Harry Potter Ve Ölümcül Takdis( kitap hakkındaki ipuçları)

Başlatan delilah, Mart 23, 2007, 08:04:35 PM

Previous topic - Next topic

ebru_91

almadım daha kitabı bayram harçlığımı bekliorum  :)
cursedprincess

NEVERlandLP

bende almadım bayram harçlığı tolayabileceğimi sanmıyorum ama babam söz verdi alcakmış ;D

hermione

ben kitabı aldım bugünnn 8)
çok mutluyum ;D ;D ;D

lp167

valla özetini okuduktan sonra pekte okuma isteği gelmiyor.

ebru_91

bizimkiler almama izin vermio :L
cursedprincess

NEVERlandLP

kitabı okuyalı bitireli çok oluyooo ve bence en güzel harry potter kitaplarından biri öyleki ben hala etkisinden çıkamadımmm....ya çok heyecanlı akıcı ve dygu dolu  geldi bana ya...nefessiz okudum gece 2lere kadar bırakamadım halbuki harry mamnyağı değilimdir ben...ayrıca merak etmeyin sonu öyle gazetelerin verdiği gibi harry hiç bi zaman mutlu olamadı hermonie ve ron kadar gibilerinden şeyler de doğru değil sonu çok duygusal ve bence mutlu bitiyo ;D ;D ;D

Mike989

kitsbın yazarı Rowling'in açıklamasına göre Dumbledore eşcinselmiş. büyücü Grindelwald e aşık olmuş ama Grindelwald kötülüğü tercih edince Dumbledore hayalkırıklığına uğramış ve ona düşman olmuş. (Hürriyet gazetesinin 6. sayfasında yazıyo bugün). bence yazar işi cıvıtmış :P

NEVERlandLP

Quote from: Mike989 on Ekim 21, 2007, 05:32:41 PM
kitsbın yazarı Rowling'in açıklamasına göre Dumbledore eşcinselmiş. büyücü Grindelwald e aşık olmuş ama Grindelwald kötülüğü tercih edince Dumbledore hayalkırıklığına uğramış ve ona düşman olmuş. (Hürriyet gazetesinin 6. sayfasında yazıyo bugün). bence yazar işi cıvıtmış :P
evet öyle bişey geçiyo kitapta hele harrynin dumb.un geçmişini öğreninceki tavrı çok sinirdi :-\

haruka

yuh diyom baskada bişi demiyom yane!! ;D

ebru_91

aldım sonunda ehaheheh korsanı çıkıvermiş hemen  8)
bu arada şakamı yapıosn hayallerm yıkıldı ya :S
cursedprincess

lp167

bööööööööööööööğk

Mike989

Quote from: ebru_91 on Ekim 22, 2007, 11:57:27 PM
aldım sonunda ehaheheh korsanı çıkıvermiş hemen  8)
bu arada şakamı yapıosn hayallerm yıkıldı ya :S

ben de isterdim şaka olmasını ama değil işte ne yapalım yıkıldı hayallerimiz :(

haruka

ya dumledore..tüü sana yaslı moruk...yazık..inanamıyorum..inanmak istemiyorum...

Lord_sPider

hic gostermedi demekki adamin icinde ne firtinalar kopuyormus... Hic yakistiramadim o bu degil harry ye acidim simdi tam emrah flimlerine benzedi :D

lp167

ya adam harry filanda sarkabilrdi.allah korusun ;D