Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Mike&Anna Shinoda

Başlatan lp_mike_chester, Nisan 14, 2007, 12:12:37 PM

Previous topic - Next topic

shimy

Quote from: lp_fm on Temmuz 18, 2007, 07:56:10 PM
yaw bu resim koyulur mu buraya ağlatcaksınızmı siz bni >:(
lütfen bu tarz mesajlar yollamayın size hiç yakışmıoyr =)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

I_am_free

vidyodaki müzik güzelmiş

chaz_lp

baktıkça alıştım artık o kadar da çirkin gelmior bana...hatta tatlı biri olarak görmeye başladım yani yanaklarına erik doldurulmuş tabiri uyuyor bencede

hybird teory

ya mıkeee chazzzzz sıze dıyorum nerden buluyosunuz bu salaq tıplerı mıke'ın karısıda çirkin:P

chester94

bölece gerçek aşkın tanımını yapmış oldun.
somut olan herşeye doyarsın...güzellik başta olmak üzere,adamlar bişeyler bulmuş işte..

Ice_giRL

şirin bı kıs aslında ama bazen giyim ve makyaj konusunda yanlış seçim yapıo bence..onun dışında hoş  :D

medusa

valla bence çok yakışmışlarkıskananlar çatlasın

[lp]_endLeSs

Anna kendi sitesinde bi yazı yayınladı..günlük gibi bişey..bi arkadaşını kaybetmiş..arkadaşı kansermiş ve sadece 6 ay dayanabilmiş..Anna da çok üzgünmüş, onu çok özlüyomuş..Aslında yazdığı yazıyı okuyunca gerçekten çok üzüldüm..bi dostu kanser gibi bi hastalık yüzünden kaybetmenin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum..başı sağ olsun :(

lp_mike_chester

başı sağolsun gerçekten...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

eyll

mıke de anna da cok yeteneklı ama mıke'ye daha guzel bı kız yakısırdı sankı  :-\
yanı bu da bnm gorusum :

ölü gelin

adam beğenmiş almış evlenmiş ya bu kadar kasmayın baya da mutlular ki hiç bi sorun olmadan da evililklerini sürdürüyolar rahat olun rahat :D
ayrıca anna gerçekten çok hoş bi bayan hiç öle çirkin vırt zırt die vızıldamayın lp bayanlarının içinde en güzeli hatta :P :D

black_ece

Quote from: eyll on Ağustos 09, 2007, 11:37:18 PM
mıke de anna da cok yeteneklı ama mıke'ye daha guzel bı kız yakısırdı sankı  :-\
yanı bu da bnm gorusum :
cidden ha bi de yukarda ben daha çok yakışırım gibi mesaj gördüm öhh diyorum
benim bi arkadaşım vardı kendisi ben kesin mike la evlenicem diyodu ve buna da ciddi ciddi inanıyordu
sizinki de o hesap
beğenmiş sevmiş işte adam evlenmişler de
yakışıyolar da
mutlu mesut olsun demekten başka bişi yok

xero_ece

allah onları mesut bahtiyar etsin ne diyelim xDdD

chaz_lp

Quote from: lp_mike_chester on Temmuz 19, 2007, 12:19:54 PM
cok mutlular anna ya söleyimde birde  mike saçlarını uzatsın dahada mutlu olsunlar:):):)
bu olabilir hem sadece ikisi mutlu olmaz mike eski haline döndü diye bi çok LP fanı da mutlu olmuş olur :)

ıllp

ikiside çok sevimlilerr:)acaba ne zmn evlencekler:D
çocukları olursa tipini çk merak ediom:D:D:D