Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Çok Fena

Başlatan Heart Attack, Kasım 25, 2007, 09:28:36 PM

Previous topic - Next topic

Heart Attack

Seth ve Evan birbirinden ayrılmayan iki kafadardır. Sosyal yaşamlarını birbirleriyle geçiren bu iki lise öğrencisinin hayatı farklı kolejlere gitmeleriyle değişecektir. Başta ayrılmak her ikisi için de bir depresyon sebebi olsa da, Evan zamanla kolej hayatına uyum sağlar. Bir devlet okuluna kabul edilen Seth'in durumu ise oldukça zordur: Asosyal, diş telli ve gözlüklü, kafalarını cinselliğe takmış öğrencilerin içinde Seth, arkadaşı Evan'ın okulda gerçekleşen olaylara çok farklı bir şekilde dahil olduğunu görecektir.

- Superbad Kaldığı Yerden
26-08-2007 __ İlk haftasonunda bütçesini aşan bir hasılat elde eden komedi filmi Superbad vizyonda olduğu ikinci haftasonunu da zirvede kapattı. Superbad'i Bourne serisinin son bölümü olan Son Ültimatom takip etti. Üçüncü sırada da 3 hafta sonunda $100 milyon barajını aşan Bitirim İkili 3 yer aldı. İlk 3 sıradaki filmlerin haftasonu ve toplam hasılatları şu şekilde sıralandı:

1. Superbad $18,000,000 - $68,572,000
2. Son Ültimatom $12,361,000 - $185,143,000
3. Bitirim İkili 3 $12,250,000 - $109,013,000

sönüp gitmektense yanmak daha iyidir ...

haruka

ben ilk haftasında gittim...çok komikti..
filmden cıkınca yolda  ikide bir mclovin mclovin deyip durdum kendi kendime....
bu filmin cekimlerinide izlemiştim;aslında filmin seneryosunu filimdeki iki polis çok önceden yazmışlar.seneryoda kendi anılarını yazmışlar.kendileri aynı seth we evan gibilermiş..hayalleride bir gün bu seneryoya film cekip kendi hayatlarını oynamakmış..ama ahliyla biraz büydükleri için filmde plis rollerini üstlenmişler..ama seth we evanı oynayanlar gercekten onların coçukluklarına cok benziyorlarmış..