Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Nostalji yeri...=)

Başlatan Sumween, Aralık 10, 2006, 03:14:00 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

ahah sana da mı ulaştı yaw onlar? wöhh çataş :D bizim sınıfta en büyük eğlencesi sigara içmek olan gösteriş zurnaları var.. sınıfım bok gibi :D çok artistler ya.. geçen gün ark. gelmiş bana diyo ki::'' bi beş yüz varmı Nazlı sende bi dal sigara alcam ya''.. mala bak işte ben de ''wolkan sana bi çakarım abi, winston'a dönüşür kalırsın..'' dedim sadece :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

delilah

bence asılartizlii sen yapmışın orda o cevabı vermekle :D
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

Sumween

o konuda gayet artizim evet bana ne :D sınıfın ortasında tenefüste bile bakın biz cesuruz der gibi sigara yakıp içiyolar.. üf aşağılık gibi davranmasınlar kıl etmesinler beni ahah o zaman da şey demiştim gene ''söndürmezseniz örtmene derim lan çok ciddiyim bak, amele ispikçi olurum!'' filan.. :D bırak ya biliyorum ben onlar yalnız kalınca sigara içmez, yanında hava atabileceği en az bi 1-2 kişi olmalı

I choose hush...

§ïяĝαиα

çocukluuma ait anıların en tazeleri 6 yaşımdan sora başlıo...küçüklüğümün büyük kısmı hakkaride geçti...e o zamanlarda çocukluk yaşancak bi dönemde diildi anlarsınız...ama annem bişi söledi...gelen geçen her kepli askeri babam sanırmışım...babam yanımda yokmuş o yüzden...ağlayasım geldi lan çok duygulandım...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

gokhan

lise annları baskadır  :( suan o yıllarımı yasmak ıcın 40 kılo wermeye razıyım.. ;D ama sak bı yana lıse dıyorum baska bısey demıyorum analayan anlar...(ü.g)

ölü gelin

bu gün kuzenimin 23 nisan provalarına gidince eski günler aklıma geldi

sene 1996 ben daha 3. sınıftayım okulun korsouna girdik 23 nisanda şarkı söylüycez öğretmen bizi bi giydirmiş ama trt türk sanat musıkisi korosu sanatçıları gibi
böyle lacivert etek beyaz gömlek ve de beyaz fular :D annemde bi heveslenmiş ki sormayın gittik sabah sabah kuaförde sim döktürerekten saç yaptırdık kocaman kıvırcık bi topuz :D şıkır şıkır giyindik gittik okula kızlar önde erkekler arkada yan durmuş bi şekilde bir daldağğ iki kiraaaazz diye çıırıyoz annemde arada kafasını uzatıp el sallıyodu bana hey gidi günşer heeeeyyy :D

Sumween

puahhah koptum yasemin bunu okuyunca ya :D

Benim de daha vahim bi anım var yaa...
   ben sanırım 3. sınıftayım.. Hoca sınıfın çalışkan,cici,hoşcanak,pıtırcık öğrencisi olarak beni seçmiş ezbere şiir okumaya. benim ezberim hep zayıftı zaten.. neyse.. koca bilmem kaç binlik okul beni izliyo.. kürsüye çağrılıyorum işte ''3-B sınıfından Nazlı Gülçiçek'i 19 Mayıs adlı şiirini okumak üzere kürsüye davet ediyoruk''.. ben çıkıyom tir tir titrenek hallerde.. önlük mönlük gıcır, saç baş öyle sıkı toplanmış ki japona dönmüşüz,boy da kısa,yaka da vatkalı mübarek kazık gibi duruyo, bembeyaz.. neyse çıktım kürsüye wow bi okuyorum ,su gibi :D

''on dokuz mayıs, on dokuz mayıs eeem on dokuz mayıs... yaa unuttuuum...!''
puhaha mikrofonu da çekmiyorum .. millet ben ''unuttum yaa'' deyince bi koptu! :D
gittim annemin kucağına oturdum kürsünün arkasında.. şiiri hatırlamıştım ama gene de ''okumıycam ya aklımda deil örtmenim'' deyip okumamıştım.. aah ah Eyüp hoca çok iyiydi ya Allah rahmet eylesin =)
   2156 kere ''ondokuz mayıs'' demiştim ama günün anlam ve önemini acayip wurguladım :D

I choose hush...

ölü gelin

gözlerim yaşardı beeeeee hey gençlik hey :D ben de bi kere ööle bi şiir unutmuştum ama seninki kadar vahim deil di nazlı :D

uNReLiEveD

Quote from: ölü gelin on Nisan 22, 2007, 07:13:06 PM
bu gün kuzenimin 23 nisan provalarına gidince eski günler aklıma geldi

sene 1996 ben daha 3. sınıftayım okulun korsouna girdik 23 nisanda şarkı söylüycez öğretmen bizi bi giydirmiş ama trt türk sanat musıkisi korosu sanatçıları gibi
böyle lacivert etek beyaz gömlek ve de beyaz fular :D
;D benim de 4.sınıfta benzer bi olay olmuştu yaa ...23 nisanda türk sanat müziği söyledik (bütün sınıf) offf iğrenç bi gündü... kızlar uzun siyah etek üstüne bi beyaz gömlek giydik.koca koca küpeler taktık ,topuz saç yaptırdık(hoca istedi hepsini)o kadar komik olmuştık ki biz okulun bayram yapılan yerine şarkı söylemek için geldiğimizde herkes gülmeye başladı...o sene bitene kadar bizimle hep dalga geçtüler çok kötü bi durum yaa :-[

delilah

ilkokulda folklör takımındaykene benim de dandiiik bi 23 nisan anım varıdı.. herkes hocayı bekliyo saat sabahın 6 buçuğu.. tören dokuzdan önce başlamıcak biz en son çıkacağız yani kısacası çok var.. hoca bizi saaat sekiz buçuğa kadar okulda bekletti gelmedi adam..neyse biz nasııl susamışız nasııl böyle pişmişiz o kıyafetlerde anlatamam kabus gibiydi.. hocayı uzaktan gören küçük susamış dilara koşmaya başlar ayağında çarıklarla :D tabii üç adım sonra asfaltta feci bi patinaj çekerekten  uçuverdim havaya.. tabii okulda sadece biz yokuzz.. millet nasıl gülüyo nasııll anlatamam.. o işin tek avantajı kıyafetlerimizin aynı oluşu ve kimin düşüp kendini rezil ettiği anlaşılmamasıydı.. bu olay bizim okuldaki her folklörcü kızın başına gelmiştir.. bi arkadşımız daha kötü düşüp başını vurmuştu okulu bıraktı kız...
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

immortal

ilkokul hayatım boyunca hersene 23 nisanda bir gösteride rol aldım.üsküdara gideriken eşliğinde üstümüzde kabarık gelinliğimsi şeler.bnmki maviydi elimde şemsiye felan şemsiyeyi çevirip kırıta kırıta mendilelrimizi erkek partnerlerimize atardık :)ah ah grubunda başına beni koyarlardı süper olduğum için.sonraki yllarda  1 yıl folklor oynadım hatta boyum kısa die almamışlardı dierleri çok uzundu ağlamıştım hoca dayanamamıştı almıştı zuhahah. 4. ve 5. sınıftada kafkas dansı yaptık o çok güzel ve estetikti.okulcana heryere çağırıolardı bizi.onun da başrolü bendim nihahah.hocalar bana bırakırdı grubu ben çalıştırırdım.heyt be ne günlerdi  yağmur yağardı saten gelinliklerimiz ıslanır bi tuhaf olurdu donardık yanardık.bnm alerjiler azardı...sonraki yıllarda sadece okulu temsilen yürüyüşe gittim...artıkın eşşek kadar olduk yahu ne günlermiş.
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

§ïяĝαиα

beni hiç almamışlardı folklore falan...hatta öğrtmen yüzüme karşı kazulet gibisin demişti...7.sınıfta jimnastik kursuna gitmeye başlamıştım...esneme hareketlerini yaptırmıyolardı daha fazla uzamasın boyum die...parendeye geçtiimiz sırada sinirden bırakmıştım ahh ahh ...ama bu sene 19 mayıstayım...anam kafamı kırsa da gitmesem...hoca kıçınızı kırcaksınız azcık diyo...bana da kazmanın tekisin hiç estetiğin yok diyo...walla yüzüme karşı sölüyo...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

gokhan

23 nısan deyınce sewıncle doluyom yaw :D :D saka bı yana bılen bılır butun 23 nısan etkınlıklerı gs satdında yapılır prowa falan fılan cok guzel gecerdı... ben tabı hocamızın yardımcısı olarak her zmn gorewlıydım 8) satta o kadar kısının onunde gosterı yapmak cok heyecan werıcıydı... :D

ölü gelin

hehe ben folklorden yırmıştım lann çok uyanığım yaa fazla atraksiyon bana yasaktı hoca zorla soktu beni folklor ekibine bende raporu soktum gözüne mecburen yolladı beni kıro :D :D

gokhan

Quote from: ölü gelin on Nisan 28, 2007, 02:25:48 PM
hehe ben folklorden yırmıştım lann çok uyanığım yaa fazla atraksiyon bana yasaktı hoca zorla soktu beni folklor ekibine bende raporu soktum gözüne mecburen yolladı beni kıro :D :D
nıye ya ne guzel ıkı tane gobecık atardın.. :D