Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Call of duty 4 ve Medal of honor Airborne

Başlatan ShapeshifteR, Mayıs 04, 2007, 05:48:01 PM

Previous topic - Next topic

ShapeshifteR

medal of honor airborne 18 ağustosta piyasaya çıkıyormuş
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

tome3.mpq

ersell ıstanbula gelıom 5 ınde hazır ol senın saglam pc ne karsı benım yanyemıs pc de bıle ezıodum lan party yapcaz ordada ezcem nıhahaha

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

DarKSpideR

Tamam ula gel. Ezelim birbirimizi :D
GanTz... 4Ever...

Kozy_mac

tam çıkış tarihini bilen var mı ya bu oyunun? :-\
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

DarKSpideR

Tam çıkış tarihi verilmedi. 2007 sonuna çıkarsa çıkar çıkmazsa 2008'e.. Büyük ihtimal 2008 olur.
GanTz... 4Ever...

Kozy_mac

abi ölcem ya oyunu bekle bu ne  >:(  neyse ama bende assais's creed çıkarsa onla idare ederim buna kadar  :(
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

DarKSpideR

Assassin's Creed 2007 Sonbaharında çıkıyor.
GanTz... 4Ever...

tome3.mpq

lan kozi assasın creede takılıp acc yı ıptal etme valla ayıp olur ha :D ayrıca fıshıng kasacam dıe cantaları doldurmussun ben sana yerdekı luzum seylerı al dedım sen balık kılcıgı bıle toplamıssın para ben kasarım sen lwl kas yeter :D

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

Kozy_mac

olum sen öldünmü kaldınmı noldu merklandı baya kişi dicem ama edit kuralları var bu konuyu başka yerde konuşalım  ;D .cod önce konsoldamı çıkıo?

tome3.mpq

sıktret edıt kurallarını .cod ne ? ayrıca su tel nonuda bı pm den at ıstanbula gelıcem yakında su wowu ogretıyım sana canlı canlı :D

DarKSpideR

Cod büyük ihtimalle önce konsola çıkar. Şu an 2007 Kasım deniliyor amaoda konsollar için geçerlidir büyük ihtimal. Tabi Xbox360 ile de aynı anda çıkabilir. Dua edelim port yapmasınlar :/
GanTz... 4Ever...

Turkısh_FURKAN

ben 3 ünü ararken 4 ü cıkmış:D

LpNumB

Quote from: DarKSpideR on Mayıs 24, 2007, 12:28:42 PM
Quote from: LpNumB on Mayıs 23, 2007, 05:01:14 PM
cod 4 ü pc de oynadm 2 günde bitti oyun tek başına ilerlemeli hiç sarmadı

Pardon ama oyun çıkmadan nasıl bitirebiliyorsun ? :/

Nası çıkmadı  :-X basbaya çıktı abi we tek başına ilerlemeli 1 oyundu naziye karşı suikast düzenletiyolar..

€roS

air borne ü aldım ve  grafiklerrrr süperrr :D sisteminiz iyi olması gerekio hatta baya iyi ::)
şahsen laptobumla beraber kopuyoruz  ;D canavar gibi oynuo

ShapeshifteR

Quote from: €roS on Eylül 23, 2007, 03:05:37 PM
air borne ü aldım ve  grafiklerrrr süperrr :D sisteminiz iyi olması gerekio hatta baya iyi ::)
şahsen laptobumla beraber kopuyoruz  ;D canavar gibi oynuo
tamam ya iyiki bi laptobun war he :D zırt bırt övüp durma paranın gözü kör olmasın.... :D
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.