Harry Potter Ve Ölümcül Takdis( kitap hakkındaki ipuçları)

Başlatan delilah, Mart 23, 2007, 08:04:35 PM

Previous topic - Next topic

ebru_91

evet haklısın aradaki farka bak 1 ay fark var eziyet ya
cursedprincess

§ïяĝαиα

neyse katlancaz ..her neyse biz kitapla ilgili teorilere devam edelim mi =) ben derim ki dumbledore'dan umudu kestim ama sirius geri dönebilir...çünkü hatırlarsanız tülün arkasına baktıklarında bişi görememişlerdi yani bence tül ara boyut gibi bişiydi bi yolunu bulup ordan çıkabilmesi mümkün olabilir =)
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

ebru_91

o kesin zaten patır kütür ne oldu öle geri gelcek sirius kesin
cursedprincess

hermione

ben bu son kitapta mutlu son istiyorum. siriustan başka annesi ve babası da geri gelsin. hatta ateş kadehinde ölen cedric die bi çocuk vardı, pisi pisine ölmüştü o da geri gelsin :D

ebru_91

:D gelsin valla kitabın başında ölen frank amcada gelsinn!!
cursedprincess

delilah

uhuu.. yol geçen hanına döndü :D
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

§ïяĝαиα

tamam bunları bırakalım hortkuluklara geçelim :P =) sizce kalan 2hortkuluk ne olabilir ? ve madalyon yok edildi mi benim hala şüphelerim var açıkçası..dahası harry dumbledore olmadan nası yok etmeyi başarcak hortkulukları? yanına hangi ark.larını alıcak nası bulcağını nerden bilicek öhm hadi bunları konuşalım =)
NETE KAFA İZNİ

ebru_91

öhöm şimdi hortkulukları gözden geçirirsek:
1 tanesi yüzüktü dumbledore yok etti
1 tanesi kolyeydi r.a.b. yok etti
1 tanesi günceydi harry yok etti
geriye 4 hortkuluk kaldı dumbledore a göre bunlar 1:nagini 2:hufflepuff'ın kupası 3:rawenclaw'a ait bişey 4:gryfindor'a ait bişey olabilir
rowling hortkulukların birinin çoktan gözümüzün önüne konduğunu söylemiş!
bence büyük ihtimalle seçmen şapka olabilir küçük ihtimallede gryfindorun kılıcı o zaman 2, kitapta neden kılıcı almadı?
çünkü günceden çıkan 16 yaşındaki riddle sonradan yaptıklarını bilemez zaten dumbledore da demişti voldemortla hortkuluklarının arasındaki bağ koptu die
bence nagini hortkuluk değil bence onu hortkuluk yapmaz o kadar basit olamaz
çok daha çatlak bi teori söyliyim deli muamelesi yapmayın ama :D
belki ginnyde hortkuluk olabilir
''İtiraf etmek gerekirse Harry,ben herzaman ihtiyacım olan kişileri etkim altına alabilmişimdir.Ginny de bana ruhunu açtı.Ruhuda tam istediğim şeydi zaten.Onun enderindeki korkularıyla,en derindeki sırlarıyla beslenerek gittikçe kuvvetlendim.Güçlü hale geldim,küçük Miss Weasley'den daha güçlü hale geldim.Yeterince güçlenip küçük Miss Weasley'e ben birkaç sırrımı dökmeye,kendi ruhumun bir parçasını ona aktarmaya başladım.''
bu alıntı sırlar odasından ama bilemiyorum :D
harryde hortkuluk olabilir daha öncede sölemiştim
neyse ya kafamda çok şey var yazsam şimdi sayfalar sürer kısaca herşey ve hortkuluk olabilir :D :D :D
cursedprincess

Mike989

Quote from: ebru_91 on Temmuz 16, 2007, 02:19:39 PM
öhöm şimdi hortkulukları gözden geçirirsek:
1 tanesi yüzüktü dumbledore yok etti
1 tanesi kolyeydi r.a.b. yok etti
1 tanesi günceydi harry yok etti
geriye 4 hortkuluk kaldı dumbledore a göre bunlar 1:nagini 2:hufflepuff'ın kupası 3:rawenclaw'a ait bişey 4:gryfindor'a ait bişey olabilir
rowling hortkulukların birinin çoktan gözümüzün önüne konduğunu söylemiş!
bence büyük ihtimalle seçmen şapka olabilir küçük ihtimallede gryfindorun kılıcı o zaman 2, kitapta neden kılıcı almadı?
çünkü günceden çıkan 16 yaşındaki riddle sonradan yaptıklarını bilemez zaten dumbledore da demişti voldemortla hortkuluklarının arasındaki bağ koptu die
bence nagini hortkuluk değil bence onu hortkuluk yapmaz o kadar basit olamaz
çok daha çatlak bi teori söyliyim deli muamelesi yapmayın ama :D
belki ginnyde hortkuluk olabilir
''İtiraf etmek gerekirse Harry,ben herzaman ihtiyacım olan kişileri etkim altına alabilmişimdir.Ginny de bana ruhunu açtı.Ruhuda tam istediğim şeydi zaten.Onun enderindeki korkularıyla,en derindeki sırlarıyla beslenerek gittikçe kuvvetlendim.Güçlü hale geldim,küçük Miss Weasley'den daha güçlü hale geldim.Yeterince güçlenip küçük Miss Weasley'e ben birkaç sırrımı dökmeye,kendi ruhumun bir parçasını ona aktarmaya başladım.''
bu alıntı sırlar odasından ama bilemiyorum :D
harryde hortkuluk olabilir daha öncede sölemiştim
neyse ya kafamda çok şey var yazsam şimdi sayfalar sürer kısaca herşey ve hortkuluk olabilir :D :D :D

bence ginny olamaz ya. çünkü zaten ginny ile tanıştığında ruhunu bölüp hortkuluklara dağıtalı 10 yıldan fazla bi süre olmuştu. sanmıyorum ginny olsun :P

ebru_91

iide bunu ne zaman yaptığını bilmiyoruz ya :D bilmiyorum gözüme çarptı yazdım senn bi teorin varmı??
cursedprincess

Mike989

Quote from: ebru_91 on Temmuz 16, 2007, 02:46:00 PM
iide bunu ne zaman yaptığını bilmiyoruz ya :D bilmiyorum gözüme çarptı yazdım senn bi teorin varmı??

aklımda bi sürü teori var ama şu an en inandığım senin daha önceden yaptığın Harry nin hortkuluk olma teorisi :)

ebru_91

evet oda bana çok mantıklı geliyo bi arkadaşıma söylediğimde saçmalama o zaman neden harry'i öldürmeye çalıştı dedi bende biri öldürmezse biri öldürür sonuçta kehaneti azçok biliyordu onu istemeden hortkuluk yaptı ruhunun kalan son parçası kendi bedeninde harryi öldürsede öldürmesede 1 hortkuluk gidicek zaten dedim...
cursedprincess

§ïяĝαиα

Harry hortkuluk olabilir çünkü onu öldürmeye çalıştığında bildiğimiz gibi ona bazı yeteneklerini aktarmıştı..Çataldili olma,kararlılık vs.vs.haa bide bence Slytherin'in madalyonunun yok edildiğinden ben pek emin deilim..r.a.b regulus ise eğer [ki bence öle] o kadar yetenekli bi büyücü deildi bence ama rowling'e göre yok edilmiş sanırım..seçmen şapka konusuna gelince..Voldemort'un onu hortkuluğu yapabilmesi için Dumbledore'un odasına girmesi lazım bence..ve sanırım yalnız olması+parolayı alması gerekir..seçmen şapkanın hortkuluk olabilmesi bi şey içinde geçerli..hatırlarsanız Seçmen Şapka Harry'ye Slytherin'de çok başarılı olabilceğini sölemişti..belkide voldemort harrynin slytherinde olmasını istiodu..ama ginny olamaz bence ı ıh hayır..zaten günce hortkuluktu bi daha ginny'yi hortkuluk yapmadı bence
NETE KAFA İZNİ

ebru_91

şapka konusunda tereddütteyim kitabın başından beri vardı tamamda aklıma geldide harry voldemorta yakın olduğu zamn yaraizi acıyo seçmenşapkayı başına geçirince o zmn harrynin yaraizi acımazmıydı?
ahh kendi teorimi kndim çürüttüm :D neyse aklıma gelince yazarım yine :D
cursedprincess

§ïяĝαиα

iide harry'nin hortkuluklara yaklaştığında yara izimi acıyo ki ??madalyonda böyle bi izlenim almadım..
NETE KAFA İZNİ