Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

LP store

Başlatan black_ece, Nisan 14, 2007, 03:58:05 PM

Previous topic - Next topic

süperlp

http://www.bandmerch.com/java2/BandMerch/LinkinPark/
burda da var
zaten lpnin sitesinden gidiliyo
mutlaka görmüssünüzdür

black_ece

ben yapıyorum biraz biraz hatta rock_N_frost a rastlasam tekrar ondan da isticem tasarım da unutuyorum işte

lp_esra

bunlar çok güzeller de bunları kendi elimiz ile nerelerden alabiliriz? ankara da nereler de  war bileniniz war mı?
Amaçsızca yaşadın mı hiç?!Ben öyle yaşıyorum bugünlerde...Eksilmek günden güne,bölünmek ikiye!İsyan etmeye meğilli tövbelerimle...Nedensiz yaşamak nedir bilirmisin,ben öğrendim o aniden,hesap vermeden çekip gittiğin gece...!

muzzy

alttaki yenilerden beyaz üstünde lp amblemi olan mükemmelmiş..ucuzlar da yaw..alabilsek bi:S

sceptical

ya geçen gün bir tişörht aldım ya manyak birşey koptum valla
Ölüm Bir Gündür O Günde Bu Gündür...

€roS

bunlarda benim aldıklarım aslında çok çeşit var ama insan karar veremio gözü kalıo bide chazynin bi tşörtünü görmüştüm onu alcam size fiyatı belkim pahalı gelebilir ama 25 ytl ben alcam chazy tşörtü beni al der gibi bakıodu bana bu hafta sonu onuda alcam he bide yeni tşörtler gelio girdiim mekan ist de kadıköyde tiki tuku bi mağazydı kızı bıktırdım mtm tşörtleride getirin die herhalde bu çeneden kurtulmak için getirtirler ;D ;D

lp_fm_mania

Quote from: lp_esra on Mayıs 23, 2007, 05:48:40 PM
bunlar çok güzeller de bunları kendi elimiz ile nerelerden alabiliriz? ankara da nereler de  war bileniniz war mı?

Genelde kızılay karanfildeki mağazaları gez orda oluo (her ne kadar spr şeyler getirmeselerde tabi :D )

sawash-LP

eet ya karanfilde güzel şeler olmuyo sizinkiler gibi :S
bu arada eros tişörtlerin süper ;) 2. tişörtün bendede sweet i var :)

ölü gelin

ne karanfili ya =) karanfilde eşya mı varmış =) daha çok pasajlarda oluyor birde nedjimanın karşısındaki porsuk da güzel materyaller var =)

sawash-LP

buda bnm LP yan çantam  :)
ankarada sırt çantası bulamadım :-\

lp_fm_mania

Quote from: ölü gelin on Haziran 30, 2007, 07:19:34 PM
ne karanfili ya =) karanfilde eşya mı varmış =) daha çok pasajlarda oluyor birde nedjimanın karşısındaki porsuk da güzel materyaller var =)

ewet ya gerçekten porsuk ta güsel şeyler war katılıom

özkan

Quote from: €roS on Haziran 27, 2007, 03:44:21 PM
bunlarda benim aldıklarım aslında çok çeşit var ama insan karar veremio gözü kalıo bide chazynin bi tşörtünü görmüştüm onu alcam size fiyatı belkim pahalı gelebilir ama 25 ytl ben alcam chazy tşörtü beni al der gibi bakıodu bana bu hafta sonu onuda alcam he bide yeni tşörtler gelio girdiim mekan ist de kadıköyde tiki tuku bi mağazydı kızı bıktırdım mtm tşörtleride getirin die herhalde bu çeneden kurtulmak için getirtirler ;D ;D

senın dediğin yer akmar pasajının oralardamı ben gormustm de 2-3 tane oralarda o bakımdan bende alcamda bu hafta sonu :D :D :D

black_ece

Quote from: sawash-LP on Temmuz 02, 2007, 12:02:18 PM

buda bnm LP yan çantam  :)
ankarada sırt çantası bulamadım :-\
ayyynısı bende var
kankam doğum günümde almıştı

lp_mike_chester

bunlarda benden / giysilerim...:):):)

ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

lp_fm_mania

Bunlarda benden oradan buradan topladığım bi kaç resim :

daha var vaktim olunca yüklerim