Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

kiramen Katib-in

Başlatan LP_GİRDABINDAYIM, Mart 24, 2007, 11:57:13 PM

Previous topic - Next topic

LP_GİRDABINDAYIM

Kiramen Katib-in, Tayfa’nin daha önceleri Murat’la bir araya geldigi ancak daha sonra aksakliklar yüzünden yürümeyen bir projesi sonrasi 2006’nin sonbaharinda gruba yakin arkadaslari olan davulda Utku'nun, basta Özgür’ün ve vokal/gitarda Bilgehan’in katilmasiyla olusmustur. En basindan beri beste amaçli olarak bir araya gelen grup, çesitli cover çalismalarindan sonra kendi materyalleri üzerinde yogunlasip çalismalara geçmistir. Konsept olarak bestelerin içerigine gerek söz gerek müzikal olarak önem veren grup, kendine özgü bir yaklasim içindedir ve bu dogrultuda çalisacaktir. Rönesans sonrasi müzigin de artik halk düzeyinde yapilabiliyor olmasi, daha sonralari 19. ve 20. yüzyildaki akimlarin tüm dünyaya büyük boyutlarda etkisi, gerek insanlarin yasam tarzlarini gerekse hissettirdiklerini degistirmistir. Bilim temelli ve materyalist akimlarin yaninda mistik akimlar da türemistir ve bu insanlarin yasayis tarzlarina,hayatlarina büyük etkiler yapmistir. Bunlarin dogal bir sonucu olarak “müzik” de degismistir ve halen degismektedir. Grup bestelerini bu tip sentezlerden olusturmaya çalismaktadir ve insanin gerek kendi iç hesaplasmalarini gerek bazi inanislarin ve bunlarin insana etkilerinin yasanis biçimlerini konu almaktadir. Diyaloglar ve isyanlar bazi yerlerde önplana çiktigi gibi, görece zayif bir yaratik olan insanin yasadiklari farkli bir dille sunulmak istenmektedir. Grubun isminin kisa bir açiklamasi olarak, inanisa göre yaptiklarimizi kaydetmekle görevli melekler vardir ve bu meleklere "Kiramen Katibin Melekleri” denir diyebiliriz. Kiramen Katibin' in kaydettiklerine göre her insanin ahirette hesap verecegine inanilir. Grup beste çalismalarina devam etmektedir.
METAL HANÇER GİBİ GİRER BEDENE
SAPLANIR KALIR DAMARDA
AKAR GİDER KARANLIGA
SİYAH KANINLA...

selinkinpark

hiç duymadım!

delilah

selin yalnız değilsin... ama grubun adı çok ilginç.. çok güzel bir isim seçimi
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

§ïяĝαиα

bencede...bu isim bana dinle ilgili bişi çağrıştırıyo...yazıcı meleklerle alakalı olabilir mi die düşünüorum...neyse ama hiiç duymadım...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

ShapeshifteR

yazıcı melekler evet hani insanın omuzlarında bulunanlar
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

shimy

öfff rock'a da dini karıştırdılarya pess artık :L
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

makinacı

gereksiz bişi...nasıl satanizmle rock birleşmemeliyse diğer dinleri de müzikle fazla haşır neşir etmeye gerek yok...ilahilere biraz saygı pls...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

ShapeshifteR

dorian ın gel gör beni şarkısını biliosunuzdur aslında şarkı değil ilahi çoktan karıştırdılar bile dini...
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

shimy

iyide onlar dini bir amaç güderek yapmadılar şarkıyı diğer şarkılarını dinleyip yorum yapın bence bunlar direk isme karıştırmışlar :L

makinacı

Quote from: shimy on Nisan 29, 2007, 03:03:40 PM
iyide onlar dini bir amaç güderek yapmadılar şarkıyı diğer şarkılarını dinleyip yorum yapın bence bunlar direk isme karıştırmışlar :L
yeşim bilirsn ben dorian falan pek dinlemem o şarkılarını da dinlemedim açıkçası...ama dinin hangi durumda olursa olsun kullanılmasına pek sıcak bakmıyorum...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

immortall

selamlar. yaptığımız müzik oldukça kültürel öğeler içermektedir ve ayrıca şarkımızı dinlemenizide öneririm. İsim ve din olayına gelince; grup ismi adından anlaşılıcağı gibi günah ve sevapları yazan melekler anlamındadır, ayrıca orjinal haliyle kulanılmaktadır. (grup ismi azrail yada darkangel vs isimlerden biri olsa dini pek karıştırmış sayılmıycaktık sanırım) ve gerekli açıklamalar biyografide yazmaktadır. yorumlardan okuduğum, anladığım kadarıyla biyografinin pek kaideye alınmamış olması beni üzdü. bir kişiye senin adın Muhammed senin adın musa senin adın cebrail diye adını dine karıştırmışlar sen aramızdan çık diyebilirmisiniz? yorumlarımızın siyaset, din, vb konular üzerine değil müzik ve hissettirdikleri üzerine yapılmasından yanayım... herkeze saygılar...

shimy

iyi hoş diyonda biyografinizde hiç bi sikim yazmıyorki grup üyeleri kimdir nedir o bile yazmıyor :D hadi geçtim resim bile yok

immortall

www.myspace.com/kiramenkatibinn

başlığı biz açmadık lütfen sitemizden inceleme yapınız.

shimy

e biz tanımadığımız grubun hakkında nasıl bilgi yazalım işte aç bi güzel başlığını bizde ona göre yorum yapalım

immortall

Bu başlığa cevap yazmamdaki amaç yanlış anlaşılmaları engelemektir. Bilgilendirme konusunda eksiği olanlar sitemizden bilgi edinebilir. ona göre de bu başlık altında yorumlarına devam edebilirler