Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

hokkabaz-cem yılmaz

Başlatan lp_rockgirl, Ekim 24, 2006, 01:37:35 PM

Previous topic - Next topic

ölü gelin

allah razı olsun ya ben bu karıya bi lügat falan vercem olmadı kendim ders vercem bu arada hala bu herife ve filmine kılım

shimy

kötü diyorlar yani iyide sinemada izlenecek kadar iyi değil diyorlar :) yani sinemaya gitme şansınız varsa hokkabaz değilde başka bir filmi seçin :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

selinkinpark

Quote from: shimy on Kasım 02, 2006, 02:24:29 PM
yani sinemaya gitme şansınız varsa hokkabaz değilde başka bir filmi seçin :D
bak burda haklısın ama napalım bzde satti uyan bsi olmadıı icn girmistik anamm..yoksa girmezdim filme alır dvd de izlerdim :D ztn üsengecim haha

Littleches

Hokkabaz ve Sınav arasında bir sinema önünde ikiLem'de kalıcak olursanız kesinLikLe "Sınav" a girin derim ... Aklınızda bulunsun.! (:
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

lp_rockgirl

ARKADAŞLAR BEN GELDİM WE TÜRKÇEMİ DÜSELTTİM :mrgreen: hokkabası seredip de geldim hem :rolleyes:güseldiii yha kopa kopa bi hpoş oluyo insan goradan ii en azından bu arada türkçeme yaptıınız iltifatlardan dolayı sağ olun o kadar ii olduunu bildiim için sayıosal seçtim nesse konuyu daaaağıtmiim shimy gelir şimdi :mrgreen: :lol:

Darkshines

Savaş Ay senaryomu çaldı demişti.Şimdi de yabancı birisi çıktı bizim filmin bi sahnesinin aynısı var diye.. işleri zor film iyiliğinden çok çalıntı olmasıyla tartışılıyor kötü...

nane

oo bunlarda iice bişeyini çıkardı yani yok orasını çalmış yok burasını çalmış
bi kere o yabancıya noluo yaa ben nekadar aksiyon filmi izlediysem bi yerde patlama oluo onlarda hep son dakikada aynı şekilde kurtuluo(aynı sahne) bu da çalıntı olur ozaman  (kanımca :D )  :mrgreen: töbe yaaa :D

Sumween

CMYLMZla biz hemşeriyiz ya :D konuyla alaka 0 ama yazasım geldi... sorry tekrardan... =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

delilah

gitmedim filme düşünmüyorum da gitmeyi
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

Sumween

aynen... ya reklamını da iyi yapmadıklarındanmıdır bilmiyorum film bana basit bi stüdyo kaydı gibi geliyo ya :S sinema filmi değil sanki...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

delilah

ankaraya gelirken otobüste koydular filmi.. zoorla insanın gözüne gözüne sokarak izlettiler..vasat..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

Requiem

Film çok süper bir şey olmasa da benim hoşuma gitti.. Bir de Özlem Tekin'e "aa bu kız güzelmiş aslında ya" dedirtti..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!