Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Nefret Edilenler...

Başlatan คг๔คг๔ค, Mayıs 03, 2007, 08:10:16 PM

Previous topic - Next topic

ölü gelin

göz nezlesinden :L

linkieboppers

kimya öğretmenimden =S

...nem!!..

kısaca megalomanlardan (kendini begenmenin sınırlarını zorladıgı bir durmdur.telefonuna kendi resmini koyan tipler Hiç kimsenin kendisine layık olmadığını ve dünyanın kendi etrafında olduğunu düşünen bencil insan... )
benım bole bı arkadasım wardı tahtaya ismını yazmıs bı de ole çok özenmiş ki anlatamam onu sıldım dıe aglamıstı msn de kendıne bı space acmıs sadece kendı resımlerı vs gıcıklık abıdesı anlıycanız  ;D  ;D  ;D

İmZA yOk PaRmaK baSsaM

ebru_91

bnde telefonuma kndi resmimi koyarm hatta avatarımada koyarım :) fakat bu benm megoloman olduumu göstermz
dipnot:dersaneden nefret ediorum bu sıralar
cursedprincess

LpNumB

Sinüzit..

ads1940

fizik öğretmenim >:(
GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE

chaz_lp

iki kişinin arasında kalmaktan

linkieboppers

Quote from: chaz_lp on Şubat 22, 2008, 09:49:38 PM
nasıl yani??hangi konuda?? ???

chaz_lp

Quote from: linkieboppers on Şubat 22, 2008, 10:15:04 PM
yani mesala çok iyi bi arkadaş grubun var böyle 3-4 kişisin falan sonra ikisinin arası herhangi bir sebepten dolayı biraz bozuluyor ama senin ikisiyle de bi sorunun yok ikisiyle de gayet iyi anlaşıyorsun ama yinede somuçta bi arada kalma durumu oluyor

gokhan

bu havanın bu kadat guzel olmasından we bunu degerlendıremekten nefret ederım....

linkieboppers

Quote from: chaz_lp on Şubat 23, 2008, 06:08:55 PM
Quote from: linkieboppers on Şubat 22, 2008, 10:15:04 PM
yani mesala çok iyi bi arkadaş grubun var böyle 3-4 kişisin falan sonra ikisinin arası herhangi bir sebepten dolayı biraz bozuluyor ama senin ikisiyle de bi sorunun yok ikisiyle de gayet iyi anlaşıyorsun ama yinede somuçta bi arada kalma durumu oluyor
evet bu konuda ben de sana katılıyorum..

ShapeshifteR

yalan söylenmesinden ve farklı niyetlerle oyun oynanmasından nefret ediyorum... yemediğim halde yine de üstüme geliolar ya hani, bundan daha da nefret ediyorum...
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

NEVERlandLP

ben bana saçma ve gereksiz şeylerin ciddi bir şekilde söylenmesinden nefret ediyorum ya hadi şaka olarak söle tamam ama ciddi ciddi saçmalamak bazen çok nefret ettiğim birşey >:(
ekleme yapıyım +18den nefffret ediyorum >:(

InnOCenT_SiNNeR

Quote from: LpNumB on Şubat 19, 2008, 12:16:42 PM
Sinüzit..
aynen bn de kac haftadır burnumu ceke ceke bi hal oldum   :D

Sumween

Değer verdiğim,çok sevdiğim insanlar tarafından verdiğim değerin 10da 1ini almadığımı farketmekten nefret ediyorum.
Ama artık insanları silebiliyorum,onlar için bi kayıp olmak büyük bi zevk veriyo (:

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!