Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Dövme,piercing vs...

Başlatan Sumween, Mayıs 11, 2007, 09:49:30 PM

Previous topic - Next topic

Mosso

bana sadistlik gibi gelio hicbiryerime yaptırmam

ousan

Quote from: Mosso on Mayıs 20, 2007, 09:33:38 PM
bana sadistlik gibi gelio hicbiryerime yaptırmam
bi erin acısa tamamda hiç bi yerin acımıyoki..

Darkshines

Anlatamıcam ama hani şeyler var ya onlar da böyle ağız mağız her yerlerini deliyolar ondan sonra kendilerini zincirliyolardı falan hatırlarsanız.. Onlarında canı acımıyo (:

immortal

ya acımıo gerçekten ciddiyim ben şahsen tattım o acıyı  çok tatlı bi acı:) piercing le düşünüş şekillerini felan karıştırmayın.sadece bir aksesuar kolye yüzük takmak gibi onlardan bir farkı yok ki.niye bu kadar absürd görülüyo.sanki yaptığımız herşey bizim toplumumuzdan mı gelio da yok biz böyle mi gördük atalarımızdan tribine girilio anlamıorum.
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

blind_clown

bugün kulakla yanağın birleştiği o küçük kıkırdağı deldim :D hiç acımıyormuş kulak delinirken daha fazla acıyor..ama biri beni durdurmalı artık..
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

NEVERlandLP

Quote from: blind_clown on Mayıs 21, 2007, 01:21:16 AM
bugün kulakla yanağın birleştiği o küçük kıkırdağı deldim :D hiç acımıyormuş kulak delinirken daha fazla acıyor..ama biri beni durdurmalı artık..
sana inanmıyorum!ya kendin delerken herhangi bir siniir noktasına gelse!acıması deil vucuduna zarar vermemen onemli!sevebilirsin ama abartma bence...ve seni biri deil sen durdur hemde bir an önce!

black_ece

Quote from: blind_clown on Mayıs 21, 2007, 01:21:16 AM
cidden sinir uçlarından birini delsen kötü bişeyler olabşlirmiş diye biliyorum =)ama konu hakkında uzman olmadığımdan atıp mtutmak da istemem
bi de kulak hani sinirlerin yoğun olduğu bi yerdir ve akupunktur da buradan yapılıyo biliyosunuz yani kanıtlanmış bişey galiba
benim korktuğum şey acıması sızlaması değil sinirleri delmek böyle =)

muzzy

bişi olursada müstehak bölelerine ;)

Sumween

Ben de kıkırdağı bi kez daha deldirecektim de vazgeçtim ya.. sinir olayı işte, birinde bişey olmadı ikincisinde cortlatırız filan sinirleri, göze alamadım =) şırıngayla çene delince de çok kanıyormuş duyduğuma göre, ev iğnesiyle hiç kanamıyo ama :S şırınga delmiyo kesiyo gerçi,ondan heralde..

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

lp_rockgirl

benimde kıkırdağım delik ve bi iki gün içinde dövme yaptırcamda güzel modeller bulamadım malesef!!! çok agresif oldum koskoca şehirde yada koskoca nette isteediğim gibi bi şekil bulamadım ya!!!! pearcinge gelince yazın sonunda da yaptırmayı düşünüyorum sadistlik diyen var bunları yaptırana yukarılarda bi yerde gördüm de ne diye sadistlik diye damga vurduklarını anlayamıyorumki bi zararı yok yada dövme yaptırırken ölen falan olduda haberimmi yok!! tmm riskli bişe her ikiside hijyenik bi yer olması lazım özelllikle aletlerinde hijyenik olması gerekiyor ama çok abartmamak lazım ya bu arada bana melek yada iskelet kafası motifleri lazım:)))))!!!:............. tıpkı bunlar gibi hem melek hemde iskelet kafası lazım iki farklı yerlere yapılcaklarda

ShapeshifteR

the offspring albüm kapaklarında bi kuru kafa kullanıo hep..ben yaptırsaydım onu yaptırırdım..braz sade bişe ama bnm hoşma gidio..
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

Sumween

Hayallerimde sırtıma iki büyük kanat yaptırmak var.. hayal tabi :S

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

Quote from: Sumween on Mayıs 21, 2007, 07:09:19 PM
sen kulağının falan cortlattığın için böle şaşkoloz oldun zati =)

gokhan

Quote from: Sumween on Mayıs 21, 2007, 07:09:19 PM
taksım balıkcılar carsısında buyuk  kanatlar war alabılırsın :D bunu cııdı dedım war orda hemen sampıyon kokorecınn ılerısınde =)

shimy

valla hiç de bir yerin acımıyor ben deldirdiğim günün ertesinde arkadaşlarımla eşşek şakası bile yapıyordum ağır el darbeleri falan olan
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...