Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

TakıntıLılar?..

Başlatan Sumween, Şubat 10, 2007, 07:07:57 PM

Previous topic - Next topic

gokhan

yanımda cok konusulmasından nefret ederım :@

Crazy_Chester

konuşması bişe değil boş konuşmasın bare

Sumween

MP3te sesi tek sayılara alamıyorum.. ya 18, ya 20, ya 12 vb. olcak illa... 13te, 7deyken filan dinleyemiyorum =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

folligue

Quote from: Sumween on Şubat 23, 2007, 02:33:15 PM
MP3te tek sesi sayılara alamıyorum.. ya 18, ya 20, ya 12 vb. olcak illa... 13te, 7deyken filan dinleyemiyorum =)

oha ya...o ne biçim takıntı?  :neutral:
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

ousan

tırnaklarımın bitiminde olan o deri parçalarının tırnaklarıma yapışmış olan halinden nefret ediyorum.. o yüzden sürekli o bölgeyle oynayarak deri ile tırnak arasındaki bağları koparıyorum :D

Sumween

bi ara tersten yazı yazma takıntım oluşmuştu ya... ilk dönem kurtulamadım o takıntıdan...  böyle normalde nasıl yazı yazıyosak onun tam simetriği şekilde tersten yazıyodum... elim bayaa alışmış ama  :D denedim bugün

I choose hush...

gokhan

Quote from: Sumween on Şubat 26, 2007, 04:09:43 PM
bi ara tersten yazı yazma takıntım oluşmuştu ya... ilk dönem kurtulamadım o takıntıdan...  böyle normalde nasıl yazı yazıyosak onun tam simetriği şekilde tersten yazıyodum... elim bayaa alışmış ama  :D denedim bugün
o da bısey mı  :D ben agzımla yazıyodum bı ara ama lıse zamanıydı hemde hocanın dersınde hoca bana bakıp olum ellerın armut toplamaktan yoruldu galıba derdı... :D :D

Sumween

ağzınla mı yazıyodun? eheh buna bi cevap geldi aklıma ama.. aklımda kalsın :D
ben ciddi ciddi bayağı alışmıştım yani... hala denediğimde eskisi kadar hızlı yazabiliyorum. :)

bi de msnde ''meşgul'' olma takıntım var,çevrimiçi olamıyorum =) (sitedekiler iyi biliyo(:  )

I choose hush...

selinkinpark

sumween''meşgulum cevap vereme yazmayın!!' hahaha nick full bu ama cok iyi cevap yetistirir kendileri :D :D
çok iyi bilirim az dedikodu yapmadık :D!!

gokhan

ben bu sıteyı kafama taktım  :D :D :cool:

LP_GİRDABINDAYIM

bana takanlara takarım hatta bırıne taktım kı taktım yarın okulda cok matrak warallah beee malzeme cıktı :rolleyes:
METAL HANÇER GİBİ GİRER BEDENE
SAPLANIR KALIR DAMARDA
AKAR GİDER KARANLIGA
SİYAH KANINLA...

gokhan

ben bı ınsanın kotu olmasına dayanamıyorum mutlaka yardım atmek ıstıyom :)

Sumween

o takıntıya girmez ki :S
başlıklara biraz daha dikkat... zaten laf edilip duruluyo :rolleyes:

I choose hush...

your avril

benim bazı sözlere takıntım war ya söylenmelrine katlamam deişik biras ama keniden iyi bak cümlesinden nefret ederim :evil:çewremdekiler bilir bunu we sölemezler söleyen kişiye karşi antipatim olyo sanki birden ilgiinç :D
ya benim ol herşeyinle yada beni unut herşeyimle..ben senin yalnız kalışlarında tek adresin olamam..

gokhan

Quote from: Sumween on Mart 03, 2007, 07:48:40 PM
o takıntıya girmez ki :S
başlıklara biraz daha dikkat... zaten laf edilip duruluyo :rolleyes:
ya nazlı cokm bılıosun he :D bende takıntı olmus ıste bırıne yardım etmedım mı kafamda kalıyo  :wink: