Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

genel seçimler

Başlatan sHiNoDa, Şubat 27, 2007, 02:54:07 PM

Previous topic - Next topic

Mr. MeTaLkiSS

Abi ne desem de senin düşüncen nası olsa değişmiycek zaten diyceimi demişim bişi deme ihtiyacı duymuyorum artık yalnız laiklik hakkında bi kitap okumanı tavsiye ederim.
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

immortal

shapeshifter sana diyebilicek hiç bişi yok.ne kadar optimistsin.ama tavsiyem sana biraz araştır-oku öğren sonra savun neyi savunucaksan...keşke herşey yazdıkların  kadar basit olsaydı...
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

§ïяĝαиα

abdullah gül 357 oy aldı...bu arada metalöpüçükle s.shifter baya bi fikir çatışmasına tutulmuşunuz ama ne kadar doruları da anlatıyo olsanız bi insanın fikirlerini deiştiremezsiniz ...şahsen yaşadım ben...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

ShapeshifteR

Quote from: gizmo on Nisan 27, 2007, 08:09:39 PM
shapeshifter sana diyebilicek hiç bişi yok.ne kadar optimistsin

evet optimistim ama türkiyenin geleceğini aydınlık gördüüm için bööleym , bu durumda sizde bana göre pesimist oluyorsunuz herhalde...
akp de 351 milletvekili oy kullanmış
(bu arada adım şenol gizem bende sana sirgana demiiicem  ;))
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

§ïяĝαиα

351 milletvekilinin olduuna emin misin 361 olması lazım...
edit:ya şenol demek tuhafıma gidiyo shifter daha güzel geliyo anlatabildim mi :D
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

sHiNoDa

ha 351 ha 361 sonuçta 367 diil...

gokhan

361 mıletwekılı katıldı...
357 oy gule gıttı 3 oy ıptal 1 bos :D

neverforgivenangel

rte ilke abd.gül arasında ne fark var ki? onca mitingdeki tepki sonuçta bir kişiye değildi. belli bir düşünceyi savunan grup varya tepkimiz onlara ama bu adamlar illaki biz mantığıyla gittiği için..... bizi kötü günler bekliyor...

gokhan

bugunlerde yuksek ıhtımelle erken secım kararı alınır.. :)

Mr. MeTaLkiSS

Umarım erken seçim yapacaz diye yazın yapmazlar seçimi çou insan tatilinden dolayı oy kullanamaz. O zaman da çok kötü olur işte bence seçimler en erken ekimde yapılmalı yani insanların yerinde durduu bi wakitte yapılmalı kesinlikle.
Limp Bizkit forever...

ShapeshifteR

ama o zaman cumhurbaşkanı die bişe olmaz, cumhurbaşkanı olmayan turkiye de saçma olur,erken seçim yapılırsa eğer en yakın zamanda yapılır herhalde ...bu hukumet seçmeyecekse yeni hükümet seçcek sonuçta..sezerin de görevi bitio ..
eskiye döneriz.. hangi dönem olduunu hatırlamıorum ama bi yılı aşkın süre boyunca cbaşkanı seçilmediii olmuş..
(hatta milleetekilleri işi dalgaya vurmuş artık ajda pekkana bir sürü oy çıkmış :D)
(kaynak:DPÜ simav T.E.F öretim göreflisi Lokman Aydın)
bir an önce şu cbaşkanı seçilsede türkiye şu dertten kurtulsa ya of gına geldi walla..

Mr. MeTaLkiSS

Abdullah Gül'ün adaylıı bi şekilde düşerse sorun olmuycak da a k adamlara mitingler etki yapmıyo çünkü izlemiyolar rte 14 nisandan sonra pek izleme fırsatım olmadı fln dedi saçma sapan sinir etti zaten..
Limp Bizkit forever...

HTSoldier

Quote from: ShapeshifteR on Mayıs 02, 2007, 02:37:25 AM
bir an önce şu cbaşkanı seçilsede türkiye şu dertten kurtulsa ya of gına geldi walla..

önemli olan bir an önce seçilmesi değil adam gibi birinin seçilmesidir..

ShapeshifteR

walla bence halk seçsin yaa ööle bi imkan warsa

Erdoğan, ''Bizim öngördüğümüz seçim tarihi mümkün olan en yakın tarih olması bakımından 24 Haziran veya 1 Temmuz tarihleri olabilir'' demiş..

bazı kafalar akp den olmasında kim olursa olsun düşüncesi içerisinde....sayılarıda az deil hani..

black_ece

sırf gelecekte adaylığımı koyabilmek için üniversiteye gidicem bi de hukuk okicam lan bu ne ya