Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

LPFT ANKARA BULUŞMA AYRINTILARI

Başlatan ousan, Mart 25, 2007, 09:24:09 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

mutlaka burayı okucaktır =
çataaaş lan rapunzel olmuşsun =)

Requiem

Ousan koyucaktı hepsini ama üşütmüş sanırım hastalığıyla başa çıkmaya çalışıyo olabilir şu sıralar..  Ben yaziyim dicem ama herkesin ismini bilmiyorum =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Sumween

ousanın göbeği vaaaaaar hahahha :D

ece snde baska resim koymayı düşünmüyo musun yaa?
bu arada ben gökhanı ya bi yerlerde gördüm ya da benzetiyorum !

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

immortal

elimden geldiği kadar ben yazim isimleri ama resimleri almıyayım siz bakın artık.

toplucana olan ilk resim ayaktakiler soldan
yasemin(ölü gelin)-yaseminin arkadaşı özge-uğur-raines-requiem-ousan-özgür(özgür69)

çöken öndekiler soldan
gizmo(ben)-yeşim(shimy)-gökhan-dilara(delilah)-çataş(metalkiss)-dorukcan(neverforgivenangel)

ikinci resim
delilah-metalkiss-özgür69
  gizmo-shimy-ölügelin 

;D süpersiniz hepünüzz
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

özgür69

Quote from: gizmo on Mart 26, 2007, 12:08:17 AM
elimden geldiği kadar ben yazim isimleri ama resimleri almıyayım siz bakın artık.

toplucana olan ilk resim ayaktakiler soldan
yasemin(ölü gelin)-yaseminin arkadaşı-uğur-raines-requiem-ousan-özgür(özgür69)

çöken öndekiler soldan
gizmo(ben)-yeşim(shimy)-gökhan-dilara(delilah)-çataş(metalkiss)-dorukcan(neverforgivenangel)

ikinci resim
delilah-metalkiss-özgür69
  gizmo-shimy-ölügelin 

;D süpersiniz hepünüzz
bende yaseminin arkadaşıyım ama bizim diğer arkadaşımız hatta benim 6 yıllık sınıf arkadaşım nerdeyse 7 olcak ( ortaokul-lise-üni. :D ) adı özge, yasemin in yanındaki renkli şahıs :D kendileri siteye üye değil ama inşallah olur...
.                                      

LP_GİRDABINDAYIM

aglamak ıstıorum kahrolsun dunyaaa bnede gelcektım ahhhhhh ahhhhhhhhhh gızmom kacır benı burdan yesım sende al benı kurtaran yokmuuuuuuuuuu süpersınız yaaaa
METAL HANÇER GİBİ GİRER BEDENE
SAPLANIR KALIR DAMARDA
AKAR GİDER KARANLIGA
SİYAH KANINLA...

Requiem

Quote from: Sumween on Mart 25, 2007, 11:54:45 PM
ousanın göbeği vaaaaaar hahahha :D

Hangimizin yok ki =) Ben de en arkaya geçtim göbeği kapatiyim diye =)

Quote from: LLPP_GİRDABINDAYIZ on Mart 26, 2007, 01:27:13 AM
aglamak ıstıorum kahrolsun dunyaaa bnede gelcektım ahhhhhh ahhhhhhhhhh gızmom kacır benı burdan yesım sende al benı kurtaran yokmuuuuuuuuuu süpersınız yaaaa

sen de bi sakin ol artık.. valla benim içime fenalık geldi =)

Mordanadam

Ohaaa eski tayfa da ordaymış.Olm koray-yiit beni anmadıysanız sövdüm size sölim :) Buluşmak güzeldir buluşun kaynaşın.Ehe
Çookk eski günlerdi lpefsanesi yeni kurulmuştu..O zamanlar LiNKiN_Boy vardı.. =)

Requiem

Millet İstanbul'lardan kalkıp geldi sen Eskişehir'den gelemedin.. biz de anmadık :P

Bu arada abi resmin arkasındaki "PTT personeli kefalet sandığı" yazısı dikkatimi çekti de.. o ne demek öyle ya..

Mordanadam

Kardeşim geldi olm ne yapayım beraber mi gelseydik.Bir dahaki buluşmaya artık neyse.
Çookk eski günlerdi lpefsanesi yeni kurulmuştu..O zamanlar LiNKiN_Boy vardı.. =)

Mr. MeTaLkiSS

Quote from: Requiem on Mart 26, 2007, 02:46:28 AM
Millet İstanbul'lardan kalkıp geldi sen Eskişehir'den gelemedin.. biz de anmadık :P

Bu arada abi resmin arkasındaki "PTT personeli kefalet sandığı" yazısı dikkatimi çekti de.. o ne demek öyle ya..
o Lpft personeli kefalet sandığı olcak yannış görmüşün  :P lan fotoları küçültmesine gerek yok isteyen bakar isteyen bakmaz çünkü gayet net bu şekilde :D Rapunzel nedir ya :P

Ummm buluşma hakkındaki yorumuma gelince.. Pek de geleneksel olduunu sanmıyorum biraz AŞIRI EĞLENCELİYDİ DEEE ondan yani :D sizi çok andık lan istanbullu 3lü  ;D gökhan saolsun ellerinde bi elininin üstünde lpft, bi elinin üstünde ece, bi elinin içinde nazlı, bi elinin içinde de selin yazıyodu  :P lan bu arada bu kadar mı kafa topluluk olur gül gül öldük hiç böyle bozan yoktu olayı cidden çok bombaydı aşırı eğlendim gelenleri gerçekten çok sewdim ve hem tanıştııma hem yüzyüze görüştüüme cidden çok memnun oldum
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

makinacı

ağlıcam lan yanlızım ben :(
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

LP_GİRDABINDAYIM

bende gıdemedım bıyere zaten bende yanlızım
METAL HANÇER GİBİ GİRER BEDENE
SAPLANIR KALIR DAMARDA
AKAR GİDER KARANLIGA
SİYAH KANINLA...

makinacı

ölümü yeyin alanyaya tatile gelin laa ben size bakarım...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

ölü gelin

arkadaşlar yarın çektiğim o mükemmel vidyoları da koycam sallayın resimlerti canlı canlı izlersiniz :D o zaman daha çok çatlayın niheheheeeeeyyyyyy :D