Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

110

Başlatan ölü gelin, Kasım 18, 2006, 02:55:22 PM

Previous topic - Next topic

delilah

hacettepe rock şenliklerinde çıktıkları zaman ilk defa canlı dinledim.. aslında ben beğendim beğenmemin sebebi de ben ölmeden önceyi söylemeleriydi.. tam yeri ve tam zamanı durumları :D
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

whiskas:)

Quote from: delilah on Mayıs 15, 2007, 07:05:51 PM
hacettepe rock şenliklerinde çıktıkları zaman ilk defa canlı dinledim.. aslında ben beğendim beğenmemin sebebi de ben ölmeden önceyi söylemeleriydi.. tam yeri ve tam zamanı durumları :D

ben ölmeden önce coverları gerçekten güzel.. istersen internet üzerinden indirebilirsin.. official forumlarında bu link war.. halledemezsen özel msjla ulaş bana  ;)
forfeit the game & stop the talk show!

mustapha

bi şarkılarını dinledim bi röportajlarını okudum bi tv programında izledim ve haz duymuyorum bu gruptan sevmiyorum

varda_rock_mike

ne ii nede kötü sayılmaslar bn beeniorum hele bittimi şarkıları bayyaa iidi ::)

ousan

radarda tualetimi yapmaya giderken bunlar çalıyodu.. son şarkıalrına yetiştm.. :D

shimy

aaa ahlaksız seni özledim seni şarkısını dinlemediysen höh derim sana :P
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ousan

bittimiydi o son şarkıları :D

shimy

al işte kaçırmış kıro yaa :L defol gözüm görmesin seni huh konuya dönelim lütfen sayın admin ... :P
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

click

gölge şarkılarını çok seviyorum

vur_ve_kac

110'dan 'Kontrol'lü bir albüm
Elektronik ve rock müziği başarılı bir şekilde harmanlayan 110, ikinci stüdyo albümü Kontrol'ü yayımlıyor.
Kontrol'ün, grubun ilk albümü Atomların Harika Dünyası'dan daha agresif bir albüm olduğunu söyleyen solist Candan Tezel, Kontrol'ün hem söz hem de sound olarak daha sert bir albüm olduğunu belirtiyor.

Başarılı bir çalışmanın sonucunda grubun da içine sinen bir albüm kapağı dışında; 110 bir de logosu var. Kayıtları bir sene süren Kontrol'ün ilk video klibi Düştüm'e çekildi.
ι αм ησт αƒяαι∂ тσ кєєρ ση ℓινιηg

LpNumB

Evet ben dinlemştm düştüm ü fena değil ama bitti mi ye veya özledim seni ye deişmem : )

LP_nur

gölgeden başka şarkısını dinlemedim bu grubun  ama ilerde kalite işler yapıck bi gruba benzio...:)