Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

What I've Done listelere giriş yaptı..

Başlatan [lp]_endLeSs, Nisan 11, 2007, 07:41:40 PM

Previous topic - Next topic

[lp]_endLeSs

Linkin Park'ın yeni single ı  "What I've Done"  alternatif listelere 1 numara olarak ve aktif listelere de 3. sıradan girdi.. Ayrıca MTM cıkan son 6 single ın 1.si durumunda..  Sarkı iTunes dan şimdiden 100.000 in uzerinde indirildi!!

(LPtimes)

uNReLiEveD

LP bunu çoktan hakediodu ztn  :) nu şarkıı bn de gn geçtikçe sefmee başlıom

[lp]_endLeSs

Bu hafta Linkin Park ın yeni single "What I've Done"  billboard.com da Hot 100 listesine 7. sıradan girdi.. Modern Rock Tracks listesine 1 numaradan, aynı zamanda da Mainstream Rock Tracks listesine 3 numaradan giriş yaptı.. (LP times)

ousan

süper eskisi gibi :D

muzzy

walla aynı eski gibi olmuş..çıkar çıkmaz dağıtıyor ortalığı..ne güzel.. :)

shimy

alaaaaahhh yeniden LP ile yatıp LP ile kalkabiliriiiimm  kendimi garip hissediyordum LP den başka gruplara tapınca ihanet etmiş zannediyordum :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

uNReLiEveD

eskisi gibi olmuş evet  :) güzel şarkı ama

shimy

yemin ederim içim içime sığmıyor :D bi çıksa albüm  türkiyeyede gelse müzik marketin önünde kamp kuracam :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

D-Wade

zaten hakediodu bunu lp çıkınca direk müzik markete hücum ;D

§ïяĝαиα

ohhh bee sonunda o negatif yorum filn moralimi baya bozmuştu her neyse 15 mayısa kadar nası dayancaz bilmem ki... :D
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

ZongiR

ben ilk defa bugun baktim.oss yuzunden dunya ile baglantim kesilmis durumda .suan sarkiyi belki 10. dinliyisim.hala devam ediyorum.
http://www.sinanoglu.net/

O sözler ki, kalbimizin üstünde
dolu bir tabanca gibi
ölüp ölesiye taşırız.
O sözler ki, bir kez çıkmıştır ağzımızdan
uğrunda asılırız.

sfgi

allahımmmm şükürler olsuunnnn !! ya ne zmndır bekliorm bu albümü bn :D
sonundaaa yaff özledmiştik tv de göremiodk ama artıq mtv de bol bol görürüs klip gayet gsl sewdm bn dinledkce ezberlemeye can atıom şarkıyı eh yakın bi zmnda albüm olarak indirmek lazım yada gidip cd almak... cd buraya geç gelir o kdr bekleyemem ama nese ;) çok sewindim yeni albüme ya :)

birolq

tabi lp nede olsa ya ne yapsa yakısıyo  ;D sarkımızda daha quzel qelıyo dınledıkce

[lp]_endLeSs

Quote from: [lp]_endLeSs on Nisan 12, 2007, 09:38:23 PM
Bu hafta Linkin Park ın yeni single "What I've Done"  billboard.com da Hot 100 listesine 7. sıradan girdi.. Modern Rock Tracks listesine 1 numaradan, aynı zamanda da Mainstream Rock Tracks listesine 3 numaradan giriş yaptı.. (LP times)

Bu hafta billboard.com da WID Hot 100 listesinde 13. sıraya geriledi ama Modern Rock Tracks listesinde bu hafta da 1 numarada.. Mainstream Rock Tracks listesinde 2 numaraya yükseldi..ama Hot Digital Songs listesinde 8 numaraya geriledi..

§ïяĝαиα

ben bunnarı not alıp yarın bana lpgci tüpçü diyenlerin beynine sokcam...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...