Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Dövme,piercing vs...

Başlatan Sumween, Mayıs 11, 2007, 09:49:30 PM

Previous topic - Next topic

makinacı

yonja değil olay...diline piercing taktırmış bir tikican ın konuşma yeteneğinin körelmesi sonucu oluşan durumların analizi...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

hermione

Quote from: lpfan659 on Temmuz 04, 2007, 10:07:26 AM
yonja değil olay...diline piercing taktırmış bir tikican ın konuşma yeteneğinin körelmesi sonucu oluşan durumların analizi...

bir olay bu kadar mı güzel açıklanır :D:D

Kozy_mac

beler bana şöle güzel bi model bulup resmini koyun harbiden yaptırcam o dövmeyi=D ben bi türlü seçemedim yaf :D
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

black_ece

öhöm sen askeri okulda değil miydin ??
izin var mı size ??

shimy

Quote from: black_ece on Temmuz 06, 2007, 12:02:40 AM
öhöm sen askeri okulda değil miydin ??
izin var mı size ??
bende bi tarafımı yırttım ama beyfendi süt siyah diyor askeri liseyi bırak askere giderken bile ananı belliyorlar etin ne budun ne nasıl yaptıracan :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Kozy_mac

eşim çok gittin galiba=) kam on bu konuda tartışmıcam ben zaten şimdilik geçici yaptırcam :D
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

ebru_91

geçici dövme yaptırdım koluma lp die :D
cursedprincess

maneater

dövme güzel oluyo ama orjinal bişi lazım ama şekil,yazı vs olarak.ama piercing asla gördüüm zmn dayanamyroum yaa hele göbeğnde fln olunca
//her adımım daha derine ölüyorumm....!

lp_s3rh@t

korn yazısı bilekte çok güzel duruyo ama tabiiki chesterın döwmesinn üstüne döwme görmedm daha

Shot at 2007-07-09

MYSTeRY;)

kötü düşünmüyorum zewk meselesi bende yazın gecici döwme yaptırıyorum herkes mümkün olduğun sürece apmak istiyorsa yaptırır çoğu zamanda abartmamamk şartıyla hoş duruyor bence ;)
GeLMeMiŞ YaRıNDaN HeP Mi ŞiKaYeTÇiYiZ BiZ!!!

shimy

ehehehe pirzınkçımı kafaladım 40 milyonluk dil deldirme operasyonunu 15 yaptırcam :P ankarada bi yerlerini deldrimek isteyen olursa bana başvursun :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

cem-lp-

dövme pearcing yok çünkü vücudumu sade kullanmak istiorum en güzel şey sadelik
Cem-lp-

Schizrophenic

tattoo ve piercing bence bi alışkanlık,

şahsen bnm 3 piercingim(kaş,çene,sağ dudaq) var ve gayette mutluyum onlarla
ilk kaşımı deldirmeye gittiqimde delen herif alışkanlık olacagını bi taneyle sınırlı kalmayacagımı söylemişti ve öylede oldu ;)

Üzerimdeqi laneti seviyorum

LpNumB

Quote from: ebru_91 on Temmuz 09, 2007, 11:45:31 AM
geçici dövme yaptırdım koluma lp die :D
Boynuma yaptırmştm "Lq" şeklinde mükemmel durdu ( 1 hafta dayandı :) )

I_am_free

bence vücudumuzu mahvetmek için yaptığımz şeylerden biri, gereksiz bence. seven yaptırır ne diyelim