Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

genel seçimler

Başlatan sHiNoDa, Şubat 27, 2007, 02:54:07 PM

Previous topic - Next topic

ewrimcan

"her millet layık olduğu yöneticilere sahip olur" ----> hadis :D

ne abd ne ab, nato'ya hayır, diyanet işleri devletten ayrılacak, komşularımızla ittifak yapmnadan emperyalistlerle anlaşma yapılmamalı, atatürk'ün devrimlerini devam ettirmeliyiz.

demokrasi için bağımsızları seçin.

önceki hafta hatay bin umut adayı berkat kar'la köyleri gezdik. alevi köylerinde chp nin borusunu kırdık diyebilirim. chp para dağıtıyor buna rağmen insanlar onlardan vazgeçtiler.

bağımsızlar (bin umut adayları) ne kadar dtp adayı gibi görünseler, bu yönleriyle karalanmaya çalışılırlarsa çalışılsınlar, onlar halkın adayları. emin olabilirsiniz.
-----------------------------O-----------------------------------

son bi dedikodu: dtp akp ile anlaştı, bağımsızlara desteklerini çekmeleri halinde doğuda serbestçe at koşturabilme sözü vermişler. dediim gibi bu bi dedikodu, ama siyasette yalanlanmayan dedikodu doğru kabul edilir. önümüzdeki maçlara bakalım...

işine geleni basan basına basalım

§ïяĝαиα

annem bizim mahalledeki seçime başkanlık edio..az önce eve oy pusulalarını getirdi dayanamadım açtım baktım..ordudan bağımsız 7 aday var..katılan 13 parti var bunu biliyoruz zaten..AKP pusulada sonlarda..CHP biraz daha başlarda..MHP ikisinin arasında =) bunları kağıda yazmıştım ama kağıdı kaybettim :S
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

ewrimcan

ip 3, chp 4. sırada btp 1.sırada bunlar kalmış aklımda.

işine geleni basan basına basalım

NEVERlandLP

akp yine iktidar ne diebilirmki yuh yaa...

Roswegas

evet üzülsem mi sevinsem mi kararsızım

akp destekçisi değilim ben

ewrimcan gibi bağımsızları destekliyorum

ama chp-mhp mi akp mi deseler akp derim

lp_d!do

yine iktidar yaa akp:S yorum yoq artıq bnden:(
!!!kusursuz bir hatayım!!
[/b][/font]

§ïяĝαиα

ve akp bu sene bir daha iktidar ama mhp de barajı aştı..büyük ihtimalle bir kualisyon kurulacak..akp eskisi kadar yalnız deil bu sefer..ve tekrar iktidar olması o ve partisi için büyük avantaj...2012'deki şansını artırdı bence..%48 istediğini aldı..dierlerini bilemem ama ben sadece "yazık" diyorum...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Mike989

bu arada borsa da seçimden olumlu yönde etkilendi. fırlamış durumda şu an 55.675.87. yanılmıyorsam yeni bi rekor bu.

gokhan

bu ulkede secmen war mı yok mu cok merak edıyorum gercekten...
bundan sonra destekledıgım partı ıcın makarna we zeytın dagıtıcam anlayana... cok kızgınım

tome3.mpq

akp ıle mhp kualisyon yapmaz

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

lp_d!do

inş. yapmazlar
!!!kusursuz bir hatayım!!
[/b][/font]

ShapeshifteR

deniz baykal chp de kalırsa akp ile mhp iyi anlaşabilir düşmanmn düşmanı misali. tayyip aklını başına alıp uzlaşma ararsa eminim bundan daha ii hükümet olmas
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.