Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

In The End

Başlatan Littleches, Ocak 07, 2007, 12:01:35 AM

Previous topic - Next topic

delilah

bende bir ara in the end in bir çok  mixi vardı. en sevdiğim şarkılarındandır nu büyük anısı vardır ;D
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

hardrock.ecem

ım the end süper bi sarkıı
HARDROCK

haruka

bu sarkının ilk halini chez yazmış şiir  olarak..snra lp bunu biraz değiştirerek sarkı yapmaya karar wermişler :) iyide bi karar olmus bence :D

black_ece

hadi ya bunu bilmiyoduum
ama sözlere bakınca şiiri andırıyo biraz

aLone_LP

arkadslar cok gusel bır lp klasii bası arkadaslarım demis buna tek rakip numb die bence ikisi biras farklı buna nobodys listening daha ii rakip olur gerçi rap sevmem ama LP onuda sevdirdi :):)

lp_mike_chester

bende bilmiyodum walla ama böle daha güzel olmuş... ;)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

chaz_lp

LP nin 2. dinlediim şarkısı özellikle klibini çok sevmiştim o uçan balina falan çok hoşuma gitmişti tabi şarkıda öyle:)

oguz_brt_lp

bn ce bu asrkıda mike harikaydı
Düşlerim Başka Şeyler Ağlarım Hiç Bıkmadan Giderim cok Uzaklara Ardıma Hiç Bakmadan :'-(

rumyhonig

lp yi diğerlerinden ayıran özelliklerden sadece 1 tanesi sözlerin dizilişi anlamı of of kop :D in the end in sözleri gibi var mı ...
music THE GREAT COMMUNICATOR

Eternal_Scream

Hastasıyım bu şarkının.....Arkadaşım yollamıştı yolladığı günden beri (Aylar geçti) ilk günkü gibi o coşkuyla ve keyifle dinliyorum...
I've put my trust in you. Pushed far as i can go. And far all this there^s only wanting you should know...(Umarım doğru yazmışımıdr)
Mike'm japoN ßaLığım <3 <3 <3