Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Dido

Başlatan I_am_free, Temmuz 13, 2007, 05:23:26 PM

Previous topic - Next topic

I_am_free

Dido Florian Cloud de Bounevialle Armstrong... Dido'nun sahneye çıkarken neden bu kısa ismi seçtiğini şimdi daha iyi anlamış olmalısınız... Genç şarkıcı, ünlü Faithless grubunun simgesi ve başarılı müzik yapımcısı Rollo'nun kardeşi olarak 25 Aralık 1971'de Londra'da dünyaya geldi. İlk enstrümanı ses kayıt cihazı, İlk gittiği konser ise bir Santana ve Pat Metheny performansıydı. 10 yaşında Londra Guildhall Müzik Okulu'na girdi. Kısa sürede kendini gösteren, piyano ve kemandaki yeteneğiyle dinleyenleri kendine hayran bırakan bu küçük kız, yirmili yaşlarında adından iyice söz ettirmeye başlayacak ve alçakgönüllülüğünden hiçbir şey kaybetmeden tüm dünyanın tanıdığı bir yıldız olma başarısını gösterecekti.

Genç şarkıcı, akustik pop ile elektronik tabanlı müziği bir araya getirip güçlü sesiyle ustaca şekillendirdiği parçalarını aynı yıl bir albümde topladı. Bu ilk albüm, "No Angel" adını taşıyordu. Arista Kayıt Şirketi etiketiyle 99 yazında piyasaya sürülen ve BMG tarafından çok sayıda ülkeye dağıtımı yapılan çalışma, derin duygularla dolu "Here With Me", dokunaklı melodilere sahip "Thank You" ve ilginç sözleriyle dikkat çeken "Don't Think of Me"nin de içinde bulunduğu birbirinden güzel 12 şarkıyla müzik eleştirmenlerinin beğenisini kazandı. Enstrümental çeşitliliğin üst düzeyde tutulduğu ve birkaç müzik türünün bir arada uyumlu biçimde işlendiği "No Angel"ın yapımcılığını, şarkıcının ağabeyi Rollo, Rick Nowels, Duncan Bridgeman ve Sister Bliss üstlendiDido; etkileyici sesi, özgün müziği ve olgun kişiliğiyle popüler müziğin önemli kadın şarkıcıları arasındaki yerini aldı. Onun müzik piyasasındaki kalıcılığını gelecekte yapacağı çalışmaların kalitesi belirleyecek

Mr. MeTaLkiSS

Çok kendi halinde ve sempatik bi sanatçı cidden sewiyorum yani thank you, here with me'yi fln çok beenmiştim. Eminemle ve Faithless'la olan şarkıları da çok güzeldi ama isimlerini hatırlamıyorum ya :S Ha bi de hunted var sewdiim =]
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

shimy

çoooooooooooooookkkkkk seviyoruuumm thank you şarkısı heleki =)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

hermione

bende çok seviyorum ya özellikle thnk you ve life for rent i :D

lp_fm_mania

Kadın çok tatlı sesi fln da çok güzel bnm favorim ise here with me baya dinlendirici bi şarkı

rock 4ever

gerçekten çok güzel şarkıları var kendiside zaten çok şeker görünüö benim de favorim life for rent

chaz_lp

çok seviyorum gerçekten çok güzel bi sesi var bence hunter ve thank you ya bayılıyorum

Ash-iie

Sesi çok tatlı.'Thank You' şarkısı favorimdir.

prensesss

'Thank You'  şarkısı çok gzll.  :)
. . . EvAnEsCeNcE . . .