Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Stres atmak için ne yaparsınız?

Başlatan Sumween, Ocak 19, 2007, 04:50:14 PM

Previous topic - Next topic

Metalwrath

Quote from: Sumween on Nisan 13, 2007, 09:52:46 PM
evdeki bütün ilaçları için :D stres filan kalmıyo öyle rahatlıyo ki insan... üstelik hayatınız monotonsa iyi de bir atraksiyon katmış olursunuz.. ölme riski var yalnız onu göze alcaksınız :D

off :(
allahım yaa..manyak yaa valla manyak..  :-X
Horse , Woman , Weapon..

immortal

sumween öyledir biz alıştık sende alışırsın..

ben müzik dinleyerek ve insanlara gıcık-sinir davranarak bide yasemin-özgür-emre üçlüsüyle beraberken stres atorum bool bool ;D
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

Mr. MeTaLkiSS

Quote from: Sumween on Nisan 13, 2007, 09:52:46 PM
evdeki bütün ilaçları için :D stres filan kalmıyo öyle rahatlıyo ki insan... üstelik hayatınız monotonsa iyi de bir atraksiyon katmış olursunuz.. ölme riski var yalnız onu göze alcaksınız :D

off :(
sıkma lan içmiş gibi kekliyon milleti bi iç de gör ebenin bi tarafını
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Metalwrath

içti içti merak etme..şarapda cabası -.-
Horse , Woman , Weapon..

SamYeLi

hiç tawsiye etmem ilaç içmeyin benim kardeşim içtide 5 6 tane oda bebek aspirini ondan bile yane hastalandı tawsiye etmem :D
bence stres için şiddet içeren oyunları oynayın süper oluo  ;D

Sumween

içtm aq ölüyodum ben manyak mıyım ya :S net yasağı niye geldi sanıyosunuz?
neyse mutluyum ya yine olsa yine yaparım ama ilaç yok evde, bitirdim :D iki gün de okula gitmedim o sebeple.. bak çok işe yarıyo =) ne içtiğimi bile hatırlıyorum sayısıyla bilinjçliydim eheh =) bi serumla atlatık darısı başınıza ! için ama z..çmayın canlarım

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

özgür69

Quote from: SamYeLi on Nisan 14, 2007, 12:58:05 PM
bence stres için şiddet içeren oyunları oynayın süper oluo  ;D
sana katılıyorum, helede counter strike süper oluyo alıyon botları karşına veriyon eline bıçağı yanına gelmeden bişey yapamıyolar onlar gelene kadarda sen hallaediyon zaten ;D çok zevkli oluyo ve sonuç olarak stres falan kalmıyo... ;D
.                                      

uNReLiEveD

stres atmak için baıra baıra şarkı sölerim ;D

black_ece

Quote from: Sumween on Nisan 14, 2007, 07:47:57 PM
içtm aq ölüyodum ben manyak mıyım ya :S net yasağı niye geldi sanıyosunuz?
neyse mutluyum ya yine olsa yine yaparım ama ilaç yok evde, bitirdim :D iki gün de okula gitmedim o sebeple.. bak çok işe yarıyo =) ne içtiğimi bile hatırlıyorum sayısıyla bilinjçliydim eheh =) bi serumla atlatık darısı başınıza ! için ama z..çmayın canlarım
salaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ben sana sorucam zaten
hattan çağdaş+selin+ben sorcaz sana

özgür69

Quote from: ölü gelin on Nisan 13, 2007, 06:05:36 PM
işte bu dans :D
işte bu yaa işte buu çılgıncasına dans eden bir şahıs ve dansa ayrı bir atmosfer katan ablasının orta parmağı ;D ;D ;D harikasınız yaa
.                                      

ölü gelin

benim o parmağım meşurdur zati hehe ben olmadan o gösteri bi hiçti DEĞİL Mİ  :D

delilah

ağlamak iyi bir çözümdü stres atmak için.. yalnızken tabiiki .. ama uzun zamandır yalnız kalamıyorum.. gece herkes uyuduğunda odada arkamı dönüp çenemi sıkıp içimden çığlıklar atarcasına hıçkırarak ağlıyorum ama ses çıkarmadan.. çok zor oluyor ama sonunda stres felan da gidiyo ..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

sKeLeToN

günlük yazarım içimdekileri yazınca anlatınca stres falan kalmıo valla:)

gokhan

Quote from: delilah on Nisan 17, 2007, 07:09:46 PM
ağlamak iyi bir çözümdü stres atmak için.. yalnızken tabiiki .. ama uzun zamandır yalnız kalamıyorum.. gece herkes uyuduğunda odada arkamı dönüp çenemi sıkıp içimden çığlıklar atarcasına hıçkırarak ağlıyorum ama ses çıkarmadan.. çok zor oluyor ama sonunda stres felan da gidiyo ..
o olayı bende yapıyorum cok ııı gelıyo ya...

delilah

ya bende günlük yazıyorum aslında ama günlüğü elime alınca yazacaklarımı düşünürken feci bi üşengeçlik geliyo bana ve herşeyi yazmadan kalkıyorum geri :) stres benle kalıyo :D
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!