Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Az Bilinenler

Başlatan ousan, Ocak 22, 2007, 08:12:46 AM

Previous topic - Next topic

ousan

• “Hybrid Theory” 24 Ekim 2000’de piyasaya çıktı. 1 Aralık 2000’de altın plak, 10 Ocak 2001!de platin plak kazandı. Albüm 8 Haziran 2001’de ikinci, 24 Ağustos 2001 ’de üçüncü platin plağını kazandı. Ardından 24 Ekim 2001 ‘ de dördüncü, 6 Aralık 2001 ‘ de beşinci, 8 Ocak 2002 ‘ de altıncı, 31 Ocak 2002 ‘ de yedinci, 30 Nisan 2002 ‘ de sekizinci platin plak geldi.

• Phoenix çizgi karakter olarak Alaaddin’in Lambası’ndaki Ali ile özleştiriyor kendini. Rob ise kendini Ali’nin aşkı Prenses Jasmine olarak gördüğünü söylüyor çünkü ikili beraber çok iyi anlaşıyorlarmış. Tabii ki bu sadece bir espiri!

• İlk dövmesini 18 yaşında yaptıran “dövme bağımlısı” Chester başlangıçta çok fazla dövme yaptırmamış çünkü müzikten para kazanıp kazanmayacağından emin değilmiş. Eğer müzikten para kazanamazsa dövmelerinin sorun yaratacağı bir işte çalışabileceğinden dolayı abartmamaya dikkat etmiş.• Chester ciddi biçimde miyop. Gözlük takmadığı zamanlarda ön sırayı bile göremiyor! Chester ve Samantha, Korn’dan Head ve Orgy’den Ryan Shuck’ın sahibi olduğu Replicant Clothing giyim firması için dizayn yapıyor. Bu şirketin web adresinden Chaz’in dizaynlarına bakabilirsiniz : http://replicantclothing.com/

• Chester’ın çocukluk hayali Depeche Mode’un beşinci üyesi olmakmış. 10 yaşından 14 yaşına kadar Sugarhill Gang ve Slick Rick gibi hiphop’çıları dinleyip, rock’a sonradan geçmiş. Onu etkileyen ilk albüm Misfits’e ait. 14 yaşındayken Stone Temple Pilots’ı sahnede izlemiş ve hayatı değişmiş. Kardeşi sayesinde Rush, Foreigner ve Loverboy gibi gruplarla tanışmış.

• Joe ve Chester Foo Fighter’ın ‘Everylong’ parçasının gelmiş geçmiş en iyi şarkı olduğunu düşünüyor

• Phoenix ve Brad üniveritede iken oda arkadaşlarıydı. Böylece provalara beraber gidip gelebiliyorlardı

• In the End’in klibinde görünen uçan balinanın ismi Keiko. Keeko diye okunuyor

• Mike Shinoda ünlü klasik müzik bestecisi Tchaikovsky ‘in çok uzaktan akrabası

(BİLGİLER BLUEJEAN'İN LINKIN PARK EKİNDEN ALINMIŞTIR)

muzzy

saolasın...

selinkinpark

saol ousan(:

ousan

bu zaten önceden vardı.. koyayı unutuyodum :D

Sumween

evet ben hatırlıyodum okudukça :rolleyes:  (koyayı=hehehe) :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

selinkinpark

biliyorum :D
saol dedik iste insan bi bisey değil der hıh

wape

bu güzel konuymuş ya, bunların birazını biliyodum ben :rolleyes: hani başka koyan yokmu bilmediklerimizi :mrgreen:

Darkshines

Genel Kültür oldu  :) Teşekkürler..

chez_büşü

ben bişi daha biliorum.Chester daha çok küçükken üvey babasının tecavüzüne uğramış:( (pislik adam) bunu da crawling in klibine yansıtmış

wape

bendende bi not: ve bunun için utanmadığını söylüyormuş
babası dengesizmiş harbiden yaaa

elif_lp

chester ciddi biçimde miyop,gözlüksüz hiçbişi göremiomuşş..

..tell me what the fuck is wrong??

ousan

Quote from: elif_lp on Şubat 01, 2007, 11:15:12 PM
chester ciddi biçimde miyop,gözlüksüz hiçbişi göremiomuşş..

bu orada yazmıyomuymuş... ben var sanıyodum.. :D
sağol

shimy

ya bu başlık tarzında başka bişey yokmu bu arada mike tam bir dido fanıdır chester da madonna bu da benden olsun  :mrgreen:
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Littleches

Ona bakarsanız diye gireyim bende ;

Brad'de aşırı bir britney spears fanatiği ama çok utanıyor ve FRAT PARTY DVD'sinde hep alay ediyorlar (:
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

black_ece

onu alıcam ben senden inşallah bi gün =)

kitapçıkta da yazıyo hhe

ayrıca brad çok sakar gitarını insanların orasına burasına çarpıp duruyomuş =)

bi de chaz insanlar pogo yaparken ve şarkılara bağıra çağıra eşlik ederken uyarıldığını itiraf etmiş (az değil o da=) )