Harry Potter Ve Ölümcül Takdis( kitap hakkındaki ipuçları)

Başlatan delilah, Mart 23, 2007, 08:04:35 PM

Previous topic - Next topic

ebru_91

bende bayılırım harry pottera ayrıca yazı çok açıklayıcı olmuş....son kitabın türkiyeye gelmesini dört gözle beklyorum ;D
cursedprincess

Darkgreen

Çok severm..Ama sadece kitaplarını okumayı tercih ediorm :) filmi ve oyuncularıyla ilgilenmiyorum,sevmiyorum :P
Don't want to reach for me, do you?
I mean nothing to you...
The little things give you away.

Mike989

Quote from: Darkgreen on Haziran 08, 2007, 11:00:01 PM
Çok severm..Ama sadece kitaplarını okumayı tercih ediorm :) filmi ve oyuncularıyla ilgilenmiyorum,sevmiyorum :P

abi aslında en güzeli o. ben filmlerini izlerken resmen sinir oluyorum. çoğu şeyi atlıyorlar. hele 1114 sayfalık 5. kitabın filmini sadece 138 dk yaptıklarını öğrendiğimde resmen sinirden köpürdüm. izlemem artık :/

black_ece

e onlar da haklı
3 saat de seyredemem yani =)
en iyisi kitabı

§ïяĝαиα

katılıyorum...kitapta kendin hayal ediyosun kendi hp dünyanı kuruosun..ama filmde o dünya yok oluyo..görsel öğelere hapsoluyoruz :D biraz felsefi oldu ama...ama genede kitabı okumayıp filme giden biçok insan tanıyorum...bu arada kitap temmuzda çıkcak dimi ??
edit:şuan aldığım bilgilere göre film 13 temmuzda kitap ise 21 temmuzda çıkcak..ilgililere duyrulur..
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

ebru_91

evet temmuzda geliyo ayrıca 5.filimde temmuzda gelicekmiş..

cursedprincess

hermione

Quote from: ebru_91 on Haziran 09, 2007, 03:50:56 PM
evet temmuzda geliyo ayrıca 5.filimde temmuzda gelicekmiş..

çok iyi ya..tatile hareket gelcek, bayıldımm :D
ben filmleri de seviyorum, tipleri falan iyi bulmuşlar. yüzüklerin efendisiyle beraber en iyi uyarlama bence..

lp_mike_chester

ya şu harry potter dan ne anlıyolar anlamadım gitti yawsss
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

§ïяĝαиα

biz anlıoz bişiler merak etme sen ;)
NETE KAFA İZNİ

NEVERlandLP

kitapları filmleri güzel bende çok seviyorum ama kızmayın ben harryden hep nefret ettim durmadan salak salak şeylerin peşinden koşup başını belaya sokuyo üstelik sadece kendisini deil herkesi belaya sokuyo 5.kitapta bi sürü kişi onun yüzünden onu korucaklar diye öldü..sinir oluyom ya:Dben en çok ronla dracoyu seviyorum:)yeni kitapta ona ne olcak çok merak ediodum saol paylaşım için:)

§ïяĝαиα

ben karakterlerin derdinde deilim walla..yeterince adam ölsün azcık macera olsun yeter de artar bile..
NETE KAFA İZNİ

black_ece

ya niye dumbledore yerine harry sirius yerine ron ölmedi ki sanki en sevdiğim iki karakterin ikisi de ölü höh

§ïяĝαиα

üstüne üstlük adamlar dumbledore geri gelcek diyo..adamı hortlatcakmış kadın..sirius da tülün içinden çıkcakmış yok daa neler..böle böle sayfalar dolusu zırvalık var sitelerde :)
NETE KAFA İZNİ

Mike989

Quote from: §ïяĝαиα on Haziran 21, 2007, 08:19:31 PM
üstüne üstlük adamlar dumbledore geri gelcek diyo..adamı hortlatcakmış kadın..sirius da tülün içinden çıkcakmış yok daa neler..böle böle sayfalar dolusu zırvalık var sitelerde :)

abi ben de duydum ki kitabın yazarı JKR. Dumbledore un asla geri gelmeyeceğini açıklamış. ama ne kadar doğru bilmiyorum

§ïяĝαиα

hepimiz farklı şeyler duyuyomuşuz demek ki :) ciddi bi ara kafama çok fena takmıştım bu harry-potter'ı aynı lp gibi 10 site felan bakıodum bi günde..yorumlar filan okuodum orda gözüme çarpmıştı..bakın hatta hp sevenlere bi site önereyim bi ara ona giriodum sürekli..burdan bakabilirsiniz ;)
NETE KAFA İZNİ