Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Az Bilinenler

Başlatan ousan, Ocak 22, 2007, 08:12:46 AM

Previous topic - Next topic

chaz_lp

arkadaşlar bu arada chester lise dönemindeyken birçok arkadaşı intihar etmiş bu da onu çok olumsuz yönde etkilemiş

sümeyye

teşekkürleeeeerrr =)

mesajlarınızın hepsini büyük harfle yazmayınız.... shimy
...kendime sarılır donarım!!!...

Umut neredesin,yine bittin,nerelere gittin...Ben seni göremeden!!!

chester_999

sağ ol iyi konu

mesajlarınızı büyük harfle yazmayınız .... shimy

ousan

Quote from: chaz_lp on Haziran 17, 2007, 07:11:05 PM
arkadaşlar bu arada chester lise dönemindeyken birçok arkadaşı intihar etmiş bu da onu çok olumsuz yönde etkilemiş
düşününce aslında bu pekd eumrumd değil.. hayır banane.. değişiyorum heralde.. lp nin az bilinen şeylerini bilsem ne olcak.. :S onlar benim az bilinenlerimi biliyomu

shimy

senin ne özelliğin var ki LP senin az bilinenlerini bilsin ousan onlar dünya üzerinde belirli bi statüye gelmiş insanlar ki milyonlarca FAN onlar hakkında bu tarz şeyleri bilmek için can atıtor..
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

NEVERlandLP

Quote from: vangelis on Haziran 24, 2007, 04:27:01 PM
Ben 30 larındayım , eskiden dikkatli bir rock-dinlerdim. Sonra iş, evlilik derken koptum dünyadan, hatta dedim rock öldü galiba trance sardı heryanı..

Bugün öylesine gezerken internette, bi youtube görüntüsüne iliştirilmiş bi şarkı dinledim gözlerim doldu.. 10 kez dinledim, sonra kimin şarkısı olduunu araştırmaya başladım.. 2 saat sonra sözlerini oraya buraya girerek buldum LP... Herhalde bi 5 saatir çevirip çevirip aynı 2 şarkıyı dinliyorum..

What've I done ve Numb...

Rock ölmemiş ;)
:( çok duygulandım ya lpme bak tebrikler keşfin için lp for ever!

ousan

harbi bende duygulandım :(

lord16

Linkin Park'ın ilk çıktığı zamanlarda ismi ''Hybrid Theory'' idi..ama sorun yarattığından dolayı değişmiş ve albüm ismi olmuştur.
รt๏ק ๔гєค๓เภﻮ รtคгt ร๏๓єtђเภﻮ..

sanmm

ya paylaşmlar için teşekkürler :)
...yok işte...

delilah

bence ousanın sıkılmasının bir sebebi de artık lp hakkında bayağı şey biliyor olmamız.. ne zamandan beri bu paylaşımları yapıyoruz sonuçta..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

raines

Quote from: vangelis on Haziran 24, 2007, 04:27:01 PM
Ben 30 larındayım , eskiden dikkatli bir rock-dinlerdim. Sonra iş, evlilik derken koptum dünyadan, hatta dedim rock öldü galiba trance sardı heryanı..

Bugün öylesine gezerken internette, bi youtube görüntüsüne iliştirilmiş bi şarkı dinledim gözlerim doldu.. 10 kez dinledim, sonra kimin şarkısı olduunu araştırmaya başladım.. 2 saat sonra sözlerini oraya buraya girerek buldum LP... Herhalde bi 5 saatir çevirip çevirip aynı 2 şarkıyı dinliyorum..

What've I done ve Numb...

Rock ölmemiş ;)

sıkı bi rock dinleyicisiydin uzun aradan sora daldın tekrar olaya lp i duydun ve şimdi rockın ölmediğini mi savunuosun kusura bakma ama çok komik.
inandırıcı bi yazı deil.

makinacı

numb u kabul ederim
ama what i ve done ....rock ölmemiş dedirticek bi şarkı deil...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Roswegas

asıl what ıve done dedirtir onu

pek inandırıcı değil, ilgi çekme amaçlı göründü ama doğruysa da bravo vangelis

§ïяĝαиα

dikkat ettiyseniz şarkı adı da yanlış yazılmış zaten
what've I  done nedir? :(
What I've Done..
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Roswegas

o kadar olur canım

gençliğine verin ..gerçi 30 luğum diyo,pek bi gençlik  kalmamış ama :D