Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

küresel ısınma

Başlatan makinacı, Şubat 05, 2007, 04:06:09 PM

Previous topic - Next topic

shimy

ankaranın öss ye kadar suyu kaldı ondan sonrası allah kerim :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

selinkinpark

istanbul unda cok az kaldı ömerli barajının qördüm bitmiş kurumus
''yandık''

gokhan

dün biraz yagmur yagdı :))  neyse ama ıstedıgınızı yapın ama dunyaya en cok zarar weren ulke amerıka yılda 5.5 bın ton karbondıoksıt uretıyo dıger ulkeler yanına bıle yaklasamıyo.. yanı sadece amerıka gayret etse sorun kalmaz...

ewrimcan

amerika, çin, rusya. dünya payları %50 yi geçio.

işine geleni basan basına basalım

gokhan

ama ewrım amerıka 5,5 dıgerlerı 1 1,5 falan yanı amerıka bes kat daha fazla
zarar werıyo onun ıcın kyoto anlasmasına yanasmıyo serefsızler..

Anders_Fridén

Ulan nasıl tutuştu millet yaa suan gülüyorum herkese :D Bundan 10 yıl önce Greenpeace uyesi insanlar o kadar kendilerini yırttılar , zincilediler heryere kendilerini ama dünya bi tarafıyla güldü simdide Greenpeace uyesi insanlar ve benim gibiler gülüyor :D

I wanna Chaos for FREEDOM !

Born to Rock , Drink and Fuck !

gokhan

eee
istanbulda bu sene bısey olmayınca boyle oldu tabı

selinkinpark

istanbul da susuzluk yokmus haberlerde öyle dediler ama diğer yerler...

gokhan

su an ıcın yok ama bı on metre daha ınerse barajlar o zmn tehlıke canları calıcak

shimy

herşeyi doğasına göre bırakır sak 10 yıl daha uzatabiliriz dünya ömrünü örnağin kışın domates yemeyeceğiz elektiriği olduğunca az kullanacağız motorlu taşıtları olabildiğince az kullanacağız vs. vs.

gokhan

Quote from: pennywise-shimy on Şubat 19, 2007, 03:52:49 PM
herşeyi doğasına göre bırakır sak 10 yıl daha uzatabiliriz dünya ömrünü örnağin kışın domates yemeyeceğiz elektiriği olduğunca az kullanacağız motorlu taşıtları olabildiğince az kullanacağız vs. vs.
ya hersey tamam da dunyanın dengesını koruyabılmek ıcın ısı sıstemınden wazgecmemeız lazım...yanı naturel...

Mr. MeTaLkiSS

Şöyle söliim şu an türkiyede kişi başına düşen su miktarı 700.000 metreküp eer bu önlem alınmassa inanması güç ama 2020de bu 1100 metreküpe inicek ayrıca 1000 metreküpün altındaki ülkelere kurak ülke deniyor ve ayrıca 2020den sonra  ankara ve bir sürü iç anadolu şehri çölleşme sürecine giriyo bu da şu demek çöl olucaz yaşadıımız yer a k bebelerimiz beliklerimiz doru düzgün hayat yaşıyamıycak aywaları yedik vs..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

gokhan

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Şubat 26, 2007, 01:40:02 PM
Şöyle söliim şu an türkiyede kişi başına düşen su miktarı 700.000 metreküp eer bu önlem alınmassa inanması güç ama 2020de bu 1100 metreküpe inicek ayrıca 1000 metreküpün altındaki ülkelere kurak ülke deniyor ve ayrıca 2020den sonra  ankara ve bir sürü iç anadolu şehri çölleşme sürecine giriyo bu da şu demek çöl olucaz yaşadıımız yer a k bebelerimiz beliklerimiz doru düzgün hayat yaşıyamıycak aywaları yedik vs..
artık suyun degerını cok daha ııı anlıyabılıyorum gercı daha once de bılıyodum ama sımdı ıcerken dusunmeden edemıyom...

shimy

küresel ısınmaya karşı saat 19.50 den saat 20.00 ye kadar bütün elektronik eşyaların fişini çekelim bu ülke genelinde küresel ısınmaya karşı yapılan bir eylemdir ve hepinizin duyarlı olup katılmanızı istiyorum değerli arkadaşlarım

şahsen ben ve bir arkadaşım bugün o saatlerde otobüsde olacağımız için otobüsü durduracağız sonunda dayak yemek bile olsa...

immortal

ben dün uyguladım ama pencereden dışarı baktığımda kimsenin tın olmadını görünce dellendim.biraz bağırdım ama arabaların seslerinden kimse duymadı:(
bu ankaralılar çölleşince görürler günlerini.
bu arada mrk etiim şelerden biride yeşimin otobüs olayı:)durdurabildiler mi acaba?
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE