Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

What I've Done Video Clip [avi.]

Başlatan Littleches, Nisan 03, 2007, 05:38:36 AM

Previous topic - Next topic

whiskas:)

lp.nin eleştiriye açık bi grup olduunu düşünüorm.. forum kurallarında da "lp.yi eleştirmein" die bi kural yok.. ayrıca lp.nin baanaz fan.lara ihtiacı olmadıını farketmemiz lzm artık..
forfeit the game & stop the talk show!

beanlie

klip güzel olmuş devamını bekliyourz  ;D

muzzy

Quote from: whiskas:) on Nisan 03, 2007, 06:43:38 PM
lp.nin eleştiriye açık bi grup olduunu düşünüorm.. forum kurallarında da "lp.yi eleştirmein" die bi kural yok.. ayrıca lp.nin baanaz fan.lara ihtiacı olmadıını farketmemiz lzm artık..

yokyaa..iimiş yaw..alalaa..ne alakası varsa bağnazlıkla..tmm sen istediğini sööle..benim orda demek istediğim susuyum dion ama kötülemediğin bişiyi kalmamış...nese yaw konu daılmasın...dewam...

Sumween

evet LP de bi ongunlaşma sezdim bende! olgunlaşma değil de ,duyarlılık... kabuklarından çıkmışlar bayağı canlarım ya özlemişim çok =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Quote from: muzzy on Nisan 03, 2007, 08:22:16 PM
yokyaa..iimiş yaw..alalaa..ne alakası varsa bağnazlıkla..tmm sen istediğini sööle..benim orda demek istediğim susuyum dion ama kötülemediğin bişiyi kalmamış...nese yaw konu daılmasın...dewam...

Bağnaz: Bir düşünceye, bir inanışa aşırı ölçüde bağlanıp ondan başka bir düşünce ve inanışı kabul etmeyen, mutaassıp, fanatik.

bknz: http://tr.wiktionary.org/wiki/ba%C4%9Fnaz

muzzy

bilioruz yaw..sözeldeyim ben..ne alaka işte bağnazlıkla...tmm nese kapattık onu..

he yaw dünya konularına deinmeye başlamışlar...bi artı bu onnar için..

Mr. MeTaLkiSS

Abi dedikleri yannış deilki ne aşırı eleştirmesi lp diye dokunulmaz mı sanki?
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

muzzy

ya ne alaka..anamadınız beni...demişki sewiyoruz diye susuyorum...zaten diyecein herşeyi demişin...amma taktınız haa..tmm geçin..konu dağılmasın...

ousan

Quote from: muzzy on Nisan 03, 2007, 05:17:03 PM
ilk izlediğimde direk benimde o dikkatimi çekti...bu arada artık bunnar da dünya sorunlarını ele almaya mı karar verdiler acaba....klip de öle görünüo..nese tipleri hepsinin de süper olmuş..özellikle brad eski haline dönmüş..ii bööle..hade bakalım...

saol bu arada..

lp zaten ilgileniyoduki.. çok yardım vb. konserleri veren bi grup :D

selinkinpark

evet hic bi zaman duyarsız kalmadılar ki(=
en cok yardım eden qruplardan biri(=

§ïяĝαиα

ama artık daa somutlaşmaya dökmüşler işi abi neyse felsefeye atlamiyim bu whiskas ın bi özelliği mi ne bikaç kkonuda daha bissürü uzun yazıları var postun alasını döşüyo canım seviom seni tanımasamda :D
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

muzzy

Quote from: ousan on Nisan 03, 2007, 08:54:24 PM
Quote from: muzzy on Nisan 03, 2007, 05:17:03 PM
ilk izlediğimde direk benimde o dikkatimi çekti...bu arada artık bunnar da dünya sorunlarını ele almaya mı karar verdiler acaba....klip de öle görünüo..nese tipleri hepsinin de süper olmuş..özellikle brad eski haline dönmüş..ii bööle..hade bakalım...

saol bu arada..

lp zaten ilgileniyoduki.. çok yardım vb. konserleri veren bi grup :D

bu kadar ilgilendiklerini bilmiodum abi..nese örenmiş olduk.. :)

Quote from: sirGana [lp] on Nisan 03, 2007, 09:12:03 PM
bu whiskas ın bi özelliği mi ne bikaç kkonuda daha bissürü uzun yazıları var postun alasını döşüyo canım seviom seni tanımasamda :D

tenkuuu..  ;D cok konuşuorm.. üstüne üstlük bilmiş bilmiş konuşuom.. biliorm.. napiim.. böle kabul edin artıkın..

neyse konumuz bu deil.. tsunami.de mahvolan yerler için Kızılhaç.ın düzenledii konserlere bile çıktılar..

p.s.: hoş bu da deil ya konumuz nese.. :)

süperlp

arkadaslar klip herhangi bir müzik kanalında yayınlandı mı? (mtv de falan) bi haberdar edin ;)

lptarik

çokk harika olmuşşş günümüz sorunlarının hepsine klipte yer vermişler lpdende bunu beklerdimmmm