Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

ZAKKUM (exRaindog)

Başlatan ousan, Ocak 21, 2007, 08:49:41 PM

Previous topic - Next topic

elif_lp

Zakkum, 5 Nisan Perşembe gecesi, IF Performance Hall'da sahne alacak ve Ankara'daki ilk konserine çıkacaktır.
Detaylar, yakında duyurulacak!  10 ytl

www.zakkumforum.com

..tell me what the fuck is wrong??

shimy

dün arkadaşka posterlerini çalıyorduk (konser posteri tabiki) yakalandık heriften fırça yedik yaaw posterde yırtıldı bi boka yaramadı :-[
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

mustapha

ilk bi dergide gördüm resimlerini aklıma tek bi şi geldi o da placebo sonra kimle konustuysam onlarda öle buldm klibleride baya özentiymiş galiba ben izlemedim ama

ousan

Quote from: mustapha on Nisan 07, 2007, 09:59:16 PM
ilk bi dergide gördüm resimlerini aklıma tek bi şi geldi o da placebo sonra kimle konustuysam onlarda öle buldm klibleride baya özentiymiş galiba ben izlemedim ama

senide öldürücem.. klip evet paparoachın şu klibi ile aynı :D
[youtube=425,350]2fzNChEgN-c[/youtube]

Sumween

ne aynısı ya benziyo sadece nan ousan sende abartma :D savunmaya devam ..
olur böyle vakalar, esinlenmeler filan ya... özenti deyip suçlamamak lazım şimdi

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ousan

yo ben özenti demiyorum... sonuçta hoşlarına gitmiş demekki kullanmışlar.. hem bundan zakkumun suçu yok.. belki onlar bu klibi hiç izlemedi.. klibi çeken adamda suç var :)

Sumween

evet ya dimi ama sonuçta klibi çeken adam fikir vermiştir muhtemelen.. yoksa Yusufçuk çıkıpta ''ben bi yerde gördüm hoşuma gitti kamera böyle gelsin adamın ağzından girsin,içini dolaşsın filan istiyorum'' dicek değil... bu işte bi iş var ama.. :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ölü gelin

bunlar özenti ve dinlemem diyosunuz o zaman mangayı da ülke nüfusunun yarısı bayıla bayıla dinliyo onlara da laf sokun biraz özenti mözenti sonuçta mükemmel şarkı yapıyolar harika söz yazıyolar kaliteli bi şeyler ortaya koyuyolar bu elemanlar ankaralı ve ben sonuna kadar destek olurum köstek olanı da deşerim oyarım çizerim mezbahaya çevirrim bu siteyi :P :D

ousan

zakkumun sitesinde ortalığı karıştırdım :P
ortadünyamüzik açıklama yaptı :)
işte açıklama;

Klipteki benzerlik tamamen kullanılan özel efektlerin aynı duruma hizmet etmesinden kaynaklanmaktadır . Sonuç itibarıyla çekilmiş videoda tamamen performans ve grup imajı üzerine yoğunlaşılmış ve grup üyeleri arasında özel efektlerle geçiş yapılması fikri ise Murad Küçük ile ( grup üyelerinin bulunmadığı ) bir toplantı esnasında şirketimizce geliştirilmiştir. Sonuç itibari ile kullanılan efektler ismi lazım değil bir şirket tarafından hazırlanmıştır . Konu bundan ibaret ve bu konuda istenilen etkiyi verecek başka bir efekt tekniği aklıma gelmediğinden dolayı şuçlama yapmaya değecek bir şey olduğunu da düşünmüyorum .Eğer herşeye rağmen mutlaka bir şuçlu aranıyorsa durumdan sırasıyla Ortadünya Müzik , Murad Küçük ve İsmi lazım değil efekt şirketi sorumludur , kesinlikle Zakkum değil.

gokhan

Quote from: ousan on Nisan 09, 2007, 07:31:02 PM
zakkumun sitesinde ortalığı karıştırdım :P
ortadünyamüzik açıklama yaptı :)
işte açıklama;

Klipteki benzerlik tamamen kullanılan özel efektlerin aynı duruma hizmet etmesinden kaynaklanmaktadır . Sonuç itibarıyla çekilmiş videoda tamamen performans ve grup imajı üzerine yoğunlaşılmış ve grup üyeleri arasında özel efektlerle geçiş yapılması fikri ise Murad Küçük ile ( grup üyelerinin bulunmadığı ) bir toplantı esnasında şirketimizce geliştirilmiştir. Sonuç itibari ile kullanılan efektler ismi lazım değil bir şirket tarafından hazırlanmıştır . Konu bundan ibaret ve bu konuda istenilen etkiyi verecek başka bir efekt tekniği aklıma gelmediğinden dolayı şuçlama yapmaya değecek bir şey olduğunu da düşünmüyorum .Eğer herşeye rağmen mutlaka bir şuçlu aranıyorsa durumdan sırasıyla Ortadünya Müzik , Murad Küçük ve İsmi lazım değil efekt şirketi sorumludur , kesinlikle Zakkum değil.

olum sen bu ozentı olayı cok kafana taktın he boswer kımın ne dusundugu onemlı dıııl...

shimy

osan perşembe günü konserlerine gidiyordu yaw nooldu gittimi

gokhan

Quote from: shimy on Nisan 10, 2007, 03:07:15 PM
bılmıyomda ben 6 mayısta bı ıkı ufak bısey yapıcam bunun ıcınde zakkumda war..

ousan

gidemedim :(

shimy

Quote from: ousan on Nisan 10, 2007, 08:57:28 PM
gidemedim :(
vah yavrum üzüldüm yaş sınırı olmasa ben gidiyordum :( bu if barda eski köye yeni adet getiriyor a.q. :D

mustapha

Quote from: ousan on Nisan 07, 2007, 10:03:21 PM
Quote from: mustapha on Nisan 07, 2007, 09:59:16 PM

senide öldürücem.. klip evet paparoachın şu klibi ile aynı :D
[youtube=425,350]2fzNChEgN-c[/youtube]
sadece görüşü mü belirtim  ne bu  şiddet bu celal