Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Stres atmak için ne yaparsınız?

Başlatan Sumween, Ocak 19, 2007, 04:50:14 PM

Previous topic - Next topic

folligue

Ya davulcu olmama rağmen hiç stres atmak için davul calmadım cünkü bir müzisyen olarak stres atmaya değil müzik calmaya kullanmak istiyorum... :mrgreen:

Aranızda kullanan vardır herhalde???
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

batuhan_dogus

ben caldım gayette gusel oluo hem musıc yapıp hem bagetlerın canına okuyunjaa kadar stres atmak mutıs bısı:D dene bı ara
seXek

makinacı

çalıyımda iicene stres oluyum dimi zaten doru dürüs çalamıorum :D
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

gokhan

ece iiii ki bı damada yenıyon yanı ama millete caktırma :) tamam ben calmaya dewam edıyım hep barebar çıldır

tome3.mpq

dersaneye gıderım orda mutlaka kavga cıkar bırısının kafasında sopa kırarım

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

Sumween

şu an stresliyim tıkandım elimden hiç bişey gelmiyor.. :S

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

tome3.mpq

mentollü şeker ye geçer geçer

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

hayal meyal

bende öyleyim ya.elimden hiçbişey gelmiyo

tome3.mpq

ozaman becerikszsiniz dmeektir kasmayın kendinizi

_Ev@nes*Lp@rk_

ben çok sinirlenince herkesten uzaklarşır yatağıma yatar ışığı kapatırım açarım bir şarkı ölece onu dinlerim.eğer evde değil başka yerdeysemde uzaklaşırım ortamdan
Güzel bir hayaldi hepsi
Yokuldu söndü birden hepsi
Yine kaldım yanlız ve buzgibi

black_ece

Quote from: gokhan on Ocak 27, 2007, 01:49:47 PM

ece iiii ki bı damada yenıyon yanı ama millete caktırma :) tamam ben calmaya dewam edıyım hep barebar çıldır
evet o konuda senden daha başarılıyım :D
bu da stresimi atmamı sağlıyo zati :)

LpNumB

basketbol..

lp_rockgirl

davuldan bahsetmişken bişe sölimmm,bana yasak bende davul çalıyordum ama parmaklarım yanlış geliştiği için bartery yüzünden yasaklandı kendileri o ayrı bi tarışma konusu ama ben konuya dönimm...şimdi tam baterym ve benden başka kimsenin hayatımda olmadığı ve olmasını da istemediğim bir dönemdeyim sinirlendimmi hemen ona koşardım haydiiiiiiii yasak demezlermii :( son günün kızm baterynle  iyi vedalaş demezmi babam odamdan çıktım bagetlermi aldım çıktım üst kata kapadım kapıyı zaten sinir stres içindeyim bir çalmaya başladım sopalar elimde kırılmak üzereler ki ilerleyen zamanlarda da kırıldılar ellerim su topladı ağladım günlerce ama gerçekten ii stres atılıyor ufffff ne kafa dağıtıyor bilseniz tawsiye ederimmm :rolleyes: :D

ewrimcan

stres atmak için yaprak test çözmeyi denedim bgn. söel çok iiydi, stres attım. çözdüm çözdüm attım testleri basket gibi. amaa matematik danası beni daa çok sinirlendirdi!!

işine geleni basan basına basalım

Sumween

bugün bişey farkettim.. sinir stres yapınca karanlık arıyorum! dün bi ara moralim bozuldu önceden ışığı yakmadan adım atmazdım, o zaman dimdirek odaya yürüdüm hatta kapıyı kapattım kaldım öyle odada müzik dinleyecek bişey de yoktu... sonra her seferinde aynı yaptığımı farkettim vampir miyim neyim, karanlıkta oturuyorum öyle sinirim yatışana kadar :rolleyes:

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!