Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

En son okuduğunuz kitap...

Başlatan ertyuop, Ocak 31, 2007, 05:46:53 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

Quote from: ebru_91 on Ekim 02, 2007, 12:17:29 AM
aha sonunda secret'ı alabldm ortalarındayım kitabın çok etkilendm gerçekten okumanızı tavsiye ederm kelimelerle anlatılamaz bu kitap :D
İşi kavradığın zaman kitaba merakın kalmıyo aslında bana öyle oldu =) Hararetle okudum sonlarına geldim, devamında tıkandım. Elime alınca yine heyecanla okumaya devam ediyorum ama ne yazdığını artık %80 tahmin ettiğim için bi merak kalmadı sanırım... (:

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

ay ben buhranlar geçiriyorum ona bakarken =)) daha başlardayım 10 sayfa fln okudum ki bu süre zarfında iki koca grange kitabı artı üstüne çerez niyetine üç beş ingilizce kitap bitirirdim yani öhh diyorum burdan kendime minicik kitap neden hala bitmedi şeklinde =))

§ïяĝαиα

şu secret kitabı çok dönüodu ağustosun ortaları gibi bi zamanda almıştım..kitabın temeli aynı mesajı verio onçün daha okumuorum..daha dorusu okuyamıorum arasına birsürü kitap okudum bende.."siz bi mıknatıssınız" "çekim yasası" "forever çekim yasası" kitap zaten bunlardan ibaret ama saygım var kitaba haklılar bakıma..iste,inan,al..aslında her şeyin bizim elimizde olduunu sölüyo..yine biz biz biz yani  8)
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Sumween

Quote from: black_ece on Ekim 02, 2007, 05:37:27 PM
ay ben buhranlar geçiriyorum ona bakarken =)) daha başlardayım 10 sayfa fln okudum ki bu süre zarfında iki koca grange kitabı artı üstüne çerez niyetine üç beş ingilizce kitap bitirirdim yani öhh diyorum burdan kendime minicik kitap neden hala bitmedi şeklinde =))
Ya sorma ben de acayip yavaş okuyodum The Secret'ı uyuz olmuştum iyice 2 senedir kitap yüzü görmüyorum okuma sakatı filan mı oldum diye =)
Biz bunu niye burda konuştuk ki ya gidin The Secret topicine yazın :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

§ïяĝαиα

İlahi Komedya'ya başladım..Dante'nin .şu anda cehennem bölümünün 16.kantosundayım öle çok şiir meraklısı diilim ama gerçekten tuhaf ve ilgi çeken bi kitap 800 syf.falan :) tavsiye ederim
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

anaconda

iki şehrin hikayesi- charles dickens
guzel...akıcı bi kitap yahu

lp167

şeytan yemini  jean ın kitabı.güsel bişi daha 105 teyiz .süürkleyici.klasik jean kitabı işte.

TosSsi

Monte Cristo Kontu adlı bir roman

ebru_91

şeytanın yeminini bitirdim hayal kırıklığına uğradım biraz kitabın başında katilin kim olduğunu anladım pek sevmedim açıkçası yinede okuyun derim
cursedprincess

Heart Attack

Ferrasini Satan Hergele - Yalçın Pekşen  ;D mizah yönü güçlü bir yazarımız ... Herkes kitaplarını okusun derim  :)
sönüp gitmektense yanmak daha iyidir ...

ölü gelin

Quote from: black_ece on Eylül 17, 2007, 07:54:19 PM
ŞEYTAN YEMİNİİİİİİ
kesinlikle çok güzel bir Jean Christophe Grange kitabı mükemmel adam şeytanı arıyo
hayatımda ilk defa böyle cinayet konusunu işleyen bi kitap okudum hayran kaldım yahu

Zaknafein

Gündüz Vassaf-Cehenneme Övgü.
Tavsiye edilir.

deathwax

ernest hemingway-çanlar kimin için çalıyor

linkieboppers

harry potter ve ölüm yadigarları ki cogunuz okumuştur..

anaconda

kuyucaklı yusuf-sabahattin ali