Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

milliyetçilik

Başlatan ewrimcan, Şubat 04, 2007, 02:44:57 PM

Previous topic - Next topic

sizce milliyetçilik nedir?

türk oğlu türk'ü her şekilde korumak
6 (14.3%)
türk oğlu türk'ü insani değerler içinde korumak
5 (11.9%)
bu ülke ve türki cumhuriyetlerin vatandaşlarını her şekilde korumak
12 (28.6%)
vatandaşları insani değerler içinde korumak
14 (33.3%)
milliyetçilik sadece emperyalist bir oyundur
5 (11.9%)

Total Members Voted: 42

Mr. MeTaLkiSS

Niye ki? Normal bi şekilde bişiler söylemek bu kadar zor mu?
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

raines

konunun sonunu görür gibi oldum bi an.

kapamak geldi içimden ama güzel tartışıosunuz fakat bokunu çıkartmayın ve o çizginin sağına ve soluna taşmadan devam edin arkadaşlar ok?

konustugunuz konular ağır konular o yüzden biraz daha ince gidelim

devam edebilirsiniz siz sadece bi uyarı benimki

คг๔คг๔ค

bnde gordüm ondan susuyorum zaten burası ne bi acık oturum nede bi köy kahvesi lp fan sitesinde belli politik gorüşleri kimilerine aşılamak gibi bi niyetim yoko kimsenin de olmasın

gokhan

Quote from: raines on Mayıs 16, 2007, 12:04:22 AM
konunun sonunu görür gibi oldum bi an.

kapamak geldi içimden ama güzel tartışıosunuz fakat bokunu çıkartmayın ve o çizginin sağına ve soluna taşmadan devam edin arkadaşlar ok?

konustugunuz konular ağır konular o yüzden biraz daha ince gidelim

devam edebilirsiniz siz sadece bi uyarı benimki
ınce olayına kesınlıkle katılıyorum...

tome3.mpq

Quote from: คг๔คг๔ค on Mayıs 15, 2007, 11:56:53 PM
senle girdiğim her polemikde son sözü soyuledim bilmem farkındamısın tansu ! forum kuralları içinde bişeyler yazmak isterdim ama bu kuralları çiğniyceğimi biliyorum yorum yapmıorum ..

sen bana hıcbısı solemedın sadece sacmalıyosun mıllıyetcı gecınıp hıtlerı savunuyosun vatanla mılletle uzaktan yakından alakası olmayan bişeysin muzık ws gereksız konularda son sozu soylersın senın dogan bunu gerektırır ama vatan mıllet konularında degıl son sozu soz soylemeye hakkı olan ınsan deılsın sen sadece karıya kıza fordculuk yap muzıgını dınle yemegını ye herseyın elaltında olsun ama vatanıma dokunma soz soyleme

bıde senın konusmalarını engelleyen forum kuralları ıcınde olmayan sozcuklerı bana soylemeye yetermı bıtarafların? fazla uzatma bıseyde yazma rezıl oluyosun

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

ShapeshifteR

benim tanımım; kanının son damlasına kadar vatanı,bayrağı,milli marşı,tarihi ve vatandaşlarının huzuru uğrunda hem gerçek hemde mecazi anlamda savaşmak veya savaşmaya hazır olmaktır.
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

Darkshines

Alıntı..
  Emanet Çeyiz'de ayancıklı baba yorgo şöyle der: "Bak
şu bahçenin güzelliğine.Şu şeftaliye, şu eriğe, şu çiçeklere bak! hepsi
birlikte güzel... bir ülkenin içinde ne kadar din, dil, ırk varsa o kadar
zenginliktir bu... budur sana, sinoplulara, ayancıklılara ve türklere son
sözüm: tek meyveli bahçe olmaz!..."

ShapeshifteR

ama bu bahçe çok güzel verimli bir bahçeyse dalmak isteyen ufak yada büyük yawrucaklar da olabilir dimi..
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

gokhan

Quote from: ShapeshifteR on Mayıs 23, 2007, 12:10:54 AM
ama bu bahçe çok güzel verimli bir bahçeyse dalmak isteyen ufak yada büyük yawrucaklar da olabilir dimi..
o zmn sende sahıp cık kımseye kulandırtma bahcenı meywenı...sahıp cık kı sana gereken tadı we meyweyı wersın..

darkshınes alıntın cok guzel...=)

คг๔คг๔ค

abi dayanamıyorum okuyorum yaptıgınız yorumları kriz geçiricem TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR kürtlerin ermenilerin ...yani zayıf ırkların deil 

คг๔คг๔ค

Quote from: Atuneri_Xozger on Mayıs 20, 2007, 04:13:30 PM
Quote from: คг๔คг๔ค on Mayıs 15, 2007, 11:56:53 PM
senle girdiğim her polemikde son sözü soyuledim bilmem farkındamısın tansu ! forum kuralları içinde bişeyler yazmak isterdim ama bu kuralları çiğniyceğimi biliyorum yorum yapmıorum ..

sen bana hıcbısı solemedın sadece sacmalıyosun mıllıyetcı gecınıp hıtlerı savunuyosun vatanla mılletle uzaktan yakından alakası olmayan bişeysin muzık ws gereksız konularda son sozu soylersın senın dogan bunu gerektırır ama vatan mıllet konularında degıl son sozu soz soylemeye hakkı olan ınsan deılsın sen sadece karıya kıza fordculuk yap muzıgını dınle yemegını ye herseyın elaltında olsun ama vatanıma dokunma soz soyleme

bıde senın konusmalarını engelleyen forum kuralları ıcınde olmayan sozcuklerı bana soylemeye yetermı bıtarafların? fazla uzatma bıseyde yazma rezıl oluyosun
kh kişisel problemlerini burda çözemem senin anlatabiliyomuyum !!!

Mr. MeTaLkiSS

Quote from: คг๔คг๔ค on Mayıs 27, 2007, 05:27:28 PM
abi dayanamıyorum okuyorum yaptıgınız yorumları kriz geçiricem TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR kürtlerin ermenilerin ...yani zayıf ırkların deil 
Senin anlamadıın nokta TÜRKİYEDE YAŞAYAN HERKES TÜRKTÜR.. yok daa neler türk asıllı olmayan ama türklük kültürüyle yetişmiş büyümüş ülkeye yararı dokunmuş insanları ülkeden mi atıcaz. faşist misin sen?

edit kuralı çiğneyen mod.. o da iyi ya..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

§ïяĝαиα

hehe :D olaya parmak basıldı gene...ama burda çağdaşa katılıorum...mesela sertab erener ermeni asıllı diyelim ama kadın kalktı bize örovizyon 1.ciligi getirdi buna rağmen kalkıp malta ya felan sürelim mi kadını? bu çok büyük haksızlık olurdu eğer böle bişi yapılsaydı...ama bu Türkiye'de yaşayan herkesin Türk oğlu Türk olduu anlamına gelmiyor yine de...arkamızdan iş çeviren az adam yok !!
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

tome3.mpq

:D sen ustun ırksın demı ari ırkdansın ahuaauhaua
yahu salak salak konusuo sizde cwp werıonuz bellı bıseyden cakmadıgı he de gecsın amk kımse korkmasın bız varken turkıye buna kalmaz muhauahaua lolumsu ya :D

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

gokhan

ya benım anlamadgım bısey bu sıtede sankı herkes bı agızla bu ulke baska bır mılletın demıs gıbı yorum yapılmasına cok gıcık oldum tabı kı TURKIYE TURKLERINDIR bundan kımsenın suphesı yok ama senın gıbı dusunmeyen turklerız...