Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Nostalji yeri...=)

Başlatan Sumween, Aralık 10, 2006, 03:14:00 PM

Previous topic - Next topic

Requiem

Daha neler neler var.. Hala arasıra açıp izliyorum bölümlerine youtube a çoğunu koymuşlar.. In The End lisi bile var =)

http://www.youtube.com/watch?v=vwlmJXNAPw4&;
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Sumween

apuhahah mükemmelmiş bu öncekileri izlememiştim ama... harbi nostalji oldu şimdi :D karşı takımın elemanları tusubasanın üstüne gökten iniyo koptum ya bi ara hayal mi kuruyo ne önündeki arkası dönük adamın kafa 180 derece dönüyo :D :D şut çekerken bacağı arkadan üç metre yukarı kalkıyo filan süper ya! ortamda daimi bi fırtına efekti...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

ya ay savaşçısı tekrar gösterilmiyo di mi öle bişi anlamıyım o mesajtan :D

delilah

gösterilmiyor..malesef..zaten gösterilmez artık trt de gösterilen bölümlerin hepsi sansür yemiş...
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

Requiem

Quote from: Sumween on Ocak 06, 2007, 08:13:07 PM
apuhahah mükemmelmiş bu öncekileri izlememiştim ama... harbi nostalji oldu şimdi :D karşı takımın elemanları tusubasanın üstüne gökten iniyo koptum ya bi ara hayal mi kuruyo ne önündeki arkası dönük adamın kafa 180 derece dönüyo :D :D şut çekerken bacağı arkadan üç metre yukarı kalkıyo filan süper ya! ortamda daimi bi fırtına efekti...
Yolladığım videonun 3:00 ile 3:20 arasındaki golü izlemişsindir umarım.. :D
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Sumween

ya başka bi pencere açmıştım o sıra altta kalmış izlememişim oraları .. o ne laaan :D :D ayak ayak depişerek atılan bir gol! ''aman allahım tusu'nun kafa topa yapışmış hınaaa'' şılak diye ayaklar yapışıyo birbirine puahhahah koptum abi akşam akşam yaa :D bundan sonra bütün tusubasa vidyolarını izlicem! :D hayranlık duydum bu ne yetenektir Allahım? :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

delilah

o yıldız savaşçısının adını hatırladım seiya... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: o da fena değildi..di mi..bu arada paylaşım için saol bunalıma soktun yine beni..aaah ah eski günler..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

metallic

buda bugs bunny
www.youtube.com/watch?v=UHyvw_6HwpM
www.youtube.com/watch?v=X11hO_J2SLQ
BİR ŞEYLER VAR HALA
BOŞA NEFES ALMAYA ZORLAYAN
KENDİMİ BULDUM BEN
ZAMAN BENİ YORUNCA
BİL Kİ HİÇ KİMSEYİZ
SAVULURKEN BİR DÜŞTEYİZ
SÖYLE,DÖNER MİSİN?
BİR GÜN UYANSAK
RÜYADAN...
BİR ANDA SENİ GÖRDÜM VE
BİR ANDA SENİ UNUTTUM!!!...

black_ece

herkesin bi küçüklük kahramanı vardır
benimkim de bugs bunny :D

makinacı

olacak o kadar da kameraman cevat kelle vardı...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

selinkinpark

hehehe bu sabah okula qitmek icin hazırlanırken alf vardı diqiturk te :D
her sabah veriyolarmıs meğersem izleyin sabah sabah uykum acıldı :D

ölü gelin

biz shimyle o kadar çok şey yapardıkki benim yatağın üstüne çıkıp titanik yapardık sora kütük olup birbirimizi keserdik biribirimizin göbeğini hamur niyetie yoğururduk  birbirimizi iterek cimnastik yapardık şimdilik bu kadar aklıma geldikçe  daha sayarım hey gidi günler heeeeyyyy 

shimy

yuhahahahha evet ya yasemin hele bide sibel can ın şarkılarına klip çekmemiz varki gülmekten yıkılırsınız :D haaa bide bide ikimiz birden 1 er kavanoz patlıcan reçeli yiyip isilik olmuştuk :D:D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

elif_lp

bi de mirkelamın klibi vardı. klibin başından sonuna kadar yürüyodu, şarkıyı hatırlayamadım ama.. şu powerrangersdan bnde de vardı mavi olan.. gücünü test etmek eçen bi tahtanın altına koyup üstüne oturmuştum :D çok güçsüzmüşşş :D

..tell me what the fuck is wrong??