Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Minutes To Midnight

Başlatan DefToNeS, Mayıs 05, 2007, 10:42:19 AM

Previous topic - Next topic

muzzy

yok abi bizi lp ye bağlayan şeyler vardı..mesela nası anlatsam o zman daha deli çocuksu bişilerdi..şimdi çok ciddi oldular..tmm ii güzel de şarkıları da öle yaptılar..given up da bağırıyor mesela chaz ama bi one step closer gibi zevk vermiyor..nebiliyim yaw çok deişik oldular alışabilecezmi bilmiyom...bi no more sorrow u sewdim bayaa..WID zaten süper..dierleri önce de dediğim gibi açmadı..yaniönceki şarkılara bakınca da açması beklenemez..bizim bu şarkıları sewmemiz demek müzik zevkimizi de deiştirmek demek..sırf lp die olurmu bilmem onu da...

(MTM şarkılarını dinleyin kısmındaki yorumumun aynı burdada geçerli..)

LPismet

LP nin tarz değiştirdiğini kabullenip bu yorumu yapıyorum yeni bir grup muş gibi konuşursak bence çok güzel albüm olmuş albümde beğenmediğim 3 şarkı var (given up , no more sorrow,the little things give you away) bu şarkılar dinlemicem kesinlikle ama diğer 9 şarkının hepsi dinlene bilecek şarkılar ve güzel şarkılar albüm tutmaz ama onuda söyliyeyim çünkü bu tür albümden ortalıklarda çok var ama ben dinleyecem bana uyan bir albüm tabi eski tarzda olmasını herkez isterdi aslında bu albüm niye tutmaz onuda söyliyeyim lp de chester den çok mike seviyorlar ve bu albümde mike ı görmek çok zor sadece 3 şarkıda var geri 9 şarkıda chester'in hakimiyeti var neyse çok uzatmıyım genel olarak yeni bir tarzda baktığımızda güzel eski LP yi göze alırsak çok kötü olmuş bu albüm çok hafif Avril Lavigne bile bunlardan daha sert rock yapıyor son olarak şun söyliyeyim aslında LP bu albümü yapmak istemedi saten qwerty şarkısında da this is the new song diyorlardı bu yeni şarkıları olsaydı hani nerde albümde yok bence sonrada fikir değiştirdiler hep rick rubin mi neyse o bk kafalının yüzünden oldu diyorum LP nin kafasını karıştırdı yoksa eski tarzlarını bozmuyacaklardı
I bleed it out
digging deeper just to throw it away
I bleed it out
I bleed it out
Just to throw it away
Just to throw it away
I bleed it out

ShapeshifteR

iki kelimeyle: idare eder...
daha iisini isterdik tabi hatta hepimis daha iisini beklioduk ama olmadı,bi daha ki albüm dielim artık....
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

uNReLiEveD

Quote from: LPismet on Mayıs 16, 2007, 12:06:24 PM
LP nin tarz değiştirdiğini kabullenip bu yorumu yapıyorum yeni bir grup muş gibi konuşursak bence çok güzel albüm olmuş albümde beğenmediğim 3 şarkı var (given up , no more sorrow,the little things give you away) bu şarkılar dinlemicem kesinlikle ama diğer 9 şarkının hepsi dinlene bilecek şarkılar ve güzel şarkılar albüm tutmaz ama onuda söyliyeyim çünkü bu tür albümden ortalıklarda çok var ama ben dinleyecem bana uyan bir albüm tabi eski tarzda olmasını herkez isterdi aslında bu albüm niye tutmaz onuda söyliyeyim lp de chester den çok mike seviyorlar ve bu albümde mike ı görmek çok zor sadece 3 şarkıda var geri 9 şarkıda chester'in hakimiyeti var neyse çok uzatmıyım genel olarak yeni bir tarzda baktığımızda güzel eski LP yi göze alırsak çok kötü olmuş bu albüm çok hafif Avril Lavigne bile bunlardan daha sert rock yapıyor son olarak şun söyliyeyim aslında LP bu albümü yapmak istemedi saten qwerty şarkısında da this is the new song diyorlardı bu yeni şarkıları olsaydı hani nerde albümde yok bence sonrada fikir değiştirdiler hep rick rubin mi neyse o bk kafalının yüzünden oldu diyorum LP nin kafasını karıştırdı yoksa eski tarzlarını bozmuyacaklardı
şimdi qwerty i kısa süre önce çıkarmışlardı...ama qwerty yine eski LP...aslında benim de kafamda bi soru bu''Nasıl oldu bu kadar çabuk LP'nin tarz değiştirmesi?' diye...Yanlış hatırlamıyosam Qwerty 2006 nın son aylarında çıkmıştı...
Bu arada bu kadar ön yargılı olma belki LP kendi isteyerek tarzını değiştirmiştir..kim bilir

selinkinpark

tam dinlemedim o yüzden yapmam daha yorum!

lp_mike_chester

aynen bende  tam dinlemeden karar weremem...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

LPismet

zaten herkez kendi kendine şu soruyu soruyor niye tarz değiştirmek istediler chesterin bir röpörtajında artık eski lp üyeleri bizi sevmiyecek kusura bakmasınlar diyor kısaca bize si git diyor başarı olduğun birşey den insanlar neden vaz geçer anlamıyorum
I bleed it out
I bleed it out
I bleed it out
Just to throw it away
Just to throw it away
I bleed it out

mrt

bu albümümle lp birçok fan kaybedecek ama aynı zamanda da kazanacak... muse, placebo tarzı alternatif sevenler bu albüme bayılacaktır. yeni tarzları bence mükemmel o yüzden

Sumween

Dinlendikçe seviliyo aslında... ilk dinlediğimde hiç bişey anlamadım ama dinleye dinleye sevdim şarkıları.. eski LP kesinlikle değil,ama iyi...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

chester94

adamlar yumuşamış diyosunuzda ,,
dünya soft rock a yönelmiş,,
ingiliz gruplar zirve yapıyor,,
adamlar etkilencek biraz tabi
ben katılmıyorum LP aynı...
tüm albümlerini dinlediyseniz ,,bu albümün hepsinin
birleşimi olduğunu anlarsınız...

LpNumB

Quote from: Sumween on Mayıs 17, 2007, 02:09:05 PM
Dinlendikçe seviliyo aslında... ilk dinlediğimde hiç bişey anlamadım ama dinleye dinleye sevdim şarkıları.. eski LP kesinlikle değil

Katılıorm bnde ilk dinlediğimde bu ne yaa falan dedm ama şarkılara alışınca sorun az da olsa kalktı..ama No more sorrow dışında eski qünlerine benzettiğim pek bi şarkısı yok

ousan

Quote from: chester94 on Mayıs 18, 2007, 10:16:56 PM
adamlar yumuşamış diyosunuzda ,,
dünya soft rock a yönelmiş,,
ingiliz gruplar zirve yapıyor,,
adamlar etkilencek biraz tabi
ben katılmıyorum LP aynı...
tüm albümlerini dinlediyseniz ,,bu albümün hepsinin
birleşimi olduğunu anlarsınız...
tüm albümlerini dinledim.. hatta bi çok insanın dinlemediği şarkılarınıda dinledim.. ama hepsinin birleşimi değil bu albüm asla....

folligue

sonuc olarak rob hala ezik iki koskoca albümden sonra ilk defa right crash kullanmıs bir kac sarkıda...Bide given up'ın hızlı ritmine alkıs diyorum baska hic birseyi hosuma gitmedi...
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

skysoldier

Bence bu album ıyı olmamıs.İnş. bi gecş albumu falan deıldır.

maneater

ya lp esksi gbi diil kesnlkle ama dinledkÇe sevdm bazı şarkıları.ama eskiden albümlerinde tüm şarkılara olmş işte bu derken şimdi bi kaç parça ii demek garip geliyo bana!
//her adımım daha derine ölüyorumm....!