Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

LP'ı diğer gruplardan farklı yapan nedir??

Başlatan LP.soldier, Ocak 21, 2007, 05:18:54 AM

Previous topic - Next topic

Lord_sPider

mikesiz bir lp dusnulemez cunku o zaman grup yeniden yapilanmis ve muzik tarzi deismis olur madem rap ve rock olarak algiliyorsun sen en basindan beri lp yi yanlis kulakla dinliyorsun

meral

bencede mike sız bi linkin park düşünemiyorum gerçi bu siteye daha yeni üye oldm linkin parkı aşağı yukarı 1,5 senedir dinliyorum ama bayılıyorum bence iki solist olması diğer gruplardan ayırır üstelik ikisinde farklı tarzda söliolar rock-rap normalde bu ikili uymasa bilşe linkin park olunca muhteşem oluyo..... ;D ;D
seni her sabah ilk görenin güneş olması ne acı.Oysaki seni her an görmeye can atan kalbimin varlığını bilseydi bi daha hiç doğmazdı...

lp_mike_chester

farklı değiller hepsi kendi dalında iyidir...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

merve t.

ya bence sadece mike ya da sadece chester die düşünmemek lazım.biri olmadan diğeri de olmaz.biri olmadan zaten linkin park olmaz...

rockn_rap

Bakın bi arkadaşlar
en çk dinlediim Metal grubu LP
en çk dinlediim Punk grubu LP
en çk dinlediim Rap grubu LP
fark budur bea :D
PACIFIST SONS

InnOCenT_SiNNeR

LP yi Lp yapan ve dier gruplardan ayıran tarzıdır Mike ve Chester birbirini tamamlıyor eger ikisinden biri olmasaydı LP cok sevdiim bi grup olmazdı heralde

Darkgreen

Rap vokali,işlerini titizlikle yapmaları,chester'ın sesi. ve kesinlikle mike olmasaydı lp yi bu kadar sevmezdim. ayrı bir özellik katıyor,ve gayet de iyi,her grup bu kaadar uyumlu olamaz.
Don't want to reach for me, do you?
I mean nothing to you...
The little things give you away.

MT

Genelde -18 in dinlemesi. Evet bu bir farktır.
|v|

lpbn

bence lp yi dier gruplardan ayıran fark chaz in sesi çünkü hangi gruba bakılırsa bakılsın bu kadar mükemmel bir ses yok mesela canlı performanslarda dier sanatçılar detone olurken chaz in sesine bişi olmuyor ve mike ın da arada rap yapması dier gruplarda farklı olmalarının bir sebebi.
snowflake in my hand

linkieboppers

bircok farklı sesı sentezleyıp ortaya yenı seyler cıkarabılmelerı..