Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

WoW veya RO oynayanlar?

Başlatan folligue, Ocak 21, 2007, 07:01:03 PM

Previous topic - Next topic

tome3.mpq

ulan mustafa senın yuzunden ben gıremıom cabuk yatır ;D

not: aynı acc den oynuoz  ::)

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

DarKSpideR

Valla Ro'yu Wow'a tercih ederim. Bir şey daha, piyasada ki en iyi grafikli MMORPG Line Age 2'dir. GW'den daha sağlam bir oyun.. Yakında onunda Offical'ine başlamayı düşünüyorum. Hazır Interlude'de çıkmışken yeni itemler, ırklar vs...
GanTz... 4Ever...

Mosso

peki o oyunda aylık ucret fln var mı bılgı verırsen.simdiden tsk

DarKSpideR

15 Ytl aylık ücret var. Oyunda Türkçe dil desteğide var..
GanTz... 4Ever...

folligue

Quote from: DarKSpideR on Mayıs 14, 2007, 11:36:16 AM
Valla Ro'yu Wow'a tercih ederim. Bir şey daha, piyasada ki en iyi grafikli MMORPG Line Age 2'dir. GW'den daha sağlam bir oyun.. Yakında onunda Offical'ine başlamayı düşünüyorum. Hazır Interlude'de çıkmışken yeni itemler, ırklar vs...

Ro'da ne karakterin var abi yazsana benim ondada accountum var...
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

DarKSpideR

65 Level Assassin, 50 Level Swordsman, 30 Level Acolyte, 23 Level Merchant.. Hepsi ezik olup bana aittir :D
GanTz... 4Ever...

tome3.mpq

ben şahıdım hayatımda gordugum en ezık adamdır bu spıder :D

ulan bı ınsan hıc sıkılmadan ro gıbı bı oyunu (2 sene oldu sanırım tanıdıgım senı dımı len) senelerce oynarmı yahu la tamam gıt adam gıbı savas yap yaratık kes quest yap anlarım ulan balon kesıon resmen

lıneage2 konusunda haklı benıde bu alıstırdıydı sonra sıldım l2 yı ama wow ıcın olan patchları ındırcem dıe modemın bokyemesınden 1 haftada 10 gb a yakın werı ındırınce artık l2 nın dl sı koymaz bana ındırecem ersel lınk hazırla ewe net acılınca atarsın fdsfsdfds (turkce dıl destegı l2 demı war lan)

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

DarKSpideR

Ahausahu Line Age 2 olm bu :D Tr'de kaç kişi para vererek oynuyor bu oyunu? :D Ayrıca belli bir level'den sonra Ro'da balon kesmiyon takmışsın 2 Poring'e :D Linki veririz akşama..
GanTz... 4Ever...

Kozy_mac

abi tansu bi yerlere kaboldu valla anca haftasonu ilgilenebiliom charla  :-\
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

tome3.mpq

olum aptallık bende bok war sankı gıdıp 10 day trıal bc actım yanlıslıkla
o deıl tamam kolpa bc cd sı aldım busefer wow enus bc engb olunca yuklenmedı sınır had saffada yarın gıdıp orjınal alacam amk baska carem yok keyını satarım cd sı lazım bana ;D

Kozy_mac

abicim gm e triali kapatmak için mesaj atmışsın yeni cevap geldi bi kaç bilgi istio bende üşendim zaten 10 gün doldu beklemekten kafaya bak :D
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

tome3.mpq

ben o msjı 10 gun once atmıstım zaten 10 gun bıtıncemı cwp atıolar ahah
ee demekkı burokrasıler sadece turkıyede geç işlemio