterdi deyip bu yaptıklarımı anlattı :D ne uslu,ne cici bi kızmışım allahım...
NETE KAFA İZNİ

shimy

pek nostalji sayılmaz ama anlatmazsam çatlıycam :D

sabahın erken saatlerinde okeyin başına oturmuş dört tane şuursuz: amcam, amcamın eşi, ölü gelin ve kuzenim...

oyunda bir kural tartışılıyor.
kuzenim:
-ama dayı benim bildiğim kural böyle değil... çok farklı... sen hep böyle değiştiryorsun...

ölü gelin: (kendinden geçmiş gayet sakin hiç istifini bozmaz bir vaziyette)
-amcamın oyunlarında orman kanunları geçerlidir...

ve ardından gençler kopuşta ....
:D :D :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...